Uçakla Ankara & Kapadokya & Kayseri Turu Tur Programı

Yeni Program.. Yeni Rota..

Uçakla KAPADOKYA & ANKARA
Kayseri & Anıtkabir Turu Dahil!

BÖLGE’DE KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE
DİNLER HOTELS 4* NEVŞEVİR

Ankara, Anıtkabir, Ihlara Vadisi, Nevşehir, Göreme Açık Hava Müzesi, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Uçhisar, O Ağacın Altında, Zelve, Paşabaşı Vadisi, Devrent Vadisi, Üç Güzeller, Asmalı Konak Evi, Turasan, Avanos, Hacıbektaş, Kayseri

PEGASUS HAVA YOLLARI İLE ANKARA ERKEN GİDİŞ - KAYSERİ GEÇ DÖNÜŞ

Tur Hareket Tarihlerimiz

1.tur: 21-23 Nisan (Gerçekleşti)2.tur: 28-30 Nisan, 3.tur: 19-21 Mayıs, 4.tur: 31 Mayıs-02 Haziran
5.tur: 14-16 Haziran (Ramazan Bayramı), 6.tur: 21-23 Ağustos (Kurban Bayramı),
7.tur: 30 Ağustos-01 Eylül

Çıkış tarihlerimiz sürekli güncellenmektedir. Yeni tarihlerimiz eklendi...

Bu programımız uymadıysa Kapadokya rotasında başka tarihli başka programlarımızı listelemek için Tıklayınız...

Kalkış Yerleri: 05.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Ankara, Anıtkabir, Ihlara Vadisi, Nevşehir, Göreme Açık Hava Müzesi, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Uçhisar
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Ankara, Anıtkabir, Ihlara Vadisi, Nevşehir

Sabah Saat: 05.00 ’de İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz PEGASUS HAVA YOLLARI check-in kontuarına gidiyoruz. Tc Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İZMİR ’den PC3160 sefer sayılı uçuşu ile Saat: 06.00 ’de ANKARA ’ya uçuyoruz. Bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve BAŞKENT ’e merhaba diyoruz.  Esktra olarak vereceğimiz kahvaltı sonrasında, öncelikli olarak ilk önce Atamızın ebedi istirahatgahı olan ANITKABİR ’i ziyaret ediyoruz. Sonrasında ATATÜRK VE KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ ’ni geziyoruz. Duygu yüklü bu güzel ziyaretimiz sonrası aracımızda yerimizi alarak güzel atlar diyarı olarak nam yapmış KAPADOKYA ’ya hareket ediyoruz. İç Anadolu`nun en yüksek dağlarından biri olan Hasan Dağı `nın eteklerindeki içerisinde 105 tane kilise barındıran IHLARA VADİSİ ’nde doğa ve tarih kokuları içerisinde yürüyüş yapıyoruz. Güzel fotoğraflar ve manzaralar eşliğinde turumuzu tamamlıyoruz. Yola çıkıp otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Göreme Açık Hava Müzesi, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Uçhisar, O Ağacın Altında, Zelve, Paşabaşı Vadisi, Devrent Vadisi, Üç Güzeller, Asmalı Konak Evi, Turasan, Nevşehir

*** Gün doğumunu ihtişamıyla seyretmek için yapacağımız BALON TURU (ekstra) ‘na katılacak konuklarımızla erken kalkıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. *** (Hava şartları uygun olduğu takdirde gerçekleşmektedir.)

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, her bölgesi bir peri masalı hikayesi ile dolu KAPADOKYA ’da turumuza başlıyoruz. KAPADOKYA ‘nın en güzel yerlerinden GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ ’ni gezmek için yol alıyoruz. Kaya içine oyulmuş manastırlar, kiliseler, şapeller, yemekhaneler, mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşan bu açık hava müzesini gezdikten sonra, bölge tarihi ve o devirdeki sosyal yapıyı, yaşam tarzını gösteren yöredeki yer altı şehirlerinden KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ ‘ni geziyor ve UÇHİSAR ’a doğru hareket ediyoruz. UÇHİSAR KALESİ ’nden vadinin uçsuz bucaksız manzarasını doyasıya seyrediyoruz. Daha sonra, kısa bir hediyelik alışveriş turu yapıp araçtaki yerlerimizi alıyoruz. Kapadokya’nın güzel vadilerinin manzarası eşliğinde kahve molası için O AĞACIN ALTINDA ’ya gidiyoruz. Ardından ZELVE ’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ ‘nin eşsiz güzelliklerine hayal gücümüz ile tanıklık ediyor ve günün son fotoğraf molasını ÜÇ GÜZELLER ’de veriyoruz. Panoramik olarak yapacağımız kısa turun ardından bölgenin en hareketli yerleşimi Ürgüp’e dönüyor ve bu kez ikinci ASMALI KONAK EVİ ’ni ziyaret ediyoruz.  Ardından volkanik arazinin armağanlarından KAPADOKYA ’nın o güzel üzümlerinin şarapla biten hikâyesini TURASAN ŞARAP FABRİKASI ’nda dinliyoruz. Bölge’ye has şarap alışverişimizi tamamlayarak otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Dileyen konuklarımız ile sazı, sözü ve eğlencesi ile meşhur KAPADOKYA TÜRK GECESİ EĞLENCESİ



3 Gün: Avanos, Hacıbektaş, Kayseri, İzmir

Sabah kahvaltısını otelde aldıktan sonra, otelimizden ayrılıyoruz. AVANOS ‘ta; ÇANAK ÇÖMLEK ATÖLYESİ `nde çömlekçilik hakkında bilgi alma ve alışveriş yapma fırsatı buluyoruz. Ardından, Onix yapımı hakkında bilgi alıp alışveriş molası verdikten sonra, KAPADOKYA ’nın önemli merkezlerinden birisi olan HACIBEKTAŞ ilçesine gidiyoruz. HACI BEKTAŞ-I VELİ TÜRBESİ, KÜLLİYESİ VE BALIM SULTAN TÜRBESİ, NADAR AVLUSU, ASLANLI ÇEŞME ziyaretlerimizi yapıyor ve ayrılıyoruz. Ardından, Dünya’nın en eski şehirlerinden biri olarak isimlendirilen KAYSERİ ’de; Şehrin en görkemli yapılarından olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ ‘ni gezip, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvayi Milliye Binası olarak kullanılan SAAT KULESİ ’nin görülmesinin, ardından PASTIRMACILAR ÇARŞISI ‘nda alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Sonrasında havalimanına giderek check-in işlemleri için PEGASUS HAVA YOLLARI kontuarına gidiyoruz.  PEGASUS HAVA YOLLARI ’na ait PC3191 Sefer sayılı uçağı ile Saat: 19.40 ’da İZMİR ’e uçuyoruz. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren yolculuk sonrasında İzmir’e iniyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR seyahatinde tekrar görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • PEGASUS HAVA YOLLARI ile Ankara Gidiş, Kayseri Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Lüks Araçlarla Belirtilen Tüm Turlar
  • 2 GECE Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Son Gün Alınan Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kapadokya Türk Gecesi Eğlencesi
  • Kapadokya’da Balon ile Uçuş Etkinliği
  • (Hava şartları dâhilinde gerçekleşmektedir.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (05:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • NEVŞEHİR – 4*DİNLER HOTELS -> http://nevsehir.dinler.com (2 Gece)
  • Konaklama Hakkında Önemli Not: Acentamız Kapadokya Turları’nda DİNLER HOTELS grubuna ait 4-5 yıldızlı tesislerde konaklama yapmaktadır. DİNLER HOTELS otelleri Nevşehir ve Ürgüp bölgelerinde bulunmakta olup Kapadokya Kültür Rotası merkezinde yer almaktadır. Lütfen turdan 1 hafta önce kalacağınız oteli teyit ediniz.


TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/ucakla-ankara-kapadokya-kayseri-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 14:18 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.