Deluxe Kaz Dağları & Bozcaada Turları (2 Gece) Tur Programı

2 GECE KONAKLAMALI KAPSAMLI TUR

Deluxe KAZ DAĞLARI & BOZCAADA

Sütüven Şelalesi & Hasan Boğuldu
Assos & Ayvalık & Cunda

Termal sularda yorgunluğunuzu atın, Deluxe hizmet kalitesiyle dinlenin...

DELUXE HOTEL KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE;
5*ADRİNA THERMAL & SPA HOTEL
TERMAL HAVUZ & HAMAM & SAUNA & BUHAR BANYOSU

CUMHURİYER BAYRAMI ÖZEL: 27-29 EKİM 2018 2 GECE-3 GÜN

Kalkış Yerleri: Tur hareket detayından inceleyebilirsiniz.
Gezilecek Yerler: Sütüven Şelalesi & Hasan Boğuldu & Assos & Ayvalık & Cunda
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat: 07.30 ’da ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), Saat: 07.45 ’de LOZAN (Fuar Lozan Kapısı Önü), Saat: 08.00 ’de KARŞIYAKA (Karşıyaka Anıt Karşısı), Saat: 08.15 ’de ACENTA (Girne Bulvarı Acenta Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Yolumuz üzerinde vereceğimiz kahvaltı molasının ardından, EDREMİT, AKÇAY güzergâhına müteakiben yolumuza devam ediyoruz. Eski adı Papazlık olan ALTINOLUK ‘un eski köy merkezine gidiyoruz. Burada tarihi Rum evlerini ve ABDULLAH EFENDİ KONAĞI ‘nı görüyoruz. Ardından Ege’nin güzel kıyıları boyunca yol alarak BEHRAMKALE ‘ye ulaşıyoruz.  ASSOS AKROPOL ATHENA TAPINAĞI, SARNIÇ ve DEPO ’yu geziyor ANTİK LİMANI, AGORA, GYMNASIUM, KERVAN YOLU ’nu ve TİYATRO ’yu görüyoruz. Sonrasında HÜDAVENDİGAR MURAT CAMİİ ’ni ziyaret ederken 1. Murat dönemine ait tarihi TAŞ KÖPRÜ ’nün zamana meydan okuyuşunu uzaklardan izliyoruz. Daha sonra; minibüslerle (ekstra) Assos antik limana iniyoruz. Öğle yemeği (ekstra) molasının ardından UNESCO ’nun dünyanın sayılı biyosfer alanlarından birisi olan KAZDAĞLARI ’ndaki yolculuğumuza devam ederek otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği saatlerine kadar otelin termal imkanlarından faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra dileyen konuklarımız termal otelimizin tüm gün aktivitelerinden ücretsiz olarak faydalanabilirler. Dileyen konuklarımız ile birlikte BOZCAADA TURU ’na çıkıyoruz. Otelimizden ayrılarak GEYİKLİ İSKELESİ ‘ne ulaşıyoruz. Feribotla BOZCAADA ’ya geçerek serbest zaman kullanıyoruz. Bu süre içerisinde dileyen konuklarımız adaya özgü domates reçelinden hediyelik eşyalarına kadar pek çok ürünün sergilendiği tezgâhlarda alışveriş yapabilirler. Ardından CENEVİZ KALESİ ’ni birlikte ziyaret ederek, ŞARAP FABRİKASI ’na gidiyoruz. Bozcaada ismiyle özdeşleşen şarabı ve adanın üzümleri hakkında bilgi aldıktan sonra RUM MAHALLESİ ’nin güzel kokulu sokaklarında yürüyerek, MERYEM ANA KİLİSESİ ’ne gidiyoruz. Sonrasında araçtaki yerimizi aldıktan sonra üzüm bağlarının yolumuz boyunca bize eşlik ettiği keyifli bir yolculukla Ayazma Plajı’na doğru yol alıyoruz. Rumlardan kalma kilise ve damları görerek adanın yeni simgesi haline gelen RÜZGAR TRİBÜNLERİ (BORES-BOZCAADA RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ) ‘ni ziyaret ediyoruz. Adanın en batı ucundaki bu ziyaretimizin ardından turumuzu tamamlayarak otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

(FERİBOT GEÇİŞİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİ: Adaya geçiş ve adada yoğunluk sebebiyle bazen turlarımızı köy minibüsleri ile gerçekleştirebiliriz. Bu durumdaki minibüs ücretleri misafirlerimize ait olmaktadır. Ayrıca; programımız turun yayınlandığı gün feribot saatleri esas alınarak yazılmış olup, tur programımız tur günü feribot saatlerine göre rehberimiz tarafından revize edilmektedir. Bu değişiklik şartı satın alan tüm misafirlerimiz kabul etmiş sayılırlar.)



3 Gün:

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılarak sabah kahvelerimizi içmek ve sahilde sabah yürüyüşü yapmak için AKÇAY ’a gidiyoruz. Denizin kokusunu içimize, AKÇAY ’ın güzel görüntülerini de objektiflerimize çekerek serbest zaman kullanıyoruz. Sonrasında KAZDAĞLARI ‘nın ormanlarının bu defa suyla buluştuğu noktalardan SÜTÜVEN ŞELALESİ ve HASANBOĞULDU ‘ya gitmek için (ekstra) minibüslerimize gidiyoruz. Doğayla içiçe geçirdiğimiz bu gezimizin ardından veda ederek Ayvalık’a hareket ediyoruz. CUNDA ADASI ‘nın buram buram deniz kokan sahilinde serbest zaman kullanıyor ve ünlü sakızlı kurabiyesinden tost ekmeğine, zeytinin her türlü çeşidine kadar alışveriş yapma imkânı buluyoruz. Rumlardan kalma TAKSİYARHİS KLİSESİ ‘ni görerek sokaklarında yürürken evlerin bir zamanki sakinlerini hayal ediyor ve adanın üst noktasındaki değirmene ulaşıyoruz. Adayı bir de bu noktadan görüntüledikten sonra aracımıza ulaşarak İzmir ‘e doğru hareket ediyoruz. Bir dahaki GENÇAYSTAR TRAVEL organizasyonun ‘da tekrar sizleri ağırlamak dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Alınan Açık Büfe Sabah Kahvaltısı ve Akşam Yemeği
  • Konsepte Dahil İkramlar
  • Konsepte Dâhil Aktiviteler, Termal Havuz, Hamam, Sauna vs.
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi
  • Önemli Not-1: Bütün odalar Standart Oda olup, hiçbir misafire deniz manzara garantisi verilmemektedir. Otelde müsaitlik doğrultusunda rica edilmektedir. Giriş günü check-in esnasında dağıtılan konsepte dahil olunmaktadır. Otelde dahil-hariç hizmetler o konseptte yazmaktadır. Acentamızın özel bir konsepti bulunmamaktadır.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Turlar Esnasında Alınan Öğle Yemekleri
  • Assos & Hasan Boğuldu Sütüven Minibüs Ücretleri
  • SPA’da Kişisel Hizmetler, Konsept Harici İçkiler, İçecekler
  • Bozcaada Feribot Geçiş Ücreti


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Üçyol Meydanı (07:30)
  • Lozan Meydanı (07:45)
  • Ksk Anıt (08:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (08:15)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/kaz-daglari-bozcaada-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 16:32 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.