Büyük Orta Avrupa & Kuzey Balkan Turları Tur Programı

ERKEN REZERVASYON FIRSATI
ODA BAŞI 200 € VARAN İNDİRİMLİ SÜPER FİYAT!

OTOBÜSLÜ BÜYÜK ORTA AVRUPA TURU 
8 Gece 10 Gün

Bulgaristan – Sırbistan – Macaristan – Slovakya – Çekya – Avusturya

Belgrad – Budapeşte – Estergon – Visegrad – Szentendre – Bratislava – Prag – Karlovy Vary     Cesky Krumlov – Viyana – Baden – Novisad – Sofya  

TÜM GÜNDÜZ ŞEHİR TURLARI VE TURİST VERGİLERİ DAHİL!
EKSTRA TUR YOK!

Estergon & Visegrad Szentendre | Bratislava | Karlovy Vary
Cesky Krumlov TURLARI DAHİL

TUR HAREKET TARİHLERİMİZ 9 GECE 10 GÜN
1.tur: 03-12 Temmuz

Kalkış Yerleri: Akşam Saat 17.00 ’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 18.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 18.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü)
Gezilecek Yerler: Bulgaristan – Sırbistan – Macaristan – Slovakya – Çekya – Avusturya
PROGRAM
1 Gün: İzmir – Belgrad

Akşam Saat 17.00 ’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 18.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 18.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü) önünden siz değerli yolcularımızı alarak Edremit, Akçay üzerinden Lapseki’ye ulaşıyor. Feribotla kısa bir deniz yolcuğu yaparak karşıya geçiyor ve molalar vererek yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

(Yolculuğumuz Menemen, Aliağa, Şakran, Dikili, Ayvalık, Akçay ana yolu üzerinden sürmektedir. Bu güzergâh üzeri katılmak isteyen misafirlerimiz acentamızdan bilgi alabilirler…)



2 Gün: Belgrad

Öğlen saatlerinde BELGRAD ’a varışımız sonrası panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda göreceğimiz yerler arasında; YENİ BELGRAD, USCE ALIŞVERİŞ MERKEZİ, TARİHİ BRANKOV KÖPRÜSÜ, TAŞ MEYDAN, SLAVİYA MEYDANI, AZİZ SAVA KİLİSESİ, ESKİ SARAY,YENİ SARAY ve MECLİS BİNASI, KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN tarafından fethedilen KALE MEYDAN, MORA FATİHİ DAMAT ALİ PAŞA TÜRBESİ, BELGRAD GALİBİ HEYKELİ, SOKULLU MEHMET PAŞA ÇEŞMESİ, ASKERİ MÜZE, SAAT KAPI ve MÜZESİİSTANBUL KAPI, NEBOJŞA KULESİ, SABORNA KİLİSESİ, KALE MEYDAN gördükten sonra Cumhuriyet Meydanı ’nda yürüyüş turumuza başlıyoruz. BELGRAD ’ın en hareketli Caddesi ve adını Sırbistan III..Prensi Mihailova ’dan alan ve 1870 yıllarına ait bir çok büyük ve etkileyici binayı barındıran, KNEZ MİHAJLOVA CADDESİ ’nde yürüyüş turumuzda, Osmanlı’ya karşı isyanı başlatan yer olan ÇUKUR ÇEŞME, CUMHURİYET MEYDANI, SIRBİSTAN ULUSAL PARLAMENTOSU ve PRENS MİHAİLO HEYKELİ ’ni gördükten sonra  turumuzu bitiriyoruz. Geceleme BELGRAD ‘daki otelimizde.



3 Gün: Belgrad – Budapeşte (Tuna Nehri Gezisi)

Sabah kahvaltımızı otelimizden aldıktan sonra BUDAPEŞTE ‘ye doğru yola çıkıyoruz. BUDAPEŞTE ’ye varışımızı takiben, yapılacak olan şehir turumuzda; ERSZEBET KÖPRÜSÜ, GELLERT TEPESİ, BALIKÇILAR KULESİ, ST. MATHİAS KATEDRALİ, ZİNCİRLİ KÖPRÜ, PARLAMENTO BİNASI, KAHRAMANLAR MEYDANI görülecek yerler arasındadır. Turumuzun bitiminde güzel fotoğraflarla ve anılarla otelimize transfer oluyoruz. Dileyen misafirlerimize rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Tuna Nehri’nin ikiye böldüğü, Avrupa’nın incisi Budapeşte’yi nehirden izleme ve binaların tarihini dinlerken içeceklerini yudumlama fırsatı bulacakları Tuna Nehri gezisine katılabilirler. Radyo sanatçılarının sesinden muhteşem tarih yorumları ile Türkçe anlatımların yapıldığı turumuzu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geceleme BUDAPEŞTE ’deki otelimizde.

Ekstra Tuna Nehri Tekne Gezisi: 30 EUR



4 Gün: Budapeşte (Estergon & Visegrad & Szentendre), (Çigan Gecesi)

Sabah kahvaltımızı otelimizden aldıktan sonra, Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan ESTERGON & VİSEGRAD & SZENTENDRE TURU için otelimizden hareket ediyoruz. Bu turda önce ESTERGOM KATEDRALİ ‘ni, OSMANLI ’dan kalan KALE ’nin kalıntılarını geziyoruz. Ardından bir orta çağ kalesi ve aynı zamanda av şatosu olan ihtişamlı VİSEGRAD ’ı ziyaret ediyoruz. Bu turumuzda VİSEGRAD KALESİ Panoramik olarak görülecektir. Daha sonra alışveriş için ‘Szentendre’ isimli küçük bir kasabaya gidiyoruz. El işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar, içkiler vb, pek çok şeyi bulabileceğiniz bu kasabada boş zamanın ardından otele dönüyoruz. Rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan ÇİGAN GECESİ YEMEKLİ, İÇKİLİ, müzikli eğlenceli turumuza katılma imkânı buluyoruz. Bu turumuzda gideceğimiz şarap mahzeninde hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkaracaksınız. Sizlerde şovun bir parçası olabilirsiniz. Geceleme BUDAPEŞTE otelimizde.

Ekstra Çigan Gecesi: 45 EUR



5 Gün: Budapeşte – (Bratislava) – Prag (Vltava Nehrinde Tekne Turu)

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, ÇEKYA ‘ya doğru, PRAG yolculuğumuz başlıyor olacak. Yolumuz üzerinde Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan SLOVAKYA kentinin başkenti BRATİSLAVA ‘yı geziyoruz. Panoromik şehir turumuzda; ESKİ ŞEHİR MEYDANI, BRATİSLAVA KALESİ, MİCHALSKA BRANA, UFO KÖPRÜSÜ ve ULUSAL TİYATRO ’yu görüyor ve PRAG ‘a doğru yol alıyoruz. PRAG ’a varışımız sonrası panoramik şehir turumuzda HRADCANY KALE  BÖLGESİ, LORETTA KİLİSESİ, CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI, yapımının 600 yıl sürdüğü neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan ST.VİTÜS  KATEDRALİ, SİMYACILAR SOKAĞI, FRANZ KAFKA ’NIN EVİ, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu, PRAG Şehrinin simgelerinden birisi olan  CHARLES KÖPRÜSÜ, ESKİ ŞEHİR MEYDANI, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12  Havari bulunan TARİHİ ASTRONOMİK SAAT KULESİ ve TYN KİLİSESİ görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun bitiminde serbest zaman alıyoruz. Akşam rehberiniz tarafından organize edilecek EKSTRA VLTAVA NEHRİNDE AÇIK BÜFE YEMEKLİ TEKNE TURU. PRAG ’ın muhteşem gece manzarasını müzikli açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz. Geceleme PRAG ‘daki otelimizde.

Ekstra Vltava Nehrinde Açık Büfe Yemekli Tekne Turu: 45 EUR



6 Gün: Prag (Karlovy Vary), (Çekya Orta Çağ Gecesi Eğlencesi)

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan LAPİS ELMAS, GRANAT SATIŞ MAĞAZASI & KARLOVY VARY KÜLTÜR & ALIŞVERİŞ TURU için otelimizden hareket ediyoruz. Bu turumuzda öncelikle Dünyaca ünlü Lapis Elmasın Çek Cumhuriyeti fabrika satış mağazasını ziyaret ediyoruz. Burada birbirinden değerli taşların sergilendiği mağazada indirimli alışveriş yapabilir birçok değerli taşları tanıma ve görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Mağazada verilecek serbest zaman ardından Cumhuriyeti'nin kaplıcalarıyla ünlü şehri KARLOVY VARY yolculuğumuza rehberinizin keyifli anlatımlarıyla devam ediyoruz. Kentte sıcaklıkları 30-72 C arasında değişen 12 termal kaynak bulunmaktadır. Gezimiz esnasında şehir turu yapılmakta. Atatürk’ün 1918’de kaldığı oteli, Dovorak`ın, Mozart`ın Goethe’nin, Beethoven’in, Puşkin`in evlerini görecek, 12 farklı termal suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edeceğiz. Ayrıca kristal, porselen, granat, kehribar taşlarının ve diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı fabrika satış mağazalarında alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Tur bitiminde PRAG merkeze transfer oluyoruz. Akşam rehberiniz tarafından düzenlenecek EKSTRA ORTA ÇAĞ EĞLENCESİ ve yemeği yaklaşık 600 yıllık bir handa yer alan orta çağ mekanımızda, orta çağ dönemine ait kıyafetler giymiş müzisyenler, dansçılar ve aktörlerin muhteşem şovlarını izlerken aynı zamanda limitsiz yemek ve içecek servisi ile çek mutfağının tatlarını denemek ve çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı şaraplarından tatma fırsatı yakalayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize dönüyoruz ve PRAG ‘daki otelimizde geceliyoruz.

Ekstra Orta çağ Eğlencesi Ve Yemeği.: 55 EUR



7 Gün: Prag – Český Krumlov – Viyana (Avusturya Grizing Gecesi)

Sabah kahvaltımızın ardından VİYANA ’ya hareket ediyoruz. İlk olarak, ÇEKYA ‘nın değerli bir mücevheri olmakla beraber aynı zamanda Unesco tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kasaba olan Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan ČESKÝ KRUMLOV ‘a hareket ediyoruz. Komünizmin en koyu dönemlerinde harap duruma gelmiş olan ČESKÝ KRUMLOV 1990’lardan itibaren tekrar yeniden doğuşunu yaşamış ve güzelliklerini ziyarete gelen tüm misafirlerine yansıtmıştır. ČESKÝ KRUMLOV ‘a hayran kalacaksınız. Turumuzun en keyifli rotalarından birisi olan kasabadaki turu sonlandırıyor ve VİYANA ‘ya doğru hareket ediyoruz. Varışımıza istinaden VİYANA ‘daki şehir turumuza başlıyoruz. Turumuz esnasında; OPERA BİNASI, ÜNİVERSİTE, PARLEMENTO BİNASI, TİYATRO, PRATER, HOFBURG SARAYI, HUNDERTWASSER HOUSE ve MÜZELER BÖLGESİ bulunmaktadır. Turumuzun bitiminde VİYANA ‘da serbest zaman veriyoruz. Rehberinizin bilgilendireceği saatte otele transfer oluyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra organize edilecek AVUSTURYA GRİNZİNG GECESİ turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Viyana merkezine 20-25 dakika uzaklıkta bulunan Grinzing kasabasının küçük ve şirin evlerinde, Viyana müzikleri eşliğinde ünlü şnitzellerinin tadına bakıyoruz. Turumuz sonrası VİYANA ‘daki otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

Ekstra Avusturya Grinzing Gecesi Turu: 50 EUR



8 Gün: Viyana – Novisad – Belgrad (Sırp Gecesi Turu, Belgrad Tuna Nehri Tekne Turu)

Sabah kahvaltımızın ardından Ekonomik olarak SIRBİSTAN ‘ın en gelişmiş bölgesi olan Voyvodina ‘nın başkenti NOVİ  SAD ‘a hareket ediyoruz. Burada yürüyerek yapacağımız panoramik şehir turunda; ÖZGÜRLÜK MEYDANI, SVETOZAR MİLETİÇ HEYKELİ, KATOLİK KATEDRALİ, ORTODOKS AYA YORGİ KATEDRALİ, AYA NİKOLA KİLİSESİ ve SİNAGOG ‘u görüyoruz. Turumuzun bitiminde serbest zaman veriyoruz ve rehberimizin belirleyeceği saatte otelimize transfer oluyoruz. Geceleme BELGRAD ‘daki otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan SIRP GECESİ TURU ‘na katılabilirler.

Ekstra Sırp Gecesi: 35 EUR | Ekstra Belgrad Tuna Nehri Tekne Turu: 15 EUR



9 Gün: Belgrad – Sofya

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra BULGARİSTAN ‘ın başkenti SOFYA ‘ya doğru yolculuğa çıkıyoruz.  SOFYA ‘ya varışımızdan sonra turumuza başlıyoruz. SOFYA ‘daki turumuza başlıyoruz. Görülecek yerler arasında Balkanlar ‘ın en Büyük Kilisesi olan ALEXSANDER NEVSKİ KATEDRALİ, MİLLİ KÜTÜPHANE, SOFYA ÜNİVERSİTESİ, ESKİ KRALİYET SARAYI, Neo Klasik Stilinde yapılmış olan MİLLİ BULGAR TİYATROSU, ARKEOLOJİ MÜZESİ, ESKİ SOFYA- SENDİKA ŞEHRİ, ROTONDA KİLİSESİ bulunmaktadır. Daha sonra Meclis Binası ‘nın yanından yürüyerek SOFYA HEYKELİ ’ne panoramik bakış ve fotoğraf molası, Şehrin Simgesi olan BANYA BAŞI CAMİSİ ‘ni ziyaret ediyoruz. Hatıra fotoğraflarımızı çektirdikten sonra otelimize transfer oluyoruz. Geceleme SOFYA ‘daki otelimizde.



10 Gün: Sofya – Plovdiv – İzmir

Sabah kahvaltımız ardından FİLİBE ’ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından şehir turumuza başlıyoruz. 4000 yılık geçmişe sahip bir kent olarak, günümüzün Modern Binaları ve Eski Çağların mimarisini birleştiren güzel bir şehirdir. Kentte en çok ilgi çeken yer şüphesiz Nebet tepe mevkiinde yerleşik “Eski Plovdiv”- adında şehrin en eski bölümü üzerinde bulunuyor. Görülecek yerler arasında şimdilerde ETNOGRAFYA MÜZESİ olarak hizmet veren Argır Kuyumcuoğlu ’nun evi, PLOVDİV ’e özel en mükemmel simetrik ev örneği ve orijinal ev düzenlemesiyle, bu günümüzde her türlü kültüler faaliyetlere ev sahipliği yapmakta olan BALABANOV EVİ ve GEORGİ MAVRİDİ `nin evi, Eski Roma Çağından kalma ROMA AMFİ TİYATROSU, ROMA STADYUMU, HİSAR KAPI, KALEİÇİ MAHALLESİ ve HİNDLİYAN MÜZESİ, Türk Mimarisiyle oldukça ilgi çeken CUMA CAMİİ, PLOVDİV `in en eski Kiliselerinden AYA KONSTANTİN, ELENA ve AYA NEDELYA KİLİSELERİ bulunmaktadır. Turumuzun bitiminde serbest zaman veriyor ve dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Kısa molaların ardından gece geç saatlerde İZMİR ‘e ulaşıyoruz. Bir başka seyahatimizde tekrar buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Sınır kapısı, feribot ve yol yoğunluğuna bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Otobüs ile Ulaşımlar ve Programdaki Tüm Turlar
  • İzmir’den İzmir’e Tüm Ulaşım ve Transfer Hizmetleri
  • Program’da Belirtilen Tüm Şehir Turları
  • Bazı Şehirlerde Alınan Mecburi Yerel Rehberlik Hizmetleri
  • Tüm Otoban Check-Point Ve Otopark Ücretleri
  • 3*-4*’Li Otellerde 2 Gece Belgrad, 2 Gece Budapeşte, 2 Gece Prag, 1 Gece Viyana ve 1 Gece Sofya Otellerinde Olmak Üzere Toplam 8 Gece Konaklama ve Sabah Kahvaltıları
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR İkramları
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası (65 Yaş +15 € ilave öder..)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • Schengen Vize Bedeli (Sigorta + Hizmet Dahil): 120 €
  • Yurtdışı Çıkış Fonu
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 €
  • (65 – 80 Yaş 30 € olarak hesaplanır.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Üçkuyular Meydan (17:00)
  • Üçyol Meydanı (17:30)
  • Lozan Meydanı (17:45)
  • Bayraklı Üst Geçit (18:00)
  • Ksk Anıt (18:15)
  • Ksk Yunuslar (18:20)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (18:30)
Notlar

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Vize işlemlerini tamamen kendi takip edecek misafirler için vize desteği & evrak & yolcu listesi & araç bilgisi paylaşılmaz.
  • Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi (Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
  • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
  • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol- sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg 
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri göstermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Gençaystar tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Gençaystar tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gençaystar sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Gençaystar sorumlu tutulamaz.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Gençaystar tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

İptal Şartları
  • Erken Rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan programlarımızda iptal & değişiklik hakkı bulunmamaktadır. Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi alan misafirlerimiz sigorta paketini alıp, rezervasyonlarını tamamladıkları tarihten tur tarihine kadar yaşadıkları olumsuzluklar için sigorta ve güvence altındadır. Ani gelişen rahatsızlıklar, birince derece vefat veya ani hastalıklar bu güvence paketine dahildir. Gerekçesiz iptaller ne yazık ki sigorta kapsamına girmemektedir.
https://www.gencaystar.com.tr/kuzey-balkan-orta-avrupa-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 18.04.2024 18:52 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.