Otobüsle Büyük GAP & DOĞU Anadolu Turları (Eski) Tur Programı

ERKEN REZERVASYON FIRSATI
ODA BAŞI 400 ₺ İNDİRİMLİ SÜPER FİYAT!

GAP VE DOĞU ANADOLU ‘DA ADIM ADIM YOLCULUK
NEMRUT & HASANKEYF & HALFETİ & KAPADOKYA & VAN & KARS
MALATYA & NEMRUT GÜN DOĞUMU DAHİL KAPSAMLI TUR PROGRAMI!

Otobüsle 9 Gece 10 Gün
Büyük GAP & DOĞU Anadolu TURU

ADANA, ANTAKYA, GAZİANTEP, ZEUGMA, HALFETİ, ATATÜRK BARAJI, HARRAN, ŞANLIURFA, GÖBEKLİTEPE, MARDİN, MİDYAT, HASANKEYF, GEVAŞ, AKDAMAR ADASI, VAN, MURADİYE ŞELALESİ, DOĞU BEYAZIT, İSHAK PAŞA SARAYI, IĞDIR, KARS, ANİ HARABELERİ, SARIKAMIŞ, ERZURUM, ÇAT, HARPUT, ELAZIĞ, MALATYA, “NEMRUT GÜN DOĞUMU”
KAYSERİ, ÜRGÜP, KONYA, MEVLÂNA

TAMAMI 4*-5*OTELLER, BÖLGE’NİN EN İYİ TESİSLERİ AYRICALIĞI
PROFESYONEL REHBERLER, LÜKS TURİZM ARAÇLARI EŞLİĞİNDE

Tur Hareket Tarihleri: 

1.tur: 17-26 Ağustos (kurban bayramı), 2.tur: 07-16 Eylül, 3.tur: 05-14 Ekim (Kesin Kalkış)

Bu turumuz size uymadıysa Gap ve Doğu kategorisindeki diğer turlarımızı listelemek için Tıklayınız...

ERKEN REZERVASYON KADEMELİ FİYAT ARTIŞI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Erken Rezervasyon İndirimlerimiz her tur hareketi için belirli kontenjan için belirlenmiştir. Kontenjanlar doldukça fiyatlar artış gösterecektir. Turu satın alırken satın alacağınız tarihin fiyatını ayrıca kontrol etmenizi rica ederiz. Kontenjan dolduğu takdirde son kayıt tarihinden önce acentamız tarafından sonlandırılacaktır. Web sayfalarımızda ve sistemlerimizde yayınlanan fiyatlar esas alınacaktır.

Kalkış Yerleri: Saat 17.00 ’da GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 17.15 ’da MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 17.20 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 17.25 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 17.45’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 18.00’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 18.20’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)
Gezilecek Yerler: ADANA, ANTAKYA, GAZİANTEP, ZEUGMA, HALFETİ, ATATÜRK BARAJI, HARRAN, ŞANLIURFA, GÖBEKLİTEPE, MARDİN, MİDYAT, HASANKEYF, GEVAŞ, AKDAMAR ADASI, VAN, MURADİYE ŞELALESİ, DOĞU BEYAZIT, İSHAK PAŞA SARAYI, IĞDIR, KARS, ANİ HARABELERİ, SARIKAMIŞ, ERZURUM, ÇAT, HARPUT, ELAZIĞ, MALATYA, “NEMRUT GÜN DOĞUMU” KAYSERİ, ÜRGÜP, KONYA, MEVLÂNA
PROGRAM
1 Gün: UŞAK – AFYONKARAHİSAR – KONYA – ADANA (Yolculuk)

Saat 17.00 ’da GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 17.15 ’da MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 17.20 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 17.25 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 17.45’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 18.00’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 18.20’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)’den siz değerli misafirlerimizi alarak Antakya’ya doğru yola çıkıyoruz. Uşak, Afyon, Konya, Adana üzerinden sabahın erken saatlerinde Adana’ya ulaşıyoruz. 



2 Gün: ANTAKYA – GAZİANTEP

Yolumuz üzerinde alacağımız kahvaltı(ekstra) molası ardından ANTAKYA ’ya ulaşıyoruz. Lübnan Dağları’ndan doğup Samandağ’a doğru yoluna devam eden; tersine akıyormuş gibi göründüğü için de ASİ ismini alan ünlü nehrimizin kenarında kurulmuş ANTAKYA ’yı keşfe çıkıyoruz. Hz. İsa’ya inanlara ilk kez “Hristiyan” adının verildiği St.PIERRE KİLİSESİ ’ne gidiyor ve panoramik olarak da Antakya’yı görüntüleme fırsatı yakalıyoruz. Ardından ANTAKYA MOZAİK MÜZESİ ’ni ziyaret ediyor ve muhteşem eserlerine tanıklık ediyoruz. Bir zamanların meşalelerle aydınlatılan sütunlu caddesinin şimdiki ismiyle KURTULUŞ CADDESİ ’nin öyküsünü dinliyor, Anadolu’daki en eski camilerimizden HABİB-İ NECCAR CAMİ VE TÜRBESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğinde muhteşem ANTAKYA MUTFAĞI ’nın özgün yemeklerinin ve künefesinin tadına bakma fırsatı buluyoruz. Zeytin ve defne ağaçlarının cömertliğini değerlendiren Antakyalı ’nın eski SABUNHANE ’sini görüyoruz. Dinlerin buluştuğu kent Hatay’da SARIMİYE (SERMAYE) CAMİ ile sırt sırta vermiş KATOLİK KİLİSESİ ’nin tarihten sayfalar anlatır gibi kardeşçe duruşlarına tanıklık ediyor ve Antakya’nın o kendine özgü daracık sokaklarında ilerliyor ve evlerini (eski ZENGİNLER MAHALLESİ) görüyoruz. Ardından Güneydoğu Anadolu’nun en büyük, Türkiye’nin 8.ili ve Milli Mücadelemiz sırasında destan yazan “Gazi” ünvanlı şehrimiz GAZİANTEP ’e gidiyoruz. İlk durağımız müdavimlerini; şairlerin, yazarların ve düşünürlerin oluşturduğu, Antep Harbi’nden Tasavvuf Söyleşilerine kadar pek çok sohbete tanıklık eden Türkiye’nin en eski kahvehanelerinden ünlü TARİHİ TAHMİS KAHVESİ oluyor. Ardından yürüyerek sokaklarında Antep’in çarşılarını geziyoruz. BAKIRCILAR ÇARŞISI, ZİNCİRLİ BEDESTEN, İMAM ÇAĞDAŞ, BÜYÜK PASAJ ‘da yöresel ürünlerinden almak, ünlü baklavasının tadına bakmak için serbest zaman kullanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama GAZİANTEP ‘deki otelimizde.



3 Gün: GAZİANTEP – HALFETİ – ATATÜRK BARAJI – HARRAN – ŞANLIURFA

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi olan; Birecik Barajı suları altında kalan Zeugma Antik Kenti’nin muhteşem mozaiklerinin ve daha pek çok eserin sergilendiği dünya standartlarında müze olma özelliği ile de ön plana çıkan GAZİANTEP ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ ’ne gidiyoruz. Keyifli ziyaretimiz sonrası Gaziantep’e güzel anılarla veda ederek, bu kez de Fırat’ın suları altındaki Saklı Cennetin Kayıp Kenti HALFETİ ’yi keşfe gidiyoruz. Sakin (CITTASLOW) Kentimizin; geçmişten günümüze olan hikâyesini BİRECİK BARAJI ’nda sakince yapacağımız tekne turumuz(ekstra) sırasında dinliyoruz.  Sular altındaki evlerini, ağaçlarını hatta camilerini izlerken hep birlikte geçmişi hayal ediyoruz. “Fırat’ın suyundan, Halfeti’nin havasından ve toprağından ayırmayın beni diyen!” Dünyaca ünlü SİYAH GÜL ’ün de yetiştiği topraklardan ayrılarak, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük Dünyanın ise dolgu hacmi bakımından 6.sırasındaki barajı ATATÜRK BARAJI ’na gidiyoruz. Etkileyici görüntülerin ardından ayrılarak Tevrat'ta Hârân olarak, İncil’de aynı adla anılan bir kent olarak geçen, İslam tarihçilerinin ise kentin kuruluşunu Nuh Peygamberin torunlarından Kaynana veya İbrahim Peygamberin kardeşi Aran'a (Haran) bağladıkları HARRAN ’a gidiyoruz. Bölgenin iklim ve doğasıyla uyumlu, kendine özgü HARRAN EVLERİ ’ni ziyaret ederken, HARRAN KALESİ ’ni SURLAR’ ını ve tarihin en eski İSLAM ÜNİVERSİTESİ ’ni görerek ziyaretimizi tamamlıyor ve ŞANLI şehrimiz ŞANLIURFA ’ya gidiyoruz. BALIKLI GÖL (Aynzeliha ve Halil-ür Rahman Gölleri), RIZVANİYE CAMİ (Zulümiye Cami), MEVLİD İ HALİL KÜLLİYESİ VE HZ.İBRAHİM MAĞARASI, HALİ-ÜR RAHMAN CAMİ ziyaret ettikten sonra otelimize yerleşiyor ve dileyen konuklarımızla; Ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği SIRA GECESİ ’ne gidiyoruz. Ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



4 Gün: ŞANLIURFA – GÖBEKLİTEPE – MARDİN – MİDYAT

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra günümüzden yaklaşık 12.000 yıl öncesine doğru zaman tünelindeki yolculuğumuza devam ediyoruz. GÖBEKLİTEPE ’ye giderek; heyecan veren bilinen ve bilinmeyenlerine birlikte yolculuk yapıyoruz. Şu ana kadar bilinen verilere göre; İnsanoğlu ’nun gözlerini ilk kez dünyaya açtığı tahmin edilen ve Dünya’nın İlk Tapınağı olan, Dünya’nın nefesini tutarak gelişmelerini izlediği bu noktadaki ziyaretimizin ardından bu kez de Taşların Dile Geldiği Güneş’in Ülkesi MARDİN’e doğru hareket ediyoruz. Mardin’e ulaştığımızda; Mor Behnam ile kız kardeşi Saro adına yapılan KIRKLAR KİLİSESİ ’ni ziyaretimiz ile başlıyoruz keşfimize. Ardından Artuklu ’nun güzel eseri ABDÜLLATİF CAMİ ’ne gördükten sonra yörenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan, arkeolojik ve etnografik eserlerinin de sergilendiği MARDİN MÜZESİ ’ne gidiyoruz. Taş işlemeleriyle ünlü, zamanın önemli eğitim kurumlarından ZİNCİRİYE MEDRESESİ ile ziyaretlerimizi tamamlıyor ve MİDYAT ’a doğru yol alıyoruz. Süryani Kadim Cemaatinin ünlü ve büyük yapıtı, dünyanın ayakta kalan en eski Süryani Ortodoks Manastırı olan MOR GABRIEL (Deyrulumur) MANASTIRI ’nı keyifle ziyaret ediyoruz. Ardından gümüşün TELKÂRİ olarak ustalarının elinde dile geldiği MİDYAT ’da alışveriş için zaman aldıktan sonra otelimize yerleşiyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde.



5 Gün: MİDYAT – HASANKEYF – GEVAŞ – AKDAMAR ADASI – VAN

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra BATMAN ’a bağlı, Dicle Nehri’nin iki yakasını ayırdığı, Süryanice “KİFOS”, Osmanlıca “KAYALAR VE MAĞARALAR KENTİ” anlamındaki “HISN-I KEYFA” ya yani günümüzün HASANKEYF ’ine gidiyoruz. Hüzünlü kaderi ve çığlıklarına ortak olduğumuz kentteki ziyaretimiz sonrası BAYKAN, BİTLİS, TATVAN yoluyla Urartu döneminin en yoğun yerleşimlerinden, tarihte birçok olaya sahne olmuş GEVAŞ 'a ulaşıyor, iskeleden tekneye (ekstra tekne ücreti) binerek 25 dakikalık mavi yolculukla AKDAMAR ADASI ’na ulaşıyoruz. İncil ve Tevrat konulu kabartmalarıyla dikkat çeken KUTSAL HAÇ KİLİSESİ ‘ni olan AKDAMAR KİLİSESİ ‘ni geziyoruz. Kilise ziyaretimizin ardından EDREMİT yolu üzerinden VAN Merkezi ‘ne ulaşıyoruz. Urartuların başkenti olarak kabul edilen VAN ‘da Kalesi’ni görme fırsatı buluyoruz. Göl kıyısında muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapan VAN KALESİ içerisinde Urartulara ait birçok yapının yanı sıra çözümlemeleri yapılmış anıtsal Urartu yazıtlarını da görme imkânı bulacağız. Van’ın meşhur Urartu gümüş sanatı olan Savat ve Arubani sanatları hakkında bilgi almak üzere Gümüş Atölyesi’ne gitme imkânı elde ediyoruz. Birçok Anadolu kültürünün ev sahibi olan VAN ‘da İran, Ermeni, Türkmen halı ve kilimleri üzerine detaylı bir bilgilendirme alarak yok olmaya yüz tutan bu sanatın inceliklerini hep beraber öğreniyoruz. Halı, kilim atölyesinin ardından Van'daki otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama VAN ‘daki otelimizde.



6 Gün: VAN – MURADİYE ŞELALESİ – DOĞU BEYAZIT – İSHAK PAŞA SARAYI – IĞDIR – KARS

Sabah kahvaltımızı VAN ‘daki otelimizde aldıktan sonra, VAN ‘dan ayrılıyoruz. Sıradaki durağımız Bend-i Mahi Çayı üzerindeki çoşkulu bir şekilde akan MURADİYE ŞELALESİ. Köpürerek dökülen şelalenin manzarasında kahvelerimizi içerek, bol bol fotoğraf çektirme şansı buluyoruz. Verdiğimiz serbest zaman sonrasında volkanik görüntüler eşliğinde Tendürek Dağları içerisinde yapacağımız yolculuk sonrasında 1625 rakımlı DOĞU BEYAZIT `a geçiyoruz. Çarşısında vereceğimiz alışveriş molasında yan yana sıralanmış Pasajlarda pek çok farklı ürünü normal fiyatlarından çok daha ucuza alma şansını bulabilirsiniz. Serbest zamandan sonra İSHAK PAŞA SARAYI `na çıkıyoruz. 220 yıllık bu saray yapıldığı günden bu yana tüm Doğu Anadolu`nun sembol yapısı olmuştur. Bütün ovaya tepeden bakan konumuyla, birbirinden eşsiz taş işlemeli Anıtsal Kapılarıyla, 116 odalı muhteşem bir saray yapısı bizi bekliyor. Buradaki gezimizin ardından uzunca bir süre Ermenistan sınırına paralel bir şekilde giderek 850 rakımlı IĞDIR `a ulaşıyoruz. Dikkatle bakarsanız Erivan`ın Evleri ve sınırımıza çok yakın kurulmuş olan METZAMOR NÜKLEER SANTRALİ `ni de görebilirsiniz. Doğu’nun Çukurova’sı olarak adlandırılan IĞDIR, yüksek dağların arasına sıkıştığı için çevresinden çok daha yumuşak ve ılıman bir havaya sahip olan ovada her türlü sebze ve meyve hatta pamuk bile yetişmektedir. Iğdır`ın sırtını dayamış olduğu, 5137 m. yüksekliğiyle ülkemizin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı `nı fotoğraflamak için uygun bir noktada durup, fotoğraf molası vereceğiz. Mola sonrasında KARS ‘a doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama KARS ‘daki otelimizde.



7 Gün: KARS – ANİ HARABELERİ – SARIKAMIŞ – ERZURUM

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, ilk olarak tam Ermenistan sınırında yer alan ANİ HARABELERİ `ne gidiyoruz. 1000 yıl öncesinin bölgenin en büyük, en zengin şehri olan ANİ ’de; SURLARI, KAPILARI, RESİMLİ KİLİSE, TİGRAN HONEST KİLİSESİ, EBUL EL MENUÇEHR CAMİSİ, İPEKYOLU KÖPRÜSÜ gibi eserleri görerek 2 ülke arasında sınırı oluşturan Arpaçay`a tepeden bakarak bu unutulmaz geziyi tamamlayacağız. Hem doğulu hem batılı özellikleriyle çevresindeki Erzurum, Ağrı, Iğdır gibi illerden kültürel anlamda çok farklı, kıpır kıpır, sokakları hayat dolu bir şehir olan, 1877 yılından sonraki 40 yıl boyunca Rus işgalindeyken yeniden kurulan, Baltık mimarisinin ülkemizde en iyi izlenebileceği merkezlerden birisi olan KARS ’da turumuza başlıyoruz. Birbirini 90 derecelik açıyla kesen sokaklar, cepheleri süslü, kesme taş binaları ile KARS `ı çok sevecek, Kars şehir merkezine bir kartal yuvası gibi tepeden bakan KARS KALESİ, Katedral diye de bilinen 12 HAVARİLER KİLİSESİ gezilerini yaptıktan sonra serbest zamanda şehir sokaklarında dolaşabilirsiniz. KARS turumuzun bitiminde Doğu Anadolu`nun en büyük şehirlerinden ve aynı zamanda 1900 m. yüksekliğiyle ülkemizin en yüksekteki şehir merkezi ve eski eserlerinin neredeyse tamamı, volkanik, bazaltik kara taştan olan, ERZURUM ‘a doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Yolumuz üzerinde SARIKAMIŞ ‘daki şehitliği ziyaret etmeyi unutmuyoruz. İlk durağımız Cumhuriyete giden yolda ERZURUM KONGRESİ ’ne ev sahipliği yapan KONGRE BİNASI ‘nı görmek oluyor. Ardından çok daha eskilere gidip Kırlangıç Kubbeli ULU CAMİİ ’yi ve ERZURUM ’un sembolü haline gelen; usta ile çırağın söylencesine konu olan ÇIFTE MINARELİ MEDRESE ’yi görüyoruz.  ERZURUM 'un ünlü çağ kebabının tadına bakıp (ekstra) turumuzu sürdürüyoruz. ÜÇ KÜMBETLER ’i ve kentin bir başka gösterişli yapısı YAKUTIYE MEDRESESİ-TÜRK İSLAM ESERLERI ve ETNOGRAFYA MÜZESİ ’ni ve son olarakta Kanuni Sultan Süleyman dönemine ait Mimar Sinan’ın Kıbrıs Fatihi Sadrazam Lalapaşa için yaptığı LALAPAŞA CAMİİ ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından oltu ve yöresel hediyelik eşyaların da satışının yapıldığı RÜSTEMPAŞA KERVANSARAYI ’nda alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ERZURUM ‘daki otelimizde.



8 Gün: ERZURUM – ÇAT – HARPUT – ELAZIĞ – MALATYA “NEMRUT GÜN DOĞUMU”

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra erken saatlerde yola çıkıyoruz. ÇAT, KARLIOVA, BİNGÖL yolunu takip ederek, ESKİ ELAZIĞ olarak bilinen HARPUT ‘a çıkıyoruz. 4000 yıllık geçmişi ile binlerce hikâyeyi saklayan HARPUT KALESİ ‘nin hikayelerinden birkaçını rehberimizden dinledikten sonra İtalya’daki Pisa Kulesi yapısını andıran yatık minareli HARPUT ULU CAMİİ ‘ni fotoğraflama imkânı buluyoruz. TARİHİ HARPUT EVLERİ ‘ni, ARAP BABA TÜRBESİ ‘ni gördükten sonra çay bahçelerinde mola veriyoruz. Ardından ELAZIĞ ‘a doğru yol alıyoruz ve şehir merkezi görme imkânı buluyoruz. Ardından Kayısı ile özdeşleşmiş kentimiz olan MALATYA ‘ya doğru yol alıyoruz. Otelimize yerleştikten sonra akşam yemeğimizi alıyoruz.

! Bu Tur için KALIN MONT, ŞEMSİYE, YAĞMURLUK, BERE, ATKI, ELDİVEN YANINIZDA BULUNDURUNUZ.

.....Sabaha karşı özel minibüslerimizle NEMRUT  DAĞI 'na çıkıp gün doğumu’ nun muhteşemliğine tanık oluyor, NEMRUT 'un tarihi zenginliği hakkında bilgi alarak Dünyaca ünlü heykelcikleri görüyoruz. Daha sonra otelimize geri dönüp, sabah kahvaltısını tamamlıyor, bagajlarımızı alıyor ve …. 



9 Gün: MALATYA – KAYSERİ – ÜRGÜP (KAPADOKYA)

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, PINARBAŞI yoluyla Türkiye’nin geçmişte ve günümüzdeki önemli ticaret merkezlerinden KAYSERİ ’ye gidiyoruz. ERCİYES ’in sönen ateşinin üzerine, hikâyelerinin yazıldığı Kerem ile Aslı’nın şehrini gezmeye HUNAT HATUN KÜLLİYESİ ’nden başlıyoruz. Orta Asya’dan Oğuzlarla birlikte göç eden PASTIRMA ‘sından sucuğuna pek çok yöresel ürünün alışverişi için alacağımız kısa serbest zaman sonrası ÜRGÜP ’e doğru hareket ediyoruz. Otelimize yerleştikten sonra akşam yemeğimizi alıyor ve dileyen konuklarımızla TÜRK GECESİ EĞLENCESİ 'ne gidiyoruz. Keyifle geçireceğimiz gecenin ardından otelimize dönüyoruz. Geceleme KAPADOKYA Bölgesi ‘ndeki otelimizde.



10 Gün: ÜRGÜP – ÜÇ GÜZELLER – UÇHİSAR – ÇAVUŞİN – KONYA – MEVLANA – İZMİR

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra ayrılarak efsanesiyle bizlere “Acaba?” dedirten ÜÇ GÜZELLER ’e gidiyor ve görüntülüyoruz. Ardından bir başka efsaneye doğru yol alarak GÜVERCİNLİK VADİSİ ve UÇHİSAR KALESİ ’ne gidiyoruz. Burada bir zamanların insanlara yardım ederken perilerinin, güvercinlere dönüştükten sonra da insanlara yardım etmeye devam etmelerine şahitlik ederken alacağımız kısa fotoğraf molaları ile anılarımızı sonsuzluğa taşıyoruz. Sonrasında bölgeye özgü Onyx Taşı’nın atölyede ustasının elinde şekillenip esere dönüşmesini izledikten sonra ÇAVUŞİN ’de Çanak Çömlek Atölyesi'nde çömlekçilik hakkında bilgi alıyoruz. Ardından ”Gel! Gel! Ne olursan ol, yine gel!” diyen Mevlana’nın sözüne kulak veriyor ve KONYA ’ya gidiyoruz. Hoşgörünün ve insan sevgisinin çağlayarak aktığı, günümüze ulaştırdığı felsefesiyle dünyaca ünlü MEVLANA ’nın MÜZESİ ve TÜRBESİ ’ni ziyaret ettikten sonra İzmir’e doğru hareket ediyoruz. Yoldaki gerekli molaların ardından şehrimize ulaşıp bir daha ki GENÇAYSTAR organizasyonunda buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Dönüş yolundaki konvoy, trafik, sis gibi yol akışını etkileyecek sebepler nedeniyle İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşımlar ve Tüm Turlar
  • Oteller ’de 8 GECE Yarım Pansiyon Bazında Konaklama
  • (Tamamı 4*-5* Oteller ‘de Konaklama)
  • Oteller ’de 8 Akşam Akşam Yemeği
  • Oteller ‘de 8 Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Otobüs içi İkramlar (Su, Çay, Kahve vs.)
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kaptan ve Rehber Bahşişleri
  • Gevaş Akdamar Adası Tekne ile Geçiş (İsteğe bağlı…)
  • Nemrut Dağı ‘na Ulaşım (Minibüslerle…)
  • Geleneksel Urfa Sıra Gecesi (İkramlı…)
  • Halfeti Tekne Turu Aktivitesi (İsteğe bağlı…)
  • Kapadokya Türk Gecesi Eğlencesi (İkramlı…)
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 20 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 40 ₺ olarak hesaplanmaktadır…)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Salihli Civarı (00:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (17:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (17:15)
  • Bostanlı İskele Önü (17:20)
  • Ksk Anıt (17:25)
  • Lozan Meydanı (17:45)
  • Üçyol Meydanı (18:00)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (19:00)
Notlar

OTELLER HAKKINDA BİLGİ

  • 1.GECE               : GAZİANTEP (4*Met Gold Hotel Gaziantep v.b.-)
  • 2.GECE               : ŞANLIURFA (5*Dedeman Hotels, Urfa v.b.-)
  • 3.GECE               : MARDİN/MİDYAT (5*Matiat Hotel Midyat v.b.-)
  • 4.GECE               : VAN (4*Büyük Urartu Hotel Van v.b.-)
  • 5.GECE               : KARS (4*Simer Hotel, Kars v.b.-)
  • 6.GECE               : ERZURUM (5*Dedeman Hotels, Erzurum v.b.-)
  • 7.GECE               : MALATYA (5*Anemon Hotels, Malatya v.b.-)
  • 8.GECE               : ÜRGÜP / NEVŞEHİR (4*Dinler Hotels, Nevşehir veya 5*Dinler Hotels, Ürgüp v.b.-)
  • ..veya ile belirtilen oteller dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Tur hareket tarihinden bir hafta önce otel isimlerini acentanızdan teyit edebilirsiniz.

 

TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

 


İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/otobusle-buyuk-gap-dogu-anadolu-turlari-eski
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 17:40 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.