Uçakla Vizesiz Boydan Boya Balkanlar Turları (SKP-BEG) Tur Programı

Bu operasyon başarıyla tamamlandı.
Yeni programlarımızı görüntülemek için tıklayınız...

UÇAKLA

BALKANLAR TURLARI #2 (SKP-BEG)


Balkanlar’da 5 Ülke Vizesiz & HIRVATİSTAN ile birlikte 6 Ülke! | Ekstra Tur Yok!

TURK HAVA YOLLARI İLE ÜSKÜP ERKEN GİDİŞ, BELGRAD GEÇ DÖNÜŞ
Gün Kaybı Yok!

Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosnahersek, Sırbistan, Hırvatistan*

İsteğe bağlı olarak Hırvatistan Dubrovnik Turu
7 adet akşam yemeğini ekonomik fiyatla edinme imkanı
Tamamı 4* Oteller ve Bütün Turlar Dahil Fiyat

ÜSKÜP BAŞLAR - BELGRAD BİTER GRUPLARIMIZ (Bu Programı inceliyorsunuz)

1.tur: 22-29 Nisan (SKP-BEG) 3.tur: 06-13 Mayıs (SKP-BEG) 4.tur: 13-20 Mayıs (SKP-BEG) 6.tur: 27 Mayıs-03 Haziran (SKP-BEG)
8.tur: 24 Haziran-01 Temmuz (SKP-BEG)

BELGRAD BAŞLAR - ÜSKÜP BİTER GRUPLARIMIZ (Programı için tıklayınız)

2.tur: 01-08 Mayıs (BEG-SKP) 5.tur: 21-28 Mayıs (BEG-SKP) 7.tur: 05-12 Haziran (BEG-SKP) 9.tur: 02-09 Temmuz (BEG-SKP)
10.tur: 08-15 Temmuz (BEG-SKP) 11.tur: 16-23 Temmuz (BEG-SKP) 12.tur: 05-12 Ağustos (BEG-SKP) 13.tur: 01-08 Eylül (BEG-SKP) 

Kalkış Yerleri: 02.30 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı / İç Hatlar Terminali
Gezilecek Yerler: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosnahersek, Sırbistan, Hırvatistan
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Üsküp [-TÜRKİYE -> MAKEDONYA-]

Sabah Saat: 02.30’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı İÇ HATLAR terminali Gençaystar Kontuarı’nda buluşuyoruz. Gerekli check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. TURK HAVA YOLLARI’na ait TK2305 sefer sayılı 03.55 uçuşu ile İstanbul’a, TK1003 sefer sayılı 08.00 uçuşu ile Üsküp (Alexander The Great) Havalimanına uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Havalimanına iniş yapıp, bagajlarımızı alıp gümrük işlemlerimizi tamamlayarak, rehberimiz ile buluşuyoruz. Makedonya’nın Başkenti Üsküp’teki turumuza başlıyoruz. Turumuza ÜSKÜP KALESİ ile başlıyoruz. MUSTAFA PAŞA CAMİİ ’ni ziyaret ettikten sonra panoramik olarak Üsküp’ü izliyor ve rehberimizden bir zamanların Üsküp’ünü dinlerken geçmişi gözümüzde canlandırıyoruz. “Acaba kimler geçti bu sokaklardan? Kim bilir nasıldı o zaman bu sokaklar!.. diyerek ESKİ ÇARŞI ’da yürümeye başlıyoruz. SULU HAN’ın büyüklüğü karşısında etkilenirken o zamanki diyar diyar dolaşan tüccarların hana giriş-çıkışlarını gözümüzde canlandırarak ARASTA CAMİİ ’ne gidiyoruz. ARASTA, MURAT PAŞA CAMİİ ve KAPAN HAN ziyaretlerimiz sonrasında öğle yemeği ve çay molası veriyoruz. Daha sonra gezimize SULTAN MURAT CAMİİ, İSHAK BEY CAMİ ve TÜRBESİ, SAAT KULESİ, KURŞUNLU HAN, ST.SPAS KİLİSESİ, ÇİFTE HAMAM, MEDDAH CAMİ ve TÜRBESİ sonrası VARDAR NEHRİ’nin üzerindeki muhteşem TAŞ KÖPRÜ ’yü geçerek YENİ ÜSKÜP ’e gidiyoruz. Dev heykellerin süslediği PELLA MEYDANI, MİLLİ MÜCADELE MÜZESİ ve ARKEOLOJİ MÜZESİ, İSKENDER ANITI, RAHİBE TERASA ANITI ve TREN İSTASYONU ile ÜSKÜP bizi büyüleyecek. Geçmişten gelen TARİHİ ESERLERİ ve günümüzün HEYKELLERİ ile bizi şaşırtacak ÜSKÜP’te otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Üsküp’teki otelimizde.



2 Gün: Üsküp, Tetova (Kalkandelen), Manastır (Bitola), Resne, Ohrid [-MAKEDONYA-]

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, tur aracımıza yerleşerek hareket ediyoruz. Makedonya’nın güzel manzaraları eşliğinde Makedonların TETOVA olarak adlandırdığı, eski ismiyle KALKANDELEN olarak bilinen şehre doğru yol alıyoruz. Tetova’da; Dünyaca ünlü ALACA CAMİİ ve KÜLLİYESİ ’nde bulunan MEDRESE ’yi, İpek Yolu üzerinde kurulmuş 500 yıllık HARABATİ BABA TEKKESİ’ni gördükten sonra DEMİRHİSAR üzerinden MANASTIR (Bitola) ‘a varıyoruz ve gezimize başlıyoruz. TÜRK ÇARŞISI ’nı, BEDESTEN’i, İSHAKİYE CAMİİİ’ni, YENİ CAMİİ’yi ve Manastır’ın ortasındaki HAVUZ’u, SAAT KULESİ’ni, HAYDAR KADI CAMİİ’ni gezdikten sonra anlamlı ve duygusal anlar yaşayacağımız Atatürk’ün mezun olduğu ASKERİ İDADİ’yi ziyaret ediyoruz. Ardından OHRİD’e hareket ediyoruz. Elmasıyla ünlü RESNE’de İttihat ve Terakki’ni ünlü isimlerinden Resne’li Niyazi’nin Sarayı yaptırma hikayesini dinledikten sonra Ohrid’e doğru yol almaya devam ediyoruz. İsmini Balkanların en büyük göllerinden birisi olan Ohrid Gölü’nden alan Ohrid kentine varıyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Ohrid’deki otelimizde.



3 Gün: St.Naum, Ohrid [-MAKEDONYA-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, St NAUM - Ohri turu için otelimizden hareket ediyoruz. Turumuzda muhteşem manzaralar eşliğinde yaklaşık 1 saatlik yolculukla St. Naum’a varıyoruz. Burada bölgenin en önemli azizlerinden biri olan St. NAUM MANASTIRI ve SARI SALTUK TÜRBESİ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından Ohrid`e hareket ediyor ve Rumeli’nin önemli kentlerinden Makedonya’nın İncisi ve kendine özgü incisiyle meşhur Ohrid’deki turumuza başlıyoruz. Yürüyerek keşfedeceğimiz turumuzda; Bizans döneminin önemli kilisesi St. PANTELEIMON KİLİSESİ’ni, günümüzde hala konserler için kullanılan AYASOFYA KİLİSESİ ’ni ve Roma döneminden kalma TİYATRO’yu, ÇAR SAMUEL KALESİ’ni, St. BOGORODICA PERIVLEPTA, SİNAN ÇELEBİ TÜRBESİ’ni, ST. CLEMENT’S KİLİSESİ’ni ziyaret ettikten sonra KEŞANLI İMARETİ, KULOĞLU ve EMİN MAHMUT CAMİİ’lerini, ÇINAR MEYDANI’nında mola veriyoruz. HALVETİ HAYATİ TEKKESİ ve ALİ PAŞA CAMİİ’nden sonra otelimize Halveti Tekkesini ziyaret edeceğimiz yerler arasından. Şehir turumuzu tamamlayarak güzel karelerle dolu bir günün ardından otelimize giderek yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Ohrid’deki otelimizde.



4 Gün: Tiran, Budva & Podgorisa & İşkodra [-ARNAVUTLUK -> KARADAĞ-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra Makedonya’ya veda ediyor ve Arnavutluk’a doğru yol alıyoruz. Gümrük işlemlerimizi tamamlayarak, ARNAVUTLUK’un Başkenti TİRAN’a varıyoruz. Panoramik Tiran şehir turumuzda; ETHEM BEY CAMİİ, SAAT KULESİ, İSKENDER BEY HEYKELİ ve MEYDANI’nı gördükten sonra yapacağımız kısa bir yolculuk sonrasında, Muriqan Arnavutluk Sınır Kapısına varıyor ve gümrük işlemlerimizi yaptırıyoruz. Dünya’nın en genç devletlerinden Karadağ’a geçiş yaparak tarihin ve doğanın buluştuğu önemli turizm cazibe merkezlerinden BUDVA’ya gidiyoruz. Yunan Kolonisi ve Ortaçağ Venedik Kenti BUDVA’nın görülmeye değer CITADEL’i, UTANÇ MEYDANI, İÇ LİMAN ve KİLİSELERİ, ile daracık sokaklarında yürüyerek geçmişe yolculuğumuza devam ediyoruz. Alacağımız serbest zamanda dileyen konuklarımız alışveriş yapabilir, dileyen konuklarımız da kahve molası verebilirler. Akşama doğru Podgoritsa veya İşkodra’ya (yaklaşık iki saat) bir yolculuk yaparak ulaşıyor ve yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve geceleme Podgoritsa veya İşkodra’da.



5 Gün: Budva, Kotor, Dubrovnik, Trebinje [-KARADAĞ ->BOSNAHERSEK ->HIRVATİSTAN-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, otelden ayrılıyoruz. Ardından bir zamanlar balıkçıların yerleşim alanı olan adanın, daha sonra kamulaştırılması ve otel olarak işletilmeye başlanmasıyla devam eden hikayesinde Hollywood Yıldızlarının gözde tatil mekanı olmasıyla ünlenen muhteşem SV. STEFAN ADASI ’nı panoramik olarak görebileceğimiz bir tepede mola veriyoruz. Fotoğraf molası sonrasında muhteşem doğası ile büyüleyecek Adriyatik’in güzel köşelerinden KOTOR ’a gidiyoruz. STARİ GRAD ’da (Eski Şehir-Kotor Kalesi) yürüyerek yapacağımız turda bu şirin beldeyi tanıma fırsatı bulacağız. Ardından akşam üzeri saatlerinde TREBINJE’deki otelimize geçiyoruz. Esktra Dubrovnik Şehir Turu (Sadece vizesi olanlar ve yeşil pasaportlu yolcularımız için zorunlu olmayan bir turdur.) DUBROVNİK 'e gelemeyecek olan misafirlerimizi otele yerleştirdikten sonra Dubrovnik'e gitmek üzere akşam saatlerinde otelimizden ayrılıyoruz. Geçiş işlemlerimiz sonrası ulaşacağımız UNESCO Dünya Tarihi Miras listesindeki Dubrovnik 'e yani Ortaçağdaki adıyla Ragusa Cumhuriyeti'ne varıyoruz. Dubrovnik'te etkileyici SURLAR, FRANSISKEN MANASTIRI ve Ortaçağın İLK ECZANESİ’ni, TEHLİKE ÇANI’nı, Şehrin Koruyucu Azizi olan Sebaste (Sivas)li Sv.VLAHO için yapılan KİLİSE’yi, ONOFRIO ÇEŞMELERİ’ni, STRADUN CADDESİ’ni, DOCHE SARAYI’nı, GUNDULIC MEYDANI ve ANITI (Türkleri anlatan panolarıyla ünlü)’nı, PILE ve PLOCE KAPILARI’nı, Sv. IGNATIUS KİLİSESİ’ni, Ortaçağın en büyük Karantinası LAZARETTI’yi görerek limanda keyif dolu anlar geçirdikten sonra geç saatlerde otelimize dönmek üzere Dubrovnik'ten ayrılıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Trebinje'deki otelimizde.



6 Gün: Mostar, Poçitel, Sarajevo (Saraybosna) [-BOSNA HERSEK-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, otelden ayrılıyoruz ve araçtaki yerimizi alarak MOSTAR’a hareket ediyoruz. Tarihi dokusuyla korunan ve Türk Köyü olarak bilinen POÇİTEL’i ziyaret ederek 16.yy.’da Osmanlı tarafından yapılan yapılarını gördükten sonra Bosna Savaşı’nın ağır izlerini ve üzerine sinmiş ağır kokusunu hala taşıyan Mostar’a ulaşarak gezmeye başlıyoruz. EĞRİ KÖPRÜ’yü gördükten sonra Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen Osmanlı Mimarisinin şaheserlerinden MOSTAR KÖPRÜSÜ’ne gidiyoruz. 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat Topçusu tarafından yıkılmış ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin de büyük katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete açılmış ve korunmuş Mostar Köprüsü’nü geçerek ESKİ ÇARŞI’ya ulaşıyoruz. KARAGÖZ BEY ve KOSKİ MEHMET PAŞA CAMİİ'ni görüyor ve çarşıda alışveriş ve çay için kısa bir serbest zaman kullanıyoruz. Sonrasında Osmanlı Mimarisi ile Akdeniz etkisinin buluştuğu; Buna Nehri’nin kaynağı Bosna’nın İlk Bektaşi Tekkesi olan Blagaj Derviş Tekkesi’ni ziyaret etmeye gidiyoruz. Ardından Başkent Sarajevo’ya giderek otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Sarajevo’daki otelimizde.



7 Gün: Sarajevo, Belgrad [-BOSNAHERSEK -> SIRBİSTAN-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra Avrupa’nın en müstesna çarşısı BAŞÇARŞI ’ya gidiyoruz.1.Dünya Savaşı’ nın çıkmasına sebep olan Avusturya-Macaristan İmparatorluğu’nun Veliahdı Arşidük Ferdinand ve Eşi’nin öldürüldüğü noktayı gördükten sonra GAZİ HÜSREV BEY CAMİİ ’ne gidiyor ve ziyaret ediyoruz. SAAT KULESİ ve BEDESTEN ’i görerek AVUSTURYA MAHALLESİ’nde yürümeye devam ediyoruz. KATEDRAL, SÖNMEYEN ATEŞ, KANLI PAZARİ SİNAGOG’u görerek SARAYBOSNA’nın sembolü olan SEBİL’e ulaşıyoruz. BAŞÇARŞI CAMİİ’ni ve BAKIRCILAR ÇARŞISI’nda alışveriş için alacağımız serbest zamanın ardından Boşnak Böreğinin ve Kahvesinin tadına bakmayı unutmuyoruz. Daha sonra aracımıza geçerek sınıra ulaşıyor ve pasaport işlemleri sonrasında BELGRAD’a doğru yol alıyoruz. TİTO 'nun övünç kaynağı olan geniş bulvarlı modern Belgrad’ı Sava Nehri üzerine kurulu Gazela Köprüsü’nden geçerek, otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Belgrad’taki otelimizde.



8 Gün: Belgrad, İzmir [-SIRBİSTAN -> TÜRKİYE-]

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Sırp Ortodoks Kilisesi’nin kurucusu St.Sava’ya atfedilen Katedral’i ziyarete gidiyoruz. Bu arada panoramik tur yaparak şehir içinde Belgrad Gökdelenlerini, Hükümet Binalarını, Parlamentoyu, Nato’nun bombaladığı Genel Kurmay Başkanlığı ve Polis Merkezi’ni görüyoruz. Nikola Paşiç Meydanı’nı, Teraziya meydanını ve 1867'de Belgrad'ı terk ederken şehri teslim ettiğimiz Knez Mihajlova Anıtı’nın da yer aldığı Republica Meydanı’nı gördükten sonra Üniversite Meydanı’nda aracımızdan inerek eski şehir üzerindeki turumuza başlıyoruz. Kültür ve sanat şehri olan Belgrad’ın şehir yaşantısını hissetmek ve hareketliliğine ortak olmak için Knez Mihajlova Caddesi’nde alacağımız serbest zaman sonrası Kalemegdan turumuza başlıyoruz. Sırasıyla; Anahtar Teslim Anıtı, Balıkçı heykeli, Fransız Özgürlük Anıtı, Roma dönemi surları, Kara George ve İstanbul Kapıları, Damat Ali Paşa Türbesi, Victor Anıtı, Sokullu Mehmet Paşa Türbesi’ni görüyoruz. Şarkılara, marşlara konu olan ve ülke ülke gezen Tuna Nehri’nin Sava Nehri ile güzel buluşmasına şahitlik ettikten sonra serbest zaman alıyoruz. Bu süre içerisinde dileyen konuklarımız ile birlikte Belgrad’da Tuna Nehri’nde tekne turu gerçekleştirebiliriz. Tur bitimi Beyaz Şehir olarak tarihe geçmiş Belgrad’a veda ediyoruz. Aracımıza yerleşip Belgrad Nikola Tesla Havalimanı’na geçiyor ve bagaj – checkin işlemlerimizi tamamlıyoruz. Check ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. TURK HAVA YOLLARI’na ait TK1084 sefer sayılı 20.20 uçuşu ile önce İstanbul’a uçuyoruz. TK2354 Sefer sayılı 01.45 uçuşu ile İzmir’e uçuyoruz. Bir başka Gençaystar organizasyonunda tekrar sizleri ağırlamayı ümit ediyor ve vedalaşıyoruz.

Bu program Gençaystar Travel organizasyonudur.

UÇUŞ HAKKINDA BİLGİ

Gidiş Parkuru

  • TK2305 - Adnan Menderes (Izmir) -> Atatürk (Istanbul) 03.55 - 05.05
  • TK1003 - Atatürk (Istanbul) -> Alexander The Great (Skopje) 08.00 - 08.55

Dönüş Parkuru

  • TK1084 - Nikola Tesla (Belgrade) -> Atatürk (Istanbul) 20.20 - 23.05
  • TK2354 - Atatürk (Istanbul) -> Adnan Menderes (Izmir) 1+/01.45 - 1+/02.55

*Uçak saatleri değişiklikleri Havayolu tarafından gerçekleştirildiğinden, olası değişiklikler TURK HAVA YOLLARI inisiyatifindedir.
**Vergi ve yakıtlara yıl içerisinde gelecek zamlar fiyatlara yansıtılacaktır.

OTELLER HAKKINDA BİLGİ:

1 gece Belgrad Hotel, 88 rooms 4* -> www.88rooms.com/
1 gece Saraybosna, Hotel Sarajevo 4* -> www.sarajevohotel.ba/en.html
1 gece Trebinje, Hotel Leotar 4* -> www.hotelleotar.com/sr/vesti/
1 gece Budva, Hotel Reidence 4* -> http://residencemontenegro.com/en/
01.06-15.09 arasi Hotel Colloseo 4* Iskodra http://www.colosseohotel.com/
2 gece Ohrid Gölü, Struga Hotel Drim 4* -> www.drim.com.mk   
1 gece Uskup, Hotel Aleksandar Palace 5* -> http://www.aleksandarpalace.com.mk/

..veya ile belirtilen oteller dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Tur hareket tarihinden bir hafta önce otel isimlerini acentanızdan teyit edebilirsiniz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Programda Belirtilen Turlar, Transfer ve Ulaşımlar
  • Türk Hava Yolları ile Üsküp Gidiş, Belgrad Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Türk Hava Yolları Tüm Uçuşlar Boyunca Yemek ve İçecek İkramları
  • Uçuş ve Liman Vergileri
  • Belgrad ve Üsküp Havaalanı Transferleri
  • Üsküp, Ohrid, Tiran, Budva, Trebinje, Mostar, Saraybosna, Belgrad Panoramik Şehir Turları
  • Tüm Şehir Giriş Ücretleri ve Şehir Vergileri
  • Oteller’de 7 Gece Oda Kahvaltı Bazında Konaklama
  • Otellerde Alınan Sabah Kahvaltıları (7)
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Ekstra Verilen Akşam Yemeği Molaları
  • Ohrid Gölü Tekne Turu Aktivitesi
  • Balkan Gecesi Eğlencesi: 30 Eur.
  • Dubrovnik Şehir Turu: 50 Eur.
  • Avantajlı 7 Adet Akşam Yemeği Paketi: 70 Eur.
  • Hırvatistan Vize ve Servis Ücreti: 135 Eur. (Evrak listesi için tıklayınız...)
  • (Sadece Dubrovnik Turu isteyenler için gereklidir. Mevcut vize ve yeşil pasaport için gerekmez.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu: 15 TL (Bankaya yatırılmalıdır.)
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 Eur.
  • (65 – 80 Yaş 30 Eur olarak hesaplanır.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (02:30)
Notlar

UÇUŞ HAKKINDA BİLGİ

Gidiş Parkuru

  • TK2305 - Adnan Menderes (Izmir) -> Atatürk (Istanbul) 03.55 - 05.05
  • TK1003 - Atatürk (Istanbul) -> Alexander The Great (Skopje) 08.00 - 08.55

Dönüş Parkuru

  • TK1084 - Nikola Tesla (Belgrade) -> Atatürk (Istanbul) 20.20 - 23.05
  • TK2354 - Atatürk (Istanbul) -> Adnan Menderes (Izmir) 1+/01.45 - 1+/02.55

*Uçak saatleri değişiklikleri Havayolu tarafından gerçekleştirildiğinden, olası değişiklikler TURK HAVA YOLLARI inisiyatifindedir.
**Vergi ve yakıtlara yıl içerisinde gelecek zamlar fiyatlara yansıtılacaktır.

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Tur tarihleri süresince iki ülke arasında vizesiz, pasaport ile geçiş izni protokolünde değişiklik olması halinde acentamız programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. 
  • Hırvatistan Vizesi tüm schengen evraklarını istemektedir.  
  • Ayrıca Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  • Dubrovnik vizesi sadece Dubrovnik akşam turuna katılacak konuklarımız için geçerlidir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. 
  • Gençaystar Travel, Havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuşlarda meydana gelen değişiklikler, saat değişiklikleri ve parkur değişiklikleri önceden tahmin edilemeyeceği için 48 saat önceden lütfen uçuş planınızı teyit ediniz. Tur yeterli katılım sağlanmadığında iptali yapılabilir, ancak alınan vizelerin ücret iadesi yapılmaz.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/ucakla-vizesiz-balkanlar-turlari-2
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 26.04.2024 09:03 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.