Ege & Akdeniz Turları Tur Programı

TURKUAZ RENGİ SAHİLLER, DOĞA, KÜLTÜR BİR ARADA!

EGE & AKDENİZ TURU

FETHİYE & KAŞ & KALKAN & KEKOVA & KEMER & ANTALYA

GÖKOVA, AKYAKA, DALYAN, (DALYAN TEKNE TURU), İZTUZU PLAJI,
(12 ADALAR TEKNE TURU), SAKLIKENT, KAPUTAJ PLAJI, KAŞ, KEKOVA,
(KEKOVA TEKNE TURU),KEMER MERKEZ, (KEMER TEKNE TURU),
PHASELIS PLAJI, TAHTALI DAĞI TELEFERİK, DÜDEN ŞELALESİ,
ASPENDOS TİYATROSU, KÖPRÜLÜ KANYONU, RAFTİNG

3*MENDOS HOTEL – FETHİYE 2 GECE
4*GRİDA CİTY HOTEL – ANTALYA 2 GECE

ERKEN REZERVASYON 4 GECE 5 GÜN

1.TUR: 27 HAZİRAN-01 TEMMUZ, 2.TUR: 11-15 TEMMUZ
3.TUR: 25-29 TEMMUZ, 4.TUR: 01-05 AĞUSTOS

 

Kalkış Yerleri: Saat: 07.00’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
Gezilecek Yerler: GÖKOVA, AKYAKA, DALYAN, (DALYAN TEKNE TURU), İZTUZU PLAJI, (12 ADALAR TEKNE TURU), SAKLIKENT, KAPUTAJ PLAJI, KAŞ, KEKOVA, (KEKOVA TEKNE TURU), KEMER MERKEZ, (KEMER TEKNE TURU), PHASELIS PLAJI, TAHTALI DAĞI TELEFERİK, DÜDEN ŞELALESİ, ASPENDOS TİYATROSU, KÖPRÜLÜ KANYONU, RAFTİNG
PROGRAM
1 Gün: İZMİR, GÖKOVA, AKYAKA, DALYAN, (DALYAN TEKNE TURU), İZTUZU PLAJI, FETHİYE

Sabah Saat: 07.00’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)’den yolcularımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yol üzerinde ekstra olarak dinlenme tesislerinde sabah kahvaltısı molası veriyoruz. Mola sonrasında GÖKOVA KÖRFEZİ ‘nde AKYAKA ‘nın güzelliklerini keşfediyoruz. Öğle saatlerinde DALYAN ‘a ulaşıyoruz. (EKSTRA TEKNE TURU-1) Teknelerle KÖYCEĞİZ ‘den başlayan ve İZTUZU PLAJI ‘nda sona eren doğal bir labirent olarak isimlendireceğimiz DALYAN KANAL ‘ında masalsı bir yolculuğa çıkıyoruz. Ülkemizin tanıtımlarında kullanılan DALYAN & KAUNOS TAPINAK TİPİ KRAL MEZARLARI ‘nın karşıdan görüntüsü bizleri büyüleyecek. Atlantik Okyanusu’ndan Anadolu sahillerine gelerek yumurtalarını bıraktıkları, altın renkli kumlarıyla ünlü İZTUZU PLAJI ’na varıyoruz. Dileyen müşterilerimiz 5 km uzunluğundaki plajdan yararlanabilir, kanal ağzında yüzmenin tadını çıkarabilirler. Molamızın ardından öğle yemeği için hareket ediyor, sonra teknelerle tekrardan Kaya mezarlarının asırlar öncesinden gelen mistik görüntüsüne şahit olup, kanallar arasındaki gezimizin ardından, FETHİYE ’ye hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE otelimizde.



2 Gün: FETHİYE, (12 ADALAR TEKNE TURU)

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, tur aracımızdaki yerimizi alarak tura başlıyoruz. (EKSTRA TEKNE TURU-2) 12 ADALAR TEKNE TURU için müşterilerimiz ile birlikte tekne ‘nin başında oluyoruz. Eşsiz renklerdeki turkuaz mavilerine tanık olarak turumuza başlıyoruz. KIZILADA, KLEOPATRA HAMAMI, GÖBÜN KOYU, TAVŞAN ADASI, KATRANCI ADASI, YASSICILAR ADASI, DOMUZ ADASI, SAMANLIK KOYU, ŞÖVALYE ADASI ‘nın görüldüğü turumuzda tam gün tur yapıyoruz. Keyifli yüzme molaları ve mavi yolculuk sırasında teknede verilen öğle yemeğimiz sonrasında turumuzu bitiriyoruz. Tekne’ye bindiğimiz nokta da iniyor ve aracımız ile birlikte otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE otelimizde.



3 Gün: FETHİYE, SAKLIKENT, KAPUTAJ PLAJI, KAŞ, KEKOVA, (KEKOVA TEKNE TURU), ANTALYA

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, bugün otelden erken saatlerde ayrılıyoruz. Ülkemizin en ünlü kanyonlarından biri olma özelliği taşıyan SAKLIKENT KANYONU ‘na gidiyoruz. Buz gibi suların ve eşsiz manzaraların arasında kanyonda keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Buradaki turumuzun sonunda deniz manzaraları eşliğinde turkuaz rengi suların görüntüleri arasında KAPUTAJ PLAJI ‘na ulaşıyoruz. Kısa bir fotoğraf molası verdikten sonra KAŞ ‘da mola veriyoruz. Kahvelerimizi Meis Adası ‘na karşı yudumladıktan sonra doğa ve kültürün bir arada harmanlandığı KEKOVA ‘nın olağanüstü, gözle görülür güzelliklerinin peşine düşüyoruz. ÜÇAĞIZ ‘dan teknelerle tura çıkma imkanı buluyoruz. (EKSTRA TEKNE TURU-3) KEKOVA TEKNE TURU ‘nda göreceğimiz yerler; BATIK ŞEHİR, KORSANLAR ADASI, GÖK KAYALAR koylarını kısa molalar vererek geziyoruz. Yüzme molaları ve keyifli tekne yolculuğu sonrasında bindiğimiz noktada tekneden iniyoruz. Tur aracımıza yerleştikten sonra sonra ki durağımız ülkemizin turizm cennetlerinden bir tanesi olan ANTALYA! Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz ve akşam yemeğimizi otelimizde alıyoruz. Geceleme ANTALYA ‘daki otelimizde.



4 Gün: KEMER MERKEZ, (KEMER TEKNE TURU), PHASELIS PLAJI, TAHTALI DAĞI TELEFERİK

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, KEMER ‘e hareket ediyoruz. KEMER MERKEZ ‘de serbest zaman veriyor, dileyen konuklarımız ile birlikte KEMER TEKNE TURU ‘na çıkıyoruz. (EKSTRA TEKNE TURU-4) KEMER TEKNE TURU ‘nda Akdeniz’in turkuaz rengi koylarında yüzme imkânı buluyoruz. Sırasıyla yüzme molası vereceğimiz koylar ise; CENNET KOYU, KORSANLAR MAĞARASI, KLEOPATRA BURNU, PHASELIS PLAJI. Dileyen konuklarımız ören yeri ücretini ödeyerek PHASELIS ANTİK KENTİ ‘ni gezebilirler. Öğle yemeğimizi tekne’de keyifli bir şekilde aldıktan sonra turumuzu tamamlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ise (EKSTRA AKTİVİTE) TAHTALI DAĞI TELEFERİK TURU ‘na katılabilirler. Tahtalı Teleferiği, Dünya ‘nın ikinci, Avrupa ’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki TAHTALI DAĞI ’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki cafede ekstra içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile super manzaraları sizlerin keyfine bırakıyor olacak. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. Bu harika manzaranın keyfini çıkarıyoruz. Burada göreceğiniz, FİNİKE ve SİDE arasındaki şahane manzaraya hayran kalacaksınız. Keyifli, yorucu ve bir o kadar da güzel bir günün ardından ANTALYA ‘daki otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



5 Gün: DÜDEN ŞELALESİ, ASPENDOS TİYATROSU, KÖPRÜLÜ KANYONU, RAFTİNG, İZMİR

Sabah kahvaltımızı (ekstra) olarak aldıktan sonra, turumuza başlıyoruz. Öncelikle DÜDEN ŞELALESi gezimizi gerçekleştiriyoruz. Suyun özgürlüğüne ve uçsuz bucaksız görüntülerine şahit olduktan sonra Anadolu topraklarında en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olma özelliği taşıyan ASPENDOS TİYATROSU ‘nu geziyoruz. Turumuzun bitiminde dileyen konuklarımız ile birlikte (EKSTRA AKTİVİTE) hafızalarınızdan silinmeyecek bir aktivite olan KÖPRÜLÜ KANYONU ‘nda RAFTİNG ‘e gidiyoruz. Aktiviteye katılmayan misafirlerimiz KÖPRÜLÜ KANYON ‘unda vakit geçirebilirler. Restaurantında dinlenerek, kahvelerini yudumlayabilirler ve atıştırmalıklar alabilirler. Burada geçireceğimiz keyifli dakikalar sonunda İZMİR ‘e doğru yola çıkıyoruz. Keyifli, yorucu ve bir o kadar da güzel bir günün ardından dönüş yolcuğuna geçiyoruz. Gece geç saatlerde İZMİR ‘e ulaşıyor ve bir başka organizasyonumuzda tekrar yeni hatıralar biriktirmek dileğiyle. Hoşca kalın…

ÖNEMLİ NOT: Dönüş günü programının yoğunluğu ve dönüş yolundaki konvoy, trafik, sis gibi yol akışını etkileyecek sebepler nedeniyle İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 4 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (4), Akşam Yemekleri (4)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Otobüs içi İkramlar (Su, Çay, Kahve vs.)
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
     
  • Önemli Not: Bütün odalar Standart Oda olup, hiçbir misafire manzara garantisi verilmemektedir. Otelde müsaitlik doğrultusunda rica edilmektedir. Giriş günü check-in esnasında dağıtılan konsepte dahil olunmaktadır. Otelde dahil-hariç hizmetler o konseptte yazmaktadır. Acentamızın özel bir konsepti bulunmamaktadır. Aile odası ve Deluxe gibi oda tipleri ek ücrete tabiidir.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Turlar Esnasında Alınan Öğle Yemekleri
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)
  • EKSTRA AKTİVİTE Rafting Aktivitesi:
  • EKSTRA AKTİVİTE Tahtalı Teleferik Turu:
  • TEKNE-1 Dalyan Tekne Turu:
  • TEKNE-2 12 Adalar Tekne Turu:
  • TEKNE-3 Kekova Tekne Turu:
  • TEKNE-4 Kemer Tekne Turu: 


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (07:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (07:15)
  • Bostanlı İskele Önü (07:20)
  • Ksk Yunuslar (07:25)
  • Ksk Anıt (07:30)
  • Lozan Meydanı (07:45)
  • Üçyol Meydanı (08:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda araç seçimi katılımcı sayısına bağlı olarak değişmektedir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/ege-akdeniz-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 25.04.2024 01:36 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.