Sömestr Özel, İstanbul & Uludağ Turu Tur Programı

SÖMESTRE’YE ve 2 TARİHE ÖZEL!
ÇOCUKLARA ÖZEL SÜPER PROMOSYON!

İSTANBUL & ULUDAĞ TURLARI

GELENEKSEL HILTON HOTELS MİSAFİRPERVERLİĞİ
HILTON GARDEN INN HOTEL, AVRUPA YAKASI

Topkapı Sarayı, Ayasofya, Hipodrom Meydanı, Boğaz Turu,
Dolmabahçe Sarayı, Deniz Müzesi, Ortaköy, Legoland, Forum İstanbul, Sea Life Akvaryum, Miniatürk, Pier Loti, Eyüp Sultan
Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Tarihi Tünel

Tur Tarihleri 3 Gece 3 Gün (2 Gece Otel Konaklama)
1.Tur: 26-29 Ocak (Sömestr) - 2.Tur: 01-04 Şubat (Sömestr)

Rezervasyonunuzu Şimdi Tamamlayın
Star İptal Güvence Paketi ile dilerseniz 72 Saat kala iptal edin!
Fiyat artışlarından etkilenmeyin!

Kalkış Yerleri: Saat: 21.00 ’da GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.20 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.30 ’de KARŞIYAKA (Anıt Önü), 21.45 ’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 22.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 22.30 ’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)
Gezilecek Yerler: Topkapı Sarayı, Ayasofya, Hipodrom Meydanı, Boğaz Turu...
PROGRAM
1 Gün: 1.GECE: İzmir `den İstanbul `a Yolculuk / 1.GÜN: Tarihi Yarımada, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Alman Çeşmesi, Dikilitaş, Sultanahmet Camii, Eminönü, Boğaz Turu, Tünel, Taksim, İstiklal Meydanı

1.GECE: İzmir ‘den İstanbul ‘a Yolculuk

Saat: 22.00 ’da GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 22.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 22.20 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 22.30 ’de KARŞIYAKA (Anıt Önü), 22.45 ’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 23.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 23.30 ’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü) ’den siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. BALIKESİR, SUSURLUK, BURSA üzerinden gerekli molalar vererek sabah saatlerinde İSTANBUL ’a ulaşıyoruz.

1.GÜN: Tarihi Yarımada, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Alman Çeşmesi, Dikilitaş, Sultanahmet Camii, Eminönü, Boğaz Turu, Tünel, Taksim, İstiklal Meydanı

Boğazı erken saatlerde geçiyor ve TARİHİ YARIMADA ’ya ulaşarak ziyaretlerimize başlıyoruz. İlk olarak Osmanlı İmparatorluğu’nun 624 yıllık tarihinde 378 yılını geçirdiği ve yönetim merkezine de ev sahipliği yaptığı TOPKAPI SARAYI’nı geziyoruz. Ardından sanat ve mimarlık tarihi açısından önemli eserlerden sayılan dünyanın 8. Harikası olarak gösterilen AYASOFYA’yı ziyaret ediyoruz. Bu büyülü atmosferden sonra Tarihi Yarımada’daki turumuza HIPODROM’u süsleyen dönemin ünlü eserlerini görerek devam ediyoruz. ALMAN ÇEŞMESİ, DİKİLİTAŞ, YILANLI SÜTUN, ÖRME SÜTUN, İBRAHİM PAŞA SARAYI’nı görerek, dünyaca ünlü ve yabancıların BLUE MOSQUE (Mavi Cami) de dedikleri SULTAN AHMET CAMİİ’ni ziyaret ediyoruz. Çinileri ve mimarisiyle büyüleyen bu son ziyaretimizin ardından yürüyerek İstanbul 'un tarihi sokaklarında yürüyerek, fotoğraflar çekilerek EMİNÖNÜ 'ne doğru ilerliyoruz. Dileyen misafirlerimizle (ekstra aktivite) BOĞAZ TURU için bizi bekleyen teknemize ulaşmak için hareket ediyoruz. Yol boyunca bizleri selamlayan GÜLHANE PARKI’nın, ALAY KÖŞK’ünün, SİRKECİ’nin tarih boyunca değişimlerini gözden geçiriyor, kentin kalabalık ve hareketli yaşamına şahitlik ediyor ve YENİ CAMİ, MISIR ÇARŞISI, RÜSTEM PAŞA KÜLLİYESİ, SÜLEYMANİYE CAMİİ’ni panoramik olarak görerek teknemize ulaşıyoruz. İstanbul anılarımızda en özel yeri alacaklardan birisi olan (ekstra) Boğaz Turu’nu yine rehberimiz eşliğinde gerçekleştiriyor, Boğaz’da tam bir tur yaparak, Avrupa ve Asya’nın Sahilleri ’ni bu kez denizden geziyoruz. Turumuzun bitiminde daha sonra KARAKÖY ‘e geçip, Dünya ‘nın en eski 2. Toplu Yeraltı Toplu Taşıma sistemi olan TARİHİ TÜNEL ile Karaköy’den BEYOĞLU ’na gidiyoruz. TAKSİM ‘e geçiyoruz. SAINT ANTOINE KİLİSESİ, ELHAMRA SİNEMASI, GALATARAY LİSESİ, ÇİÇEK PASAJI, MISIR APARTMANI, İNCİ PASTANESİ, AYIA TRIAS KİLİSESİ, VEBA HASTANESİ ve Taksim’e ismini veren MAKSEM ’i görerek İSTİKLAL CADDESİ ’ni keşfediyor, TAKSİM MEYDANI ’na ulaşıyoruz. Dileyen konuklarımız vereceğimiz serbest zamanda açık olması halinde Dünyaca Ünlü MADAME TUSSAUDS MÜZESİ ‘ni ziyaret edebilirler. MADAME TUSSAUDS, merkezi Londra'da bulunan balmumu heykel müzesi olması özelliğiyle bilinen ve bir çok ünlünün heykellerinin sergilendiği, Amsterdam, Berlin, Hong Kong, İstanbul, New York, Sidney ve Tokyo'nun da bulunduğu yirmi dört şehirde şubesi olan bir müzedir. Ünlü Heykeltraş Pietro’nun yapmış olduğu heykelde İstanbul Hatıra Fotoğrafı çektirdikten sonra turumuzu noktalıyoruz. Bolca İstanbul sokak mutfağı kültüründen akşam yemeği seçeneği sonrasında rehberin belirleyeceği saatte geç saatlerde otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



2 Gün: Dolmabahçe Sarayı, Deniz Müzesi, Milli Saraylar Koleksiyonu, Ortaköy, Legoland, Forum İstanbul, Sea Life Akvaryum, Miniatürk, Pier Loti, Eyüp Sultan

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra ayrılıyor ve DOLMABAHÇE SARAYI’na gidiyoruz. Osmanlı İmparatorluğu’nun bir başka yönetim merkezi olan, aynı zamanda Ata’mızın ebediyete intikal ettiği görkemi ve ihtişamıyla bizleri hala etkilemeye devam eden Saray’ımızı ziyaret ediyoruz. Sonrasında ülkemizin denizcilik anlamında en büyük müzesi olan DENİZ MÜZESİ’ne gidiyoruz. Dünyada orijinal olarak yaşayan en eski kadırgasından muazzam saltanat kayıklarına kadar pek çok eseri keyifle görüyor, MİLLİ SARAYLAR KOLEKSİYONU MÜZESİ’ne geçiyoruz. Bir zamanlar saraylarda ve kasırlarda gündelik yaşamda kullanılan eşyaların, İmparatorluğun son 70 yılına şahitliğini dinleyip o zamanlarını hayal ettikten sonra günümüze dönüyor ve ORTAKÖY’e gidiyoruz. Bizler de anlarımızı ölümsüz kılacak İstanbul fotoğraflarımıza büyük bir keyifle yenilerini ekliyor ve öğle yemeği için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra bizi bekleyen otobüsümüze yerleşerek yola çıkıyoruz. Çocuklar için sabırsızlıkla beklenenen ve hepimizin çocukluğunda büyük bir yer edinen LEGOLAND’e gidiyoruz. Geçireceğimiz keyifli vakitler sonrası FORUM İSTANBUL’da serbest zaman buluyoruz. Dileyenler DEV AKVARYUM olarak ünlenen SEALIFE AKVARYUM’u gezebilirler, dileyen konuklarımız dinazorların büyülü dünyası’nda yolculuğa çıkabilirler. Sıradaki durağımız ülkedeki birçok yapıyı maket olarak gezebileceğimiz en büyük açık hava müzelerinden birisi olan MİNİATÜRK. Buradaki keyifli gezi sonrası, Haliç’e gidiyor ve teleferikle PİER LOTİ’ye çıkıyoruz. Serbest zaman olarak kullanacağımız bu dakikalarda Altın Boynuz’un eşsiz manzarası eşliğinde kahvelerimizi yudumluyor; İstanbul’u bir de bu tepeden seyrediyoruz. Bu süre içerisinde dileyen konuklarımız EYÜP SULTAN’ı da ziyaret edebilirler. Ardından otobüsümüze yerleşerek otelimize doğru yol alıyoruz. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Bursa, Uludağ, Kar Keyfi, İzmir `e Dönüş Yolculuğu

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra İstanbul’a veda ediyor ve yolda gerekli molalar vererek BURSA ’ya ulaşıyoruz. Ülkemizin gözde kış sporları merkezlerinden ULUDAĞ’a çıkarak karın ve kayağın keyfini doyasıya çıkardıktan sonra İzmir’e doğru hareket ediyoruz. Yolda vereceğimiz gerekli molalar ile İZMİR ’e ulaşıyor ve bir dahaki GENÇAY STAR TURİZM organizasyonunda buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.

Önemli Not 1: **Programımız İstanbul’daki müze ve sarayların tatil günleri planlanarak yazılmış olup, olası değişiklikler tur rehberi tarafından programda değişiklik yapılarak düzenlenecektir. Lütfen turdan 1 gün önce acentamızdan program sirküsü hakkında bilgi alınız.

Önemli Not 2: Tura çıkmadan MÜZEKART almanızı, alınmış geçici kartların aslına dönüştürülmesini öneriyoruz…



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel'de Oda Kahvaltı Konaklama
  • Otelde Alınan Açık Büfe Sabah Kahvaltıları (2)
  • Hilton Hotels Misafirperverliği
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş üzeri misafirlerimiz 50 TL fark öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Molalar ve Yemek Molaları
  • Boğaz’da Tekne Turu (Hava şartlarına bağlı)
  • Uludağ Milli Park Girişi
  • Star İptal Güvence Paketi: 150 TL 
  • (72 Saat Kala Koşulsuz iptal etme hakkı elde et !)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (22:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (22:15)
  • Bostanlı İskele Önü (22:20)
  • Ksk Yunuslar (22:25)
  • Ksk Anıt (22:30)
  • Lozan Meydanı (22:45)
  • Üçyol Meydanı (23:00)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (23:30)
Notlar
TUR HAKKINDA NOTLAR
  • Ülkemizde 01.01.2023 İtibariyle yürürlüğe gireceği duyrulan Otel Konaklama Vergisi fiyatlarımıza dahil edilememiştir. Söz konusu uygulama yürürlüğe girmesi durumunda ilgili bedeller Misafirlerimiz tarafından Otel Resepsiyonlarına ödenecektir. 
  • Covid-19 Pozitif bir Tur İptal sebebi değildir. Sadece isim değişikliği yapılabilmektedir.
  • Tam kapanma, seyahat yasağı, valiliklerce alınan seyahat yasakları gibi turu yapmaya engel bir durum oluştuğunda tur ücretinin iadesi mümkün olmayıp, açığa alınarak kullanım hakkı tanınacaktır.
  • İstanbul ‘da bazı ziyaret noktalarının kapalı olması, ibadet nedeniyle ziyarete izin verilmemesi gibi prosedürler nedeniyle turda iptali yapılabilir. Böyle bir durumda acentamızın ziyaret için yaptırımı bulunmamaktadır.
  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/somestr-otobusle-istanbul-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 17.04.2024 01:07 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.