Uçakla Gap Rüyası & Diyarbakır Turları 2021 Tur Programı

ERKEN REZERVASYON FIRSATI
ERKEN AL! KÂRLI ÇIK!

ADIM ADIM GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

SUNEXPRESS HAVA YOLLARI İLE ADANA GİDİŞ ADANA DÖNÜŞ.
ERKEN GİDİŞ VE GEÇ DÖNÜŞ. DOLU DOLU 5 GÜN.

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri
UNESCO DÜnya Kültür Mirası listesinde..

Diyarbakır; Gençaystar Travel programlarında..

Uçakla 4 Gece 5 Gün
GAP RÜYASI & DİYARBAKIR TURU

KAHRAMANMARAŞ & DİYARBAKIR GEZİSİ AYRICALIĞI İLE, EN KAPSAMLI GAP ROTASI!

BU PROGRAM ‘IN AYRICALIKLARINDAN SADECE BİR KAÇI;

√ Gün Kayıpsız Uçuş Programı ile Dolu Dolu En Kapsamlı GAP Rotası,
√ İzmir ‘den Sadece Diyarbakır Dahil Gap Programı Ayrıcalığı,
√ İzmir ‘den Sadece Kahramanmaraş Gezisi Ayrıcalığı ile Tur Programı,
√ Gaziantep ‘de Otel ‘de Gurme Menüsü Ayrıcalığı
√ Bölge ‘nin En iyi 4*-5* Konaklama Tesisleri,
√ Profesyonel GAP Uzmanı Rehberler Eşliğinde,
√ Mardin ‘de Merkez Konaklama Ayrıcalığı,
√ Butik Grup Sayıları ile Turu Keyifle Yaşama Ayrıcalığı;

Adana, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kahta, Nemrut Gün Batımı, Atatürk Barajı,
Diyarbakır, Batman, Hasankeyf, Midyat / Mardin, Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı, Göbeklitepe, Balıklıgöl, Şanlıurfa, Sıra Gecesi,  Harran, Harran Evleri, Halfeti, Gaziantep Zeugma Müzesi, Bakırcılar Çarşısı, Gaziantep, Hatay, Harbiye (Defne)

TAMAMI 4*-5*OTELLER, BÖLGE’NİN EN İYİ TESİSLERİ AYRICALIĞI
PROFESYONEL REHBERLER, LÜKS TURİZM ARAÇLARI EŞLİĞİNDE

2021 YILI TUR TARİHLERİ (4 GECE 5 GÜN)

1.Tur: 12-16 Mayıs (Ramazan Bayramı), 2.Tur: 19-23 Mayıs, 3.Tur: 26-30 Mayıs, 4.Tur: 09-13 Haziran (Turumuz Gerçekleşti.), 5.Tur: 23-27 Haziran (Turumuz Gerçekleşti.), 6.Tur: 21-25 Temmuz (Kurban Bayramı) (Turumuz Gerçekleşti.), 7.Tur: 28 Temmuz - 01 Ağustos (Turumuz Gerçekleşti.)8.Tur: 04-08 Ağustos, 9.Tur: 11-15 Ağustos, 10.Tur: 18-22 Ağustos, 11.Tur: 25-29 Ağustos12.Tur: 01-05 Eylül (Turumuz Gerçekleşti.), 13.Tur: 08-12 Eylül (Turumuz Gerçekleşti.), 14.Tur: 15-19 Eylül (Turumuz Gerçekleşti.), 15.Tur: 22-26 Eylül (Turumuz Gerçekleşti.), 16.Tur: 29 Eylül - 02 Ekim (Turumuz Gerçekleşti.), 17.Tur: 06-10 Ekim (Turumuz Gerçekleşti.), 18.Tur: 13-17 Ekim (Turumuz Gerçekleşti.), 19.Tur: 20-24 Ekim (Turumuz Gerçekleşti.)29 Ekim 'e Özel Açılan Tur: 27-31 Ekim (Turumuz Gerçekleşti.)


1699 TL 'ye Promosyonlu Kasım Fiyatlarımızı Kaçırmayın
1.Tur:
02-06 Kasım (Turumuz Gerçekleşti.), 2.Tur: 09-13 Kasım (Turumuz Gerçekleşti.), 3.Tur: 16-20 Kasım (Turumuz Gerçekleşti.), 4.Tur: 23-27 Kasım

1699 TL 'den Promosyonlu Aralık Ayı Turlarımız
1.Tur:
30 Kasım-04 Aralık, 2.Tur: 07-11 Aralık, 3.Tur: 14-18 Aralık
Bu turda Erken Rezervasyon indirimimiz bulunmaktadır. Erken Rezervasyon indirimi acenta tarafından belirlenmiş kontenjan için geçerli olup, bu kontenjan bittiğinde fiyatlarımız kademeli olarak artış gösterecektir. Erken Ödeme için herhangi bir tarih bulunmayıp sadece belirli kontenjan içindir. Erken Al, Karlı Çık!
(!)
Bu turu kendi grubunuzu özel oluşturarak gerçekleştirmeye ne dersiniz? O zaman bizimle iletişime geçin sizin grubunuza özel düzenleyelim. Formu doldurarak bizimle iletişime geçmek için Tıklayınız...
Kalkış Yerleri: 06.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Adana, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kahta, Nemrut Gün Batımı, Diyarbakır, Batman, Hasankeyf, Midyat / Mardin, Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı, Göbeklitepe, Balıklıgöl, Şanlıurfa, Sıra Gecesi, Harran, Harran Evleri, Halfeti, Gaziantep Zeugma Müzesi, Bakırcılar Çarşısı, Gaziantep, Hatay, Harbiye (Defne)
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Adana, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kahta, Nemrut (Gün Batımı)

Sabah İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar Terminalinde oluyor ve TC kimliklerimiz ile birlikte HAVA YOLLARI `nın kontuarlarından check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. SUNEXPRESS HAVA YOLLARI `na ait XQ9006 sefer sayılı Saat: 07:00 uçuşu ile ADANA `ya olan uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Dileyen konuklarımız (ekstra) olarak uçak içi kahvaltı seçeneklerinden faydalanabilirler. TOROS DAĞLARI `nın güneyinde verimli Çukurova `nın toprakları üzerine kurulmuş ülkemizin büyük kentlerinden birisi olan ve adını da Uranos `un oğlundan alan ADANA `ya sabahın erken saatlerinde ulaşıyoruz. Bizi bekleyen araçtaki yerlerimizi alarak KAHRAMAN unvanıyla onurlandırılan kentimize doğru yola çıkıyoruz. Kahraman Maraşlıların canları pahasına kendilerini siper ederek bu cennet vatanı bize emanet ederken yaptıklarını rehberimizden dinliyor ve bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Kentle özdeşleşmiş SÜTÇÜ İMAM ANITI ve tarihin tanıklarından KAHRAMANMARAŞ KALESİ ile bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Ahır Dağı`nın cömertliğinin Kahramanmaraş insanın elinin üretkenliğiyle buluştuğu 150 yıllık lezzet ünlü KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI `nı yerinde yemek için YAŞAR PASTANESİ `ne gidiyoruz. Ardından Pazarcık, Gölbaşı üzerinden ADIYAMAN `a ulaşıyoruz. Bölgeye özgü lezzetlerin de tadına bakma fırsatı bulacağımız molanın ardından güzel ilçemiz KAHTA `ya ulaşarak, dileyen konuklarımızla bizi bekleyen minibüslerdeki (ekstra) yerlerimizi alıyoruz. Bu kez NEMRUT DAĞI MİLLİ PARKI için hareket ediyoruz. Yaklaşık 2150 mt yüksekliği ile Dünyanın en yüksek Açıkhava Müzesi ve 8.Harikası`na ulaşıyor ve terasları sırası ile ziyaret ediyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi`ndeki Nemrut Dağı`nda yaklaşık 2000 yıldır güneşin doğuşu ve batışını bu yükseklikten izleyen dev heykelleri görüyor ve güneşin bizi ve dağı selamlamasına tanıklık ediyoruz. Antik dünyanın küçük ama inanç, kültür ve geleneklerinin bütünleştiği krallığı KOMMAGANE `nin sırlarla dolu gizemli dünyasına olan yolculuğumuzu güneşin bize son göz kırpışları ile bitiriyoruz. Keyifli ve dingin bir GÜNBATIMI `nın ardından otelimize doğru hareket ediyor ve yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ADIYAMAN otelimizde.

(Günlerin kısa olduğu aylarda GÜNDOĞUMU aktivitesi olarak rehber insiyatifinde değişikliğe gidilebilir.)
Önemli Not: Nemrut `a çıkacak misafirlerimizin kalın mont, bere, eldiven bulundurmalarını önemle tavsiye ediyoruz.



2 Gün: Adıyaman, Hilvan, Siverek, Atatürk Barajı, Diyarbakır, Batman, Hasankeyf, Midyat / Mardin

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra; Güneydoğu Anadolu bölgemizde keşfimize devam ediyoruz. HİLVAN, SİVEREK üzerinden DİYARBAKIR’ a doğru yol alıyoruz. Yolumuz üzerinde Ülkemizin gurur kaynaklarından bir tanesi olan ATATÜRK BARAJI ‘nı panoramik olarak görme şansı elde ediyoruz. Yolcuğumuz sonrası, kente ulaştığımızda bize “Hoş geldiniz !..” der gibi karşılayan, Çin Seddi ’nden sonra dünyada korunagelmiş en uzun 2.yapı olan DİYARBAKIR SURLARI ’na ve şehre bizler de “Hoş bulduk !..” diyor ve kenti gezmeye başlıyoruz. İhtişamı ile büyüleyecek bir başka önemli yapı ULU CAMİ ’ne gidiyoruz. El değiştiren sahiplerine ve onların dokunuşlarına şahitlik ettikten sonra Dicle’nin can verdiği bir başka kentimiz BATMAN için hareket ediyoruz. Petrol kenti Batman ’da alacağımız öğle yemeği sonrası bizi hüzne sürükleyecek ilçesi HASANKEYF ’e ulaşıyoruz. Yapımı devam eden Ilısu Barajı’ndaki son gelişmelere ve taşınan eserlerin boşalan yerlerine şahitlik ettikten sonra sular altında kalacak kentte; bizden sonraki nesillere bırakmak üzere belki de son kez hatıra fotoğraflarımızı çekiyoruz. Duygu ve hüzün yüklü kente veda ederek ayrılıyor ve film platolarının gözde mekânı MİDYAT ’a gidiyoruz. “Sokaklarında yürümezseniz Midyat’ı anlayamazsınız…” diyoruz ve DEVLET KONUKEVİ ’ne gidiyoruz. Dileyen yolcularımız burada; yakın zamanda çekilen “Sıla” filmiyle ününe ün katan konağı ziyaret edebilir dileyen yolcularımız da gümüş, parfüm, Süryani Şarabı alışverişi yapabilirler. Daha sonra geç saatlerde otelimize geçerek yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama MARDİN 'deki otelimizde.



3 Gün: Mardin / Midyat, Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı, Göbeklitepe, Balıklıgöl, Şanlıurfa, Sıra Gecesi

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra MARDİN ’e gidiyoruz. Kartal’ın yuvasını andıran konumuyla, Artuklu gibi çok ileri bir medeniyete başkentlik yapmış şehrin haklı gururuyla başı hala dimdik Mezopotamya’ya karşı duruşuna şahitlik eden eserlerini ziyaret etmeye başlıyoruz. İlk durağımız pek çok modacının gözde defile mekanı olarak seçtiği KASIMİYE MEDRESESİ oluyor. Bir zamanların çok önemli eğitim merkezlerinden birisi olan medresenin, hüzünlü hikayesinin eşlik ettiği tasavvuf öğretisinin en güzel örneğine ev sahipliği yapan bu mekân ve mistik havası ile büyülenerek güne başlıyoruz. Ardından MARDİN MÜZESİ hem yapısı hem de eserleriyle büyülerken bizi, şehrin hareketliliğine biz de kaptırıyoruz kendimizi. Süryani Kilisesi’nin önemli merkezlerinden olan DEYRULZAFARAN MANASTIRI mimarisi, etnografik eserleri ile bize sunmuş olduğu görsel şölen sonrası tarihin derinliklerine doğru bir başka yolculuğa çıkıyoruz. 12.000 sene öncesine… GÖBEKLİTEPE ’ye gidiyoruz. Rehberimiz eşliğinde yapacağımız ziyaret sonrası bir sonraki durağımız olan ŞANLI ünvanlı şehrimiz ŞANLIURFA oluyor. Sırasıyla BALIKLI GÖL (Aynzeliha ve Halil-ür Rahman Gölleri), RIZVANİYE CAMİ (Zulümiye Cami), MEVLİD İ HALİL KÜLLİYESİ VE HZ. İBRAHİM MAĞARASIHALİ-ÜR RAHMAN CAMİ ziyaret ettikten sonra otelimize yerleşiyoruz. Hazırlandıktan sonra (ekstra) SIRA GECESİ ‘ne katılan misafirlerimiz ile geleneksel restoranımıza gidiyoruz. Bu akşam otelde yemek almıyoruz, SIRA GECESİ tercih etmeyen misafirlerimiz ise URFA ‘nın geleneksel mutfaklarının, kebaplarının tadına bakma fırsatı yakalayabilirler. SIRA GECESİ Tercih eden misafirlerimiz ise; Ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği SIRA GECESİ ’ne gidiyoruz. Akşam yemeğimizi müzik eşliğinde keyifli bir biçimde tamamladıktan sonra, otelimize dönüyoruz. Konaklama ŞANLIURFA ‘daki otelimizde.



4 Gün: Şanlıurfa, Harran, Harran Evleri, Halfeti, Gaziantep Zeugma Müzesi, Bakırcılar Çarşısı, Gaziantep

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra HARRAN ’a ulaşıyoruz. Dönemin pek çok ünlü alim ve bilginin yetiştiği İlk İslam ÜNİVERSİTESİ ’nden, SİN MABEDİ ’ne, HARRAN KALESİ ve SURLARI’ ndan ULU CAMİ ’ye kazı çalışmaları hakkında alacağımız bilgilerle yaptığımız tarih yolculuğunu HARRAN EVLERİ ’nde vereceğimiz mola ile bitiriyoruz. KÜMBET EVLER ya da KARINCA EVLER ya da KONİK KUBBELİ EVLER ’ini ziyaret ederken yöreye has kıyafetleri deneme imkânı da buluyoruz. Sonrasında HALFETİ bizi bekler diyoruz. Kaç kez gelirsek gelelim asla görmekten yorulmayacağımız FIRAT ’ın üzerinde yapacağımız tekne turu (ekstra) ile hüzünlü türküsünü dinlerken, zaman tünelinde bir başka yolculuğa çıkıyoruz. Barajın gelişiyle sular altında kalan evleri, yolları, okul ve camiyi gördükten sonra sonraki durağımız olan Gastronomi ve Mozaik Kenti GAZİANTEP ’e gidiyoruz. Dünyanın büyük müzelerinden; gurur kaynağımız GAZİANTEP ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ ilk durağımız oluyor. Birecik Barajı suları altında kalan ZEUGMA ANTİK KENTİ ’nin muhteşem mozaiklerinin ve daha pek çok eserin sergilendiği dünya standartlarında olma özelliği ile de ön plana çıkan müzede yapacağımız keyifli ziyaret sonrası çarşıya gidiyoruz. Müdavimlerini; şairlerin, yazarların ve düşünürlerin oluşturduğu, Antep Harbi’nden Tasavvuf Söyleşilerine kadar pek çok sohbete tanıklık eden Türkiye’nin en eski kahvehanelerinden ünlü TARİHİ TAHMİS KAHVESİ oluyor. Ardından yürüyerek sokaklarında Antep’in çarşılarını geziyoruz. BAKIRCILAR ÇARŞISIZİNCİRLİ BEDESTEN, İMAM ÇAĞDAŞ, BÜYÜK PASAJ ‘da yöresel ürünlerinden almak, ünlü baklavasının tadına bakmak için serbest zaman kullandıktan sonra otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama GAZİANTEP ‘deki otelimizde. 



5 Gün: Gaziantep, Hatay, Harbiye (Defne), Adana, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra HATAY `a gidiyoruz. Lübnan Dağları`ndan doğup Samandağ`a doğru yoluna devam eden; tersine akıyormuş gibi göründüğü için de ASİ ismini alan ünlü nehrimizin kenarında kurulmuş ANTAKYA `yı keşfe çıkıyoruz. Hz. İsa`ya inanlara ilk kez “Hristiyan” adının verildiği ST. PIERRE KİLİSESİ `ne gidiyor ve panoramik olarak da Antakya`yı görüntüleme fırsatı yakalıyoruz. Ardından ANTAKYA MOZAİK MÜZESİ `ni ziyaret ediyor ve muhteşem eserlerine tanıklık ediyoruz. Bir zamanların meşalelerle aydınlatılan sütunlu caddesinin şimdiki ismiyle KURTULUŞ CADDESİ `nin öyküsünü dinliyor, Anadolu`daki en eski camilerimizden HABİB-İ NECCAR CAMİ ve TÜRBESİ `ni ziyaret ettikten sonra kente veda ederek, çaylarımızı yudumlamak üzere ANTAKYA zenginlerinin yazlık olarak kullandığı ve çağlayanlarından su kanallarıyla şehre su getirilen HARBİYE `yi (Defne) geziyoruz. HARBİYE `deki gezimizden sonra turumuzun başlangıç noktası olan ADANA `ya doğru yol alıyoruz. Kente ulaştıktan sonra Türkiye`nin ve Orta Doğu`nun en büyük ibadet mekanına sahip camilerinden olan SABANCI MERKEZ CAMİ `ni ziyaret ediyoruz. İhtişamı karşısında bizleri büyüleyecek farklı bir atmosfere götürecek bu olağanüstü yapının ardından yine görkemine hayran kalacağımız başka bir yapı olan Adana`nın simgelerinden TAŞKÖPRÜ `ye gidiyoruz. MERKEZ PARK `ta son fotoğraf karelerimizi de aldıktan sonra ülkemizin önemli lezzet duraklarından kentimizde ismiyle özdeş “ADANA KEBAP yemeden gitmeyiz!” diyerek tatların damağımızda bıraktığı lezzetle turumuzu sonlandırıyor ve turumuzun bitiminde ADANA HAVALİMANI `na transfer oluyoruz. SUNEXPRESS HAVA YOLLARI `na ait XQ9307 sefer sayılı Saat: 22.15 uçuşu ile İZMİR `e dönüş yapıyoruz. 1,5 saat süren yolculuğumuz sonrasında tekrar karşılaşmayı ümit ederek vedalaşıyoruz. Görüşmek üzere.

Ziyaret Noktaları Hakkında Bilgi: Tur programları 2020 yılı istatistikleri baz alınarak hazırlanmış ve ziyaret noktaları yolcu istekleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Bazı ziyaret noktaları kapalı olma durumu, restorasyon, ziyarete kapatılma gibi gerekçelerle rehber insiyatifi ile iptal edilebilir veya değişikliğe uğrayabilir.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı & PASAPORT ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.
 

Kasım'daki Turlarımızın Uçuş Planı

Gidiş Uçuşu: Salı, 07:00 - 08:25 ADB ADA XQ 9006 SunExpress
Dönüş Uçuşu: Cumartesi, 22:35 - ADA ADB XQ 9307 SunExpress



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ile Adana Erken Gidiş, Adana Geç Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşımlar ve Turlar
  • Oteller ’de 3 GECE Yarım Pansiyon, 1 GECE Oda Kahvaltı (Urfa) Olmak Üzere 4 GECE Konaklama
  • Gaziantep ‘de Otel ‘de Gurme Menüsü Ayrıcalığı
  • Unesco Miras Listesi 'ne Giren Diyarbakır Gezisi
  • Kahramanmaraş Gezisi
  • Oteller ’de 3 Akşam Akşam Yemeği (Urfa Hariç)
  • Oteller ‘de 4 Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENCAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +20 TL Fark ödemektedir.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Nemrut Dağı ‘na Ulaşım (Minibüslerle…)
  • Geleneksel Urfa Sıra Gecesi (Akşam Yemekli, İkramlı)
  • Halfeti Tekne Turu Aktivitesi (İsteğe bağlı…)
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 0-64 Yaş: 20 ₺
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 65-80 Yaş: 40 ₺


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (06:00)
Notlar

TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Tur araç büyüklüğü katılımcı sayısına bağlı olarak seçilmektedir. Turizm paketli olarak 17/27/29/35/46 Kişilik araçlar seçilebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • Mardin ‘deki Leyli Gecesi ve Çiğ Köfte Yoğurma Aktivitesi sadece Yaygrand Otel Konaklamalarında vardır. Bu otel dışındaki konaklamalar için geçerli değildir.
  • Havayolu kaynaklı gecikme, iptal gibi riskler ile bölgeye varışımız ya da ayrılışımız planlanandan farklı olabilir. Bu gibi durumlarda rehber insiyatifinde değişikliğe ve tur noktalarında iptale gidilebilir. Böyle bir durumda acentamızın sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir. Tur anında odaları ayırmak ve 1 DBL + 1 SNGL şekline çevirmek mümkün değildir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
  • Erken Rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan programlarımızda iptal & değişiklik hakkı bulunmamaktadır. Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi alan misafirlerimiz sigorta paketini alıp, rezervasyonlarını tamamladıkları tarihten tur tarihine kadar yaşadıkları olumsuzluklar için sigorta ve güvence altındadır. Ani gelişen rahatsızlıklar, birince derece vefat veya ani hastalıklar bu güvence paketine dahildir. Gerekçesiz iptaller ne yazık ki sigorta kapsamına girmemektedir.
https://www.gencaystar.com.tr/ucakla-gap-ruyasi-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 12:27 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.