Kurban Bayramı, Akdeniz Sahilleri Turu Tur Programı

*** Kurban Bayramı Özel ***

AKDENİZ SAHİLLERİ TURU

ANTALYA-ALANYA-KEMER-KÖPRÜLÜ KANYONU
ANTALYA KALEİÇİ-DEV AKVARYUM

Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu,
Rafting, Alanya, Dim Çayı, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası,
Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı, Apollon Tapınağı, Kemer Merkez, Kemer Tekne Turu,
Cennet Koyu, Korsanlar Mağarası, Kleopatra Burnu, Phaselıs Plajı, Tahtalı Dağı Teleferik

4*GRİDA CİTY HOTEL

KURBAN BAYRAMI: 21-24 AĞUSTOS 2018 3 GECE 4 GÜN

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 07.00’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
Gezilecek Yerler: Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu, Rafting, Alanya, Dim Çayı, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı, Apollon Tapınağı, Kemer Merkez, Kemer Tekne Turu, Cennet Koyu, Korsanlar Mağarası, Kleopatra Burnu, Phaselıs Plajı, Tahtalı Dağı Teleferik
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Antalya Yolculuk, Kaleiçi, Antalya Kaleiçi, Dev Akvaryum

Sabah Saat: 07.00’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)’den yolcularımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yol üzerinde ekstra olarak dinlenme tesislerinde sabah kahvaltısı molası veriyoruz. Kısa molalar vererek sürdürdüğümüz yolculuk sonrası ANTALYA ’ya ulaşıyoruz. ANTALYA MERKEZ ’de serbest zaman alıyoruz. KALEİÇİ ve çarşılarında gezme vakti elde ediyoruz. Dileyen konuklarımız ile DEV AKVARYUM ’u gezebiliriz. Akşam Yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



2 Gün: Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu, Rafting

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, turumuz için yola çıkıyoruz. Öncelikle DÜDEN ŞELALESi gezimizi gerçekleştiriyoruz. Suyun özgürlüğüne ve uçsuz bucaksız görüntülerine şahit olduktan sonra Anadolu topraklarında en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olma özelliği taşıyan ASPENDOS TİYATROSU ‘nu geziyoruz. Turumuzun bitiminde dileyen konuklarımız ile birlikte (ekstra aktivite) hafızalarınızdan silinmeyecek bir aktivite olan KÖPRÜLÜ KANYONU ‘nda RAFTİNG ‘e gidiyoruz. Aktiviteye katılmayan misafirlerimiz KÖPRÜLÜ KANYON ‘unda vakit geçirebilirler. Restaurantında dinlenerek, kahvelerini yudumlayabilirler ve atıştırmalıklar alabilirler. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



3 Gün: Alanya, Dim Çayı, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı, Apollon Tapınağı

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, ALANYA ‘ya hareket ediyoruz. Rehberimiz eşliğinde yapacağımız ALANYA ŞEHİR TURU sonrasında buz gibi sularında serinleme imkanı ve yüzme molası vereceğimiz DİM ÇAYI ‘na gidiyoruz. Vereceğimiz öğle yemeği molası sonrasında ALANYA Şehir Merkezi ’nde ALANYA KALESİ ‘ni görme fırsatını buluyoruz. Yoğunluğuna göre gezme imkanı da elde edebiliriz. Ardından DAMLATAŞ MAĞARASI ’nı ziyaret edip, ince kumlu, alabildiğine geniş bir plaj olan Kleopatra'nın bile banyo yaptığı söylenen, denizin sığ olması ile bilinen KLEOPATRA PLAJI ’nda yüzme molası veriyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte hareket edip SİDE ANTİK KENTİ ‘ni gezmek için yola çıkıyoruz. Keyifli ve güzel bir günün ardından akşam üzeri molasını SİDE ÇARŞI ‘da serbest zaman alıyoruz. Sevdiklerimize hediyelikler almayı ihmal etmiyor ve sonrasında APOLLON TAPINAĞI ‘nı  ziyaret edip, otele doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



4 Gün: Kemer Merkez, Kemer Tekne Turu, Cennet Koyu, Korsanlar Mağarası, Kleopatra Burnu, Phaselıs Plajı, Tahtalı Dağı Teleferik, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, KEMER ‘e hareket ediyoruz. KEMER MERKEZ ‘de serbest zaman veriyor, dileyen konuklarımız ile birlikte KEMER TEKNE TURU ‘na çıkıyoruz. (ekstra aktivite) Akdeniz’in turkuaz rengi koylarında yüzme imkânı buluyoruz. Sırasıyla yüzme molası vereceğimiz koylar ise; CENNET KOYU, KORSANLAR MAĞARASI, KLEOPATRA BURNU, PHASELIS PLAJI. Dileyen konuklarımız ören yeri ücretini ödeyerek PHASELIS ANTİK KENTİ ‘ni gezebilirler. Öğle yemeğimizi tekne’de keyifli bir şekilde aldıktan sonra turumuzu tamamlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ise (ekstra aktivite) TAHTALI DAĞI TELEFERİK TURU ‘na katılabilirler. Tahtalı Teleferiği, Dünya ‘nın ikinci, Avrupa ’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki TAHTALI DAĞI ’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki cafede ekstra içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile super manzaraları sizlerin keyfine bırakıyor olacak. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. Bu harika manzaranın keyfini çıkarıyoruz. Burada göreceğiniz, FİNİKE ve SİDE arasındaki şahane manzaraya hayran kalacaksınız. Keyifli, yorucu ve bir o kadar da güzel bir günün ardından dönüş yolcuğuna geçiyoruz. Gece geç saatlerde İZMİR ‘e ulaşıyor ve bir başka organizasyonumuzda tekrar yeni hatıralar biriktirmek dileğiyle. Hoşca kalın…

ÖNEMLİ NOT: Dönüş günü programının yoğunluğu ve dönüş yolundaki konvoy, trafik, sis gibi yol akışını etkileyecek sebepler nedeniyle İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 3 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (3), Akşam Yemekleri (3)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Otobüs içi İkramlar (Su, Çay, Kahve vs.)
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
     
  • Önemli Not: Bütün odalar Standart Oda olup, hiçbir misafire manzara garantisi verilmemektedir. Otelde müsaitlik doğrultusunda rica edilmektedir. Giriş günü check-in esnasında dağıtılan konsepte dahil olunmaktadır. Otelde dahil-hariç hizmetler o konseptte yazmaktadır. Acentamızın özel bir konsepti bulunmamaktadır. Aile odası ve Deluxe gibi oda tipleri ek ücrete tabiidir.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Turlar Esnasında Alınan Öğle Yemekleri
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)
     
  • EKSTRA Kemer Tekne Turu: ...
  • EKSTRA Rafting Aktivitesi: ...
  • EKSTRA Tahtalı Teleferik Turu: ...


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (07:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (07:15)
  • Bostanlı İskele Önü (07:20)
  • Ksk Anıt (07:30)
  • Lozan Meydanı (07:45)
  • Üçyol Meydanı (08:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda araç seçimi katılımcı sayısına bağlı olarak değişmektedir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/akdeniz-sahilleri-turu-kurban
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 02:24 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.