Sömestr, Uçakla İstanbul Turları (İsfanbul Temapark) Tur Programı

SÖMESTR TATİLİ ÖZEL 2 AYRI TARİH

UÇAKLA İSTANBUL TURLARI

İSFANBUL TEMAPARK & JUNGLE İSTANBUL BİR ARADA!

PEGASUS HAVA YOLLARI İLE
YENİ HAVALİMANINA GİDİŞ DÖNÜŞ

2 AKŞAM OTEL'DE YEMEK, AVRUPA YAKASI KONAKLAMA FARKIYLA

5*RETAJ ROYALE HOTEL, AVRUPA YAKASI
(KAPALI HAVUZ + HAMAM + SAUNA + FITNESS​)

Dolmabahçe Sarayı, Deniz Müzesi, Milli Saraylar Koleksiyonu Müzesi, Beşiktaş, Miniatürk, Forum İstanbul, Legoland, Sealife Akvaryum, İstanbul Tarihi Yarımada Turu, Boğaz Turu, İstiklal Caddesi, Madame Tussauds Müzesi, Taksim, İsfanbul Temapark, Jungle İstanbul

SÖMESTR-1: 24-26 OCAK SÖMESTR-2: 30 OCAK-01 ŞUBAT 2 GECE 3 GÜN

Kalkış Yerleri: 05:55 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Dolmabahçe Sarayı, Deniz Müzesi, Milli Saraylar Koleksiyonu Müzesi, Beşiktaş, Miniatürk, Forum İstanbul, Legoland, Sealife Akvaryum, İstanbul Tarihi Yarımada Turu, Boğaz Turu, İstiklal Caddesi, Madame Tussauds Müzesi, Taksim, İsfanbul Temapark, Jungle İstanbul
PROGRAM
1 Gün: Dolmabahçe Sarayı, Deniz Müzesi, Milli Saraylar Koleksiyonu Müzesi, Beşiktaş, Forum İstanbul, Legoland, Sealife Akvaryum

Sabah saat: 05.55 ’da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İÇ HATLAR terminalinde oluyor ve PEGASUS kontuarından T.C. kimlerimiz ile birlikte check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. PEGASUS HAVA YOLLARI ’na ait PC3300 sefer sayılı uçuş ile Saat: 07.55 uçağı ile İSTANBUL YENİ HAVALİMANI ’na uçuyoruz. Yaklaşık olarak 1 saatlik yolculuk sonra iniyoruz. Bagajlarımızı teslim aldıktan sonra bizi bekleyen aracımıza yerleşiyoruz. Öncelikli olarak vereceğimiz kahvaltı molası sonrasında, DOLMABAHÇE SARAYI ’na gidiyoruz. Osmanlı İmparatorluğu’nun bir başka yönetim merkezi olan aynı zamanda Atamızın ebediyete intikal ettiği görkemi ve ihtişamıyla bizleri etkileyecek Sarayı geziyoruz. Anlamlı gezimizin sonrasında ülkemizin denizcilik anlamında en büyük müzesi olan DENİZ MÜZESİ’ne gidiyoruz. Dünyada orijinal olarak yaşayan en eski kadırgasından muazzam saltanat kayıklarına kadar pek çok eseri keyifle görüyor, MİLLİ SARAYLAR KOLEKSİYONU MÜZESİ ’ne geçiyoruz. Bir zamanlar saraylarda ve kasırlarda gündelik yaşamda kullanılan eşyaların, İmparatorluğun son 70 yılına şahitliğini dinleyip o zamanlarını hayal ettikten sonra günümüze dönüyor ve BEŞİKTAŞ semtinde serbest zaman veriyoruz. Bizans dönemine uzanan yerleşimi ile Boğaziçi’nin en eski köylerinden sayılan Beşiktaş’ı, Osmanlı Sarayları, Has Bahçeleri, Kara Kartal’ı, Modern Okulları, Açık Hava Sinemaları, kozmopolit yaşamı içeren çok katmalı kültürel mirası ile biliriz. Kaptan-I Deryaların Semti Beşiktaş’ın, çarşısı ve ÇARŞI’sı, esnafı, yemyeşil parkları, seküler yaşam biçimi, Boğaz kültürü, enerjik genç nüfusu, aktif kültür hayatı ile gönlümüzde apayrı bir yeri olan BEŞİKTAŞ ‘da aklımızı bırakarak, keyifli gezimizi bitiriyor FORUM İSTANBUL ‘a doğru yol alıyoruz. Rehberimizin vereceği serbest zaman sonrasında; çocuklar için sabırsızlıkla beklenenen ve hepimizin çocukluğunda büyük bir yer edinen LEGOLAND ‘i gezme imkanı buluyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile birlikte bir başka müze olan SEALIFE AKVARYUM ’u (ex. Turkuazoo Dev Akvaryum) ziyaret edebiliriz. Alışveriş Merkezi ’nde geçireceğimiz keyifli dakikalar sonrasında tekrar otobüsümüze geçiyor ve otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: İstanbul Tarihi Yarımada Turu, Boğaz Turu, İstiklal Caddesi, Madame Tussauds Müzesi, Taksim

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor ve TARİHİ YARIMADA ’ya gidiyor ve turumuza başlıyoruz. Osmanlı İmparatorluğu’na 624 yıllık tarihinde 378 yılını geçirdiği, imparatorluğun yönetim merkezine de ev sahipliği yaptığı TOPKAPI SARAYI ’nı geziyoruz. Ardından sanat ve mimarlık tarihi açısından önemli eserlerden sayılan dünyanın 8. Harikası olarak gösterilen AYASOFYA ’yı ziyaret ediyoruz. Daha sonra kısa bir serbest zaman kullanıyor ve bu kez “Dünyanın Ortasına” gidiyor ve Million Taşı’nı görüyor ve bilgi alıyoruz. Ardından bir zamanlar sarayın su ihtiyacını karşılamak için yapılan, şimdilerde ise suyun içinde yükselen sütunlarının ihtişamı, müziğin ve ışığın essiz uyumu ile bizleri büyüleyecek YEREBATAN SARNICI ’na gidiyoruz. Bu büyülü atmosferden sonra Tarihi Yarımada’daki turumuza Hipodrom’u süsleyen dönemin ünlü eserleri ile görerek devam ediyoruz. ALMAN ÇEŞMESİ, DİKİLİTAŞ, YILANLI SÜTUN, ÖRME SÜTUN, İBRAHİM PAŞA SARAYI ’nı görerek, dünyaca ünlü yabancıların MAVİ CAMİ ‘de dedikleri SULTANAHMET CAMİİ ’ni ziyaret ediyoruz. Çinileri ve mimarisiyle büyüleyen bu son ziyaretimizin ardından bu kez İstanbul’u biraz daha bize hissettirecek tramvaya biniyor ve EMİNÖNÜ ’ne iniyoruz. Panoramik olarak da GÜLHANE PARKI ’nı, ALAY KÖŞKÜ ’nü, SİRKECİ ’yi görme fırsatı yakaladığımız bu keyifli ama kısa tramvay yolculuğunun ardında Eminönü’nde kısa bir ihtiyaç molası veriyoruz. Ardından Yeni Cami önündeki buluşma noktamızdan yürüyerek bizi bekleyen teknemize ulaşıyor ve İstanbul anılarımızda en özel yeri alacaklardan birisi olan (ekstra) BOĞAZ TURU ’na çıkıyoruz. Rehberimizin eşliğinde Boğaz’da tam bir tur yapıyor Avrupa ve Asya’nın Sahilleri’ni bu kez denizden geziyoruz. Ardından Meşhur Tarihi Tünel ile İSTİKLAL CADDESİ ’ne çıkıyoruz. Alacağımız serbest zamanda yürüyerek geziyor; Cadde boyunca uzanan birbirinden güzel tarihi yapılara tanıklık ediyor, İstanbul’un atan kalbini dinliyoruz. Saint Antoine Kilisesi ’ni, Galatasaray Lisesi ’ni, Çiçek Pasajı ’nı, Pastaneleri ’ni ve daha pek çok mekânı görerek TAKSİM MEYDANI ’na ulaşıyoruz. Dileyen konuklarımız vereceğimiz serbest zamanda Dünyaca Ünlü MADAME TUSSAUDS MÜZESİ ‘ni ziyaret edebilirler. MADAME TUSSAUDS, merkezi Londra'da bulunan balmumu heykel müzesi olması özelliğiyle bilinen ve bir çok ünlünün heykellerinin sergilendiği, Amsterdam, Berlin, Hong Kong, İstanbul, New York, Sidney ve Tokyo'nun da bulunduğu yirmi dört şehirde şubesi olan bir müzedir. Ünlü Heykeltraş Pietro’nun yapmış olduğu heykelde İstanbul Hatıra Fotoğrafı çektirdikten sonra serbest zamanın ardından buluşma noktamızda buluşarak tekrar otobüsümüze geçiyor ve konaklamak için otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Dileyen konuklarımız Taksim’de kalarak İstanbul’un gece hayatını keşfedebilirler.)



3 Gün: Pier Loti, Miniatürk, ISFANBUL TEMAPARK, Jungle İstanbul, İstanbul Havalimanı, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Ülkedeki birçok yapıyı maket olarak gezebileceğimiz en büyük açık hava müzelerinden birisi olan MİNİATÜRK ‘ü ziyaret ediyoruz. Hem çocukların hem yetişkinlerin büyük ilgisini çeken açık hava müzesi gezimizi tamamlayarak sabah kahvelerimizi içmek üzere teleferik ile (ekstra) PİER LOTİ tepesine çıkıyoruz. İstanbul ‘u bu tepeden kahvelerimiz eşliğinde izledikten sonra tekrar geri dönüyor ve araçlarımıza yerleşiyoruz. Sıradaki durağımız ISFANBUL TEMAPARK EĞLENCE VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ ‘a (.ex VIALAND) gidiyoruz. Herkes için bir alan bulunan bu temapark ‘da rehberimizin belirleyeceği saatlere kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimizde JUNGLE İSTANBUL ile hayvanlar alemine hem egzotik hem de büyülü bir yolculuğa çıkabilirler. Aile boyu eğlenceye doyacağınız TEMAPARK ‘da hem çocuklar hem yetişkinler için yüzlerce aktivite bulunmaktadır. Gün bitiminde alana transfer oluyor ve PEGASUS HAVA YOLLARI ‘na ait PC3307 sefer sayılı 21.00 uçuşu ile İZMİR ‘e uçuyoruz. 1 Saat süren yolculuğumuz sonrasında turumuzu tamamlıyoruz.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • PEGASUS ile Ekonomik Sınıf Uçak Bileti (Yeni H.L.)
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Yemek Molaları
  • Pierre Loti Teleferik Ücreti
  • Temapark Aktiviteleri
  • Boğaz’da Tekne Turu (Hava şartlarına bağlı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (05:55)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/somestr-ucakla-istanbul-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 17.04.2024 01:02 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.