Uçakla Kapadokya & Kayseri & Erciyes (PC - Kış Promosyonu) Tur Programı

UÇAKLA & PEGASUS (KIŞ TATİLİ)

KAPADOKYA & KAYSERİ
ERCİYES KAYAK VE KAR MERKEZİ

Erciyes Kayak Merkezi, Göreme, Uçhisar, Paşabağı, Devrent, Ürgüp,
Avanos, Hacıbektaş, Kayseri

3.TUR: 13-15 ŞUBAT 2020 (SEVGİLİLER GÜNÜ), 4.TUR: 27-29 ŞUBAT 2020
5.TUR: 05-07 MART 2020, 6.TUR: 19-21 MART 2020

YILLARIN DEĞİŞMEYEN KALİTESİ İLE BÖLGE ‘NİN EN İYİ OTEL GRUBU
5*DİNLER HOTELS, ÜRGÜP KONAKLAMA KALİTESİYLE…

PEGASUS HAVA YOLLARI İLE KAYSERİ GİDİŞ & DÖNÜŞ
ERKEN GİDİŞ VE GEÇ DÖNÜŞ SEÇENEĞİ İLE VAKİT & YOL KAYBI YOK!

Bu turda Erken Rezervasyon indirimimiz bulunmaktadır. Erken Rezervasyon indirimi acenta tarafından belirlenmiş kontenjan için geçerli olup, bu kontenjan bittiğinde fiyatlarımız kademeli olarak artış gösterecektir. Erken Ödeme için herhangi bir tarih bulunmayıp sadece belirli kontenjan içindir. Erken Al, Karlı Çık!

 

Kalkış Yerleri: 04.30 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı / İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Erciyes Kayak Merkezi, Göreme, Uçhisar, Paşabağı, Devrent, Ürgüp, Avanos, Hacıbektaş, Kayseri
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi (Tam Gün Erciyes Kar Vakti...)

Pegasus Hava Yolları uçuş saatinden 1.5 – 2 Saat önce alanda olmayı önermektedir. Bu süreler harici havalimanında olan yolcularımız için check-in garantisi verilmemektedir. Tüm sorumluluk müşteriye aittir.

Sabah Erken Saat: 04.30 ’da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz için PEGASUS HAVA YOLLARI check in kontuarına gidiyoruz. TC Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İzmir’den PC3190 sefer sayılı saat: 06.00 uçağı ile KAYSERİ ’ye uçuyoruz. 1,5 saate yakın süren uçuş sonrasında, KAYSERİ ’ye iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve KAYSERİ ’ye merhaba diyoruz. Ekstra olarak vereceğimiz sabah kahvaltısı molası sonrasında, KAYSERİ ’ye oldukça yakın, doğa ile iç içe olabileceğiniz keyifli bir yolculuk sizi bekliyor. İlk olarak, turun en beklenen durağı; ERCİYES KAYAK MERKEZİ ‘ne ulaşıyoruz. Karın hiç eksik olmadığı zirve Erciyes’te 3916 metre yükseklikte muhteşem manzaranın tadını çıkarmak üzere serbest zaman alıyoruz. Kar ve kayak keyfi bizi bekliyor. Dileyen konuklarımızda kafelerde muhteşem kayak manzaralarını seyredebilirler. Hatıra kardan adamımızı grup ile birlikte yapıp, önünde fotoğrafımızı da çektirdikten sonra, kış manzaraları seyri eşliğinde ERCİYES ’den ayrılıyoruz. Otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ÜRGÜP ‘deki otelimizde.



2 Gün: Göreme, Uçhisar, Paşabağı, Devrent, Ürgüp

*** Gün doğumunu ihtişamıyla seyretmek için yapacağımız BALON TURU (ekstra) ‘na katılacak konuklarımızla erken kalkıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. *** (Hava şartları uygun olduğu takdirde gerçekleşmektedir.)

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, her bölgesi bir peri masalı hikâyesi ile dolu KAPADOKYA ’da turumuza başlıyoruz. Öncelikle Kapadokya ‘nın en güzel yerlerinden GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ ’ni gezmek için yol alıyoruz. Kaya içine oyulmuş manastırlar, kiliseler, şapeller, yemekhaneler, mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşan bu açık hava müzesini gezdikten sonra, UÇHİSAR ’a doğru hareket ediyoruz. UÇHİSAR KALESİ ’ni görüp, hediyelik eşya tezgâhlarından yöresel ürünlerden satın almak üzere serbest zaman alıyoruz. Uçhisar turumuz sonrası, Peri Bacalarının yoğun olduğu bölgeye doğru yol alıyoruz. Kapadokya’nın güzel vadilerinin manzarası eşliğinde kahve molası için O AĞACIN ALTINDA ’ya gidiyoruz. Ardından ZELVE ’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ ‘nin eşsiz güzelliklerine hayal gücümüz ile tanıklık ediyor ve günün son fotoğraf molasını ÜÇ GÜZELLER ’de veriyoruz. Panoramik olarak yapacağımız kısa turun ardından bölgenin en hareketli yerleşimi ÜRGÜP ’e dönüyor ve bu kez ikinci ASMALI KONAK EVİ ’ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen konuklarımız ile sazı, sözü ve eğlencesi ile meşhur KAPADOKYA TÜRK GECESİ EĞLENCESİ.



3 Gün: Avanos, Hacıbektaş, Kayseri, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, ayrılıyoruz. AVANOS ‘ta; Çanak Çömlek Atölyesi'nde çömlekçilik hakkında bilgi alma ve alışveriş yapma fırsatı buluyoruz. Ardından, Onix yapımı hakkında bilgi alıp alışveriş molası verdikten sonra, Kapadokya’nın önemli merkezlerinden birisi olan HACIBEKTAŞ ilçesine gidiyoruz. HACI BEKTAŞ-I VELI TÜRBESİ, KÜLLİYESİ ve BALIM SULTAN TÜRBESİ, NADAR AVLUSU, ASLANLI ÇEŞME ziyaretlerimizi yapıyor ve ayrılıyoruz. Ardından, Dünya’nın en eski şehirlerinden biri olarak isimlendirilen KAYSERİ ’de; Şehrin en görkemli yapılarından olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ ‘ni gezip, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvayi Milliye Binası olarak kullanılan SAAT KULESİ ’nin görülmesinin, ardından PASTIRMACILAR ÇARŞISI ‘nda alış veriş için serbest zaman alıyoruz. Akşam yemeğini (ekstra) meşhur Kayseri mantısından yedikten sonra, dönüş yolculuğu için, KAYSERİ ERKİLET HAVA LİMANI ‘na varıyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemlerinin ardından, PEGASUS HAVA YOLLARI ’na ait PC3191 sefer sayılı Saat: 22.20 ’deki uçuş ile İZMİR ’e ulaşıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR TRAVEL seyahatinde tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. HOŞCA KALIN!  

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • PEGASUS H.Y. ile Kayseri Gidiş Dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Belirtilen Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası (65 Yaş üzeri +10 TL fark öder…)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Alınan Kahvaltı, Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Geleneksel Türk Gecesi Eğlencesi
  • Balon Turu Etkinliği (Hava Şartları Dahilinde…)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (04:30)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. 17 – 27 – 31 – 46 Kişilik araçlardır.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/ucakla-kapadokya-kayseri-kis-promosyonu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 11:58 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.