Uçakla İstanbul Turu THY (23 Nisan) Tur Programı

UÇAKLA THY (23 Nisan)

İSTANBUL TURU

TURK HAVA YOLLARI İLE ATATÜRK HAVA LİMANINA GİDİŞ DÖNÜŞ

2 AKŞAM OTEL'DE YEMEK, AVRUPA YAKASI KONAKLAMA FARKIYLA
GENÇAYSTAR AYRICALIĞI İLE DENİZ MANZARALI ODALAR!

4*NOVOTEL İSTANBUL CITY WEST

İstanbul Akvaryum, Aqua Florya AVM, Dolmabahçe, Pierre Loti, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet, Boğaz Turu, Taksim, İstiklal Caddesi, Forum AVM, Legoland, Jurassic Land, Sealife Akvaryum

23 NİSAN TATİLİ: 21-23 NİSAN 2018 (Gerçekleşti) 2 GECE 3 GÜN

AtlasGlobal ile icra edilen turlarımız için Tıklayınız...

Yayınlanan fiyatlar ERKEN REZERVASYON indirimli fiyatlarımız olup, kademeli artış gösterecektir.
Web sitemizde yayınlanan fiyatlar esas alınacaktır.

Kalkış Yerleri: 07.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: İstanbul Akvaryum, Aqua Florya AVM, Dolmabahçe, Pierre Loti, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet,
PROGRAM
1 Gün: İstanbul Akvaryum, Aqua Florya AVM, Dolmabahçe, Miniatürk, Pierre Loti

Sabah saat: 07.00’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar terminalinde oluyor ve THY kontuarından T.C. kimlerimiz ile birlikte check işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. TURK HAVA YOLLARI ’na ait TK2309 sefer sayılı uçuş ile Saat: 08.40 uçağı ile İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI ’na uçuyoruz. Yaklaşık olarak 1 saatlik yolculuk sonra iniyoruz. Bagajlarımızı teslim aldıktan sonra bizi bekleyen aracımıza yerleşiyoruz. Öncelikle AQUA FLORYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ ‘ne giderek kafeteryalarında sabah kahvaltı molası veriyoruz. Dileyen konuklarımız alışveriş merkezinin tadını çıkarabilirler. Sonrasında ise İstanbul’un en büyük akvaryumlarından ve Dünya’da önemli bir yere sahip tek tematik akvaryum olan İSTANBUL AKVARYUM ’da serbest zaman veriyoruz. Sonrasında buradan ayrılarak, DOLMABAHÇE SARAYI ’na gidiyoruz. Osmanlı İmparatorluğu’nun bir başka yönetim merkezi olan aynı zamanda Atamızın ebediyete intikal ettiği görkemi ve ihtişamıyla bizleri etkileyecek Sarayı geziyoruz. Sıradağı durağımız ülkedeki birçok yapıyı maket olarak gezebileceğimiz en büyük açık hava müzelerinden birisi olan MİNİATÜRK. Buradaki keyifli gezi sonrası, Haliç’e gidiyor ve teleferikle PİER LOTİ ’ye çıkıyoruz. Serbest zaman olarak kullanacağımız bu dakikalarda Altın Boynuz’un eşsiz manzarası eşliğinde kahvelerimizi yudumluyor; İstanbul’u bir de bu tepeden seyrediyoruz. Bu süre içerisinde dileyen konuklarımız EYÜP SULTAN ’ı da ziyaret edebilirler. Ardından otobüsümüze yerleşerek otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: İstanbul Tarihi Yarım Ada Turu, Boğaz Turu, İstiklal Caddesi, Taksim

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor ve TARİHİ YARIMADA ’ya gidiyor ve turumuza başlıyoruz. Osmanlı İmparatorluğu’na 624 yıllık tarihinde 378 yılını geçirdiği, imparatorluğun yönetim merkezine de ev sahipliği yaptığı TOPKAPI SARAYI ’nı geziyoruz. Ardından sanat ve mimarlık tarihi açısından önemli eserlerden sayılan dünyanın 8. Harikası olarak gösterilen AYASOFYA ’yı ziyaret ediyoruz. Daha sonra kısa bir serbest zaman kullanıyor ve bu kez “Dünyanın Ortasına” gidiyor ve Million Taşı’nı görüyor ve bilgi alıyoruz. Ardından bir zamanlar sarayın su ihtiyacını karşılamak için yapılan, şimdilerde ise suyun içinde yükselen sütunlarının ihtişamı, müziğin ve ışığın essiz uyumu ile bizleri büyüleyecek YEREBATAN SARNICI ’na gidiyoruz. Bu büyülü atmosferden sonra Tarihi Yarımada’daki turumuza Hipodrom’u süsleyen dönemin ünlü eserleri ile görerek devam ediyoruz. ALMAN ÇEŞMESİ, DİKİLİTAŞ, YILANLI SÜTUN, ÖRME SÜTUN, İBRAHİM PAŞA SARAYI ’nı görerek, dünyaca ünlü yabancıların MAVİ CAMİ ‘de dedikleri SULTANAHMET CAMİİ ’ni ziyaret ediyoruz. Çinileri ve mimarisiyle büyüleyen bu son ziyaretimizin ardından bu kez İstanbul’u biraz daha bize hissettirecek tramvaya biniyor ve EMİNÖNÜ ’ne iniyoruz. Panoramik olarak da GÜLHANE PARKI ’nı, ALAY KÖŞKÜ ’nü, SİRKECİ ’yi görme fırsatı yakaladığımız bu keyifli ama kısa tramvay yolculuğunun ardında Eminönü’nde kısa bir ihtiyaç molası veriyoruz. Ardından Yeni Cami önündeki buluşma noktamızdan yürüyerek bizi bekleyen teknemize ulaşıyor ve İstanbul anılarımızda en özel yeri alacaklardan birisi olan (ekstra) BOĞAZ TURU ’na çıkıyoruz. Rehberimizin eşliğinde Boğaz’da tam bir tur yapıyor Avrupa ve Asya’nın Sahilleri’ni bu kez denizden geziyoruz. Ardından Meşhur Tarihi Tünel ile İSTİKLAL CADDESİ ’ne çıkıyoruz. Alacağımız serbest zamanda yürüyerek geziyor; Cadde boyunca uzanan birbirinden güzel tarihi yapılara tanıklık ediyor, İstanbul’un atan kalbini dinliyoruz. Saint Antoine Kilisesi’ni, Galatasaray Lisesi’ni, Çiçek Pasajı’nı, Pastaneleri’ni ve daha pek çok mekânı görerek Taksim’e ulaşıyoruz. Serbest zamanın ardından buluşma noktamızda buluşarak tekrar otobüsümüze geçiyor ve konaklamak için otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Dileyen konuklarımız Taksim’de kalarak İstanbul’un gece hayatını keşfedebilirler.)



3 Gün: Rahmi Koç Müzesi, Topkapı, Panorama 1453 Müzesi, Süleymaniye, Forum İstanbul, Legoland, Sealife Akvaryum, Jurassic Land

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, 1996 senesinde Avrupa Konseyi tarafından “Yılın Müzesi Özel Ödülü” alan RAHMİ M.KOÇ SANAYİ MÜZESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Geçmişten günümüze endüstri ve mühendislikle ilgili pek çok objenin ve belgenin sergilendiği müzede keyifli dakikalar geçirdikten sonra Topkapı’ya gidiyoruz. Zaman tünelinde yolculuk yapmak için PANORAMA 1453 TARİH MÜZESİ ’ni gidiyoruz. İstanbul’un fethini adeta yaşıyoruz. Bu farklı çalışma ile büyülendiğimiz dakikaların ardından zamanı biraz daha ilerletiyor ve muhteşem yüzyıla gidiyoruz. “Kalfalık Eserim” dediği ihtişamlı yapılar bırakan Koca Sinan’ın muazzam eseri SÜLEYMANİYE CAMİ ’ni sırlarını keşfe çıkıyoruz. KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN VE HÜRREM SULTAN ’ın Türbeleri’nin de bulunduğu Süleymaniye Külliyesi’ni ziyaret ettikten sonra Süleymaniye’nin Meşhur Kuru Fasulyecisi’nde öğle yemeği için mola veriyoruz. Daha sonra çocuklar için sabırsızlıkla beklenenen ve hepimizin çocukluğunda büyük bir yer edinen LEGOLAND ’e gidiyoruz. Geçireceğimiz keyifli vakitler sonrası FORUM İSTANBUL ’da serbest zaman buluyoruz. Dileyenler DEV AKVARYUM olarak ünlenen SEALIFE AKVARYUM ’u gezebilirler, dileyen konuklarımız dinazorların büyülü dünyası’nda yolculuğa çıkabilirler. JURASSIC LAND ’de dinazorlar bizi bekliyor… Günü ve aklımızı İstanbul’da bırakıyor, araçlarda yerimizi aldıktan sonra Atatürk Havalimanı’na doğru yola çıkıyoruz. Havalimanı’nda otobüsümüzden ayrılıyor ve check-in bagaj işlemlerimizi yapıyoruz. TURK HAVA YOLLARI ’na ait TK2340 sefer sayılı uçuş ile Saat: 21.00 uçağı ile İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI ’na uçuyoruz. Yaklaşık olarak 1 saatlik yolculuk sonra iniyoruz. Bagajlarımızı teslim alıyor ve turumuzu tamamlıyoruz. Tekrar GENÇAYSTAR TRAVEL programında sizleri ağırlamayı umut ediyoruz.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • THY ile Ekonomik Sınıf Uçak Bileti (Atatürk H.L.)
  • THY Uçuş Boyunca İkramlar ve İçecekler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Son Gün Alınan Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Pierre Loti Teleferik
  • Boğaz’da Tekne Turu


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (07:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI


TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.
  • Tura çıkmadan MÜZEKART almanızı, alınmış geçici kartların aslına dönüştürülmesini öneriyoruz…
  • Programımız İstanbul’daki müze ve sarayların tatil günleri planlanarak yazılmış olup, olası değişiklikler tur rehberi tarafından programda değişiklik yapılarak düzenlenecektir. Lütfen turdan 1 gün önce acentamızdan program sirküsü hakkında bilgi alınız.

İptal Şartları

Uçaklı programlarda iptal & değişiklik hakkı bulunmamaktadır. İsim değişikliği havayolu kuralına göre gerçekleştirilebilir.

https://www.gencaystar.com.tr/ucakla-istanbul-turu-thy-23nisan
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 00:24 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.