Uçakla Butik Kars Turları (Erzurum & Sarıkamış Dahil) Tur Programı

2018-2019 Kış operasyonlarımız başarıyla tamamlanmıştır.
Çok yakında 2019-2020 Kış Operasyonumuzu yayınlayacağız. Teşekkürler.

UÇAKLA BUTİK KARS TURLARI

ERZURUM & SARIKAMIŞ DÂHİL PROGRAM

“YÖRESEL MENÜ & EĞLENCE EŞLİĞİNDE
KARS KAFKAS GECESİ FİYATLARIMIZA DAHİLDİR!”

4*SİMER HOTEL - KARS

Sarıkamış Şehitliği & Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Serbest Zaman
Kars, Ani Harabeler, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Kars ’da Kafkas Gecesi

İNCELEDİĞİNİZ TUR PROGRAMININ HAREKET TARİHLERİ

5.TUR: 18-20 OCAK, 9.TUR: 15-17 ŞUBAT (SEVGİLİLER GÜNÜ),

AŞAĞIDAKİ TARİHLERİN TUR PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ....

1.TUR: 07-09 ARALIK, 2.TUR: 14-16 ARALIK, 3.TUR: 21-23 ARALIK, 4.TUR: 11-13 OCAK,
6.TUR: 25-27 OCAK (SÖMESTR-1), 7.TUR: 01-03 ŞUBAT (SÖMESTR-2),
8.TUR: 08-10 ŞUBAT (SÖMESTR-3), 10.TUR: 22-24 ŞUBAT, 11.TUR: 01-03 MART,
12.TUR: 08-10 MART (DÜNYA KADINLAR GÜNÜ)13.TUR: 15-17 MART

ERKEN REZERVASYON 1099 ₺ 'den BAŞLAYAN SÜPER FİYATLAR İÇİN
HEMEN REZERVASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ.

LİMİTLİ SAYIDA KOLTUK İÇİN ACELE EDİNİZ.

BU DOĞU EKSPRESİ & KARS TURUMUZ SİZ UYMADIYSA
BU KATEGORİDEKİ DİĞER TURLARIMIZI LİSTELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kalkış Yerleri: 06.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar / Buluşma Saati
Gezilecek Yerler: Kars, Erzurum, Sarıkamış Şehitliği & Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Serbest Zaman Kars, Ani Harabeler, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Kars ’da Kafkas Gecesi
PROGRAM
1 Gün: İzmir-> Kars Uçuşu, Sarıkamış Şehitliği, Sarıkamış Kayak Merkezi, Kars

Sabah Erken Saat: 05.45 ’da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz için SUNEXPRESS HAVA YOLLARI check in kontuarına gidiyoruz. TC Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İzmir’den XQ9114 sefer sayılı saat: 07.45 uçağı ile KARS ‘a uçuyoruz. 2,5 saate yakın süren uçuş sonrasında, KARS ’a iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve SARIKAMIŞ ‘a doğru yola çıkıyoruz. SARIKAMIŞ ’a ulaşıyor ve yakın tarihimizin önemli kahramanlık destanın geçtiği Allahüekber Dağların da bulunan 90 bin şehit verdiğimiz SARIKAMIŞ ŞEHİTLİĞİ ‘ni ziyaret ediyoruz. Sonrasında SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ ‘nde serbest zaman veriyoruz. Kafelerde beyaz kış görüntüleri ve kayak manzaralarında vaktimizi değerlendiriyoruz. Aracımıza yerleştikten sonra KARS ‘a doğru yol alıyor ve KARS şehir merkezine ulaşıyoruz. Hem doğulu hem batılı özellikleriyle çevresindeki Erzurum, Ağrı, Iğdır gibi illerden kültürel anlamda çok farklı, kıpır kıpır, sokakları hayat dolu bir şehir olan, 1877 yılından sonraki 40 yıl boyunca Rus işgalindeyken yeniden kurulan, Baltık mimarisinin ülkemizde en iyi izlenebileceği merkezlerden birisi olan KARS ’da turumuza başlıyoruz. Birbirini 90 derecelik açıyla kesen sokaklar, cepheleri süslü, kesme taş binaları ile KARS `ı çok sevecek ve KARS sokaklarında fotoğraf çekilmeye doyamayacaksınız. Rehberimizin eşliğinde KAFKAS CEPHESİ HARP TARİHİ MÜZESİ ‘ni geziyor ve tarihteki birçok sahneyi günümüzde anıyoruz. KARS Şehir turumuzda; KARS MÜZESİ, FETHİYE CAMİİ (ALEKSANDER NEVSKY KATEDRALİ), TAŞ KÖPRÜ, EVLİYA CAMİİ, HARAKANİ TURBESİ, MAZLUM AĞA HAMAMI, NAMIK KEMAL EVİ, GAZİ MUHTAR PAŞA KONAĞI, KONSERVATUAR BİNASI, KARS SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI, RUS KONSERVE FABRİKASI, ESKİ VALİ KONAĞI BİNASI, DEFTERDARLIK BİNASI gibi yapıları görme imkânı elde ediyoruz. Sonrasında Kars şehir merkezine bir kartal yuvası gibi tepeden bakan KARS KALESİ, Katedral diye de bilinen 12 HAVARİLER KİLİSESİ gezilerini yaptıktan sonra serbest zamanda şehir sokaklarında dolaşabilirsiniz. KARS ‘a gelmişken KARS BALI, KARS GRAVYERİ ve KARS ‘a özgür YÖRESEL ÜRÜNLER alışverişi yapma imkânı buluyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama KARS ‘daki otelimizde.



2 Gün: Kars, Ani Harabeler, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Kars `da Kafkas Gecesi

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, ilk olarak tam Ermenistan sınırında yer alan ANİ HARABELERİ `ne gidiyoruz. 1000 yıl öncesinin bölgenin en büyük, en zengin şehri olan ANİ ’de; SURLARI, KAPILARI, RESİMLİ KİLİSE, TİGRAN HONEST KİLİSESİ, EBUL EL MENUÇEHR CAMİSİ, İPEKYOLU KÖPRÜSÜ gibi eserleri görerek 2 ülke arasında sınırı oluşturan Arpaçay`a tepeden bakarak bu unutulmaz geziyi tamamlayacağız. Turumuzun sonrasında ÇILDIR GÖLÜ ‘ne hareket ediyor olacağız. ÇILDIR GÖLÜ Kış mevsiminde buz tutmaktadır, şansımız var ise buzlu görüntülerine şahit olacağız. (Ekstra) Dileyenler kızak yapma imkânı bulurken, dileyen konuklarımız Öğle Yemeği’nde balık yeme imkanına sahip olacaklar. Onlarca hikâyeye konu olan ÇILDIR GÖLÜ ‘nde kendimizi fotoğraf çekmekten alıkoyamayacağız. Rehberimizin belirleyeceği ve hava şartları müsaitliğine göre buradan ayrılıp KARS merkeze ulaşacağız. Otelimize transfer oluyor ve hazırlanıyoruz. Çünkü tüm misafirlerimiz ile birlikte fiyata dahil olan KAFKAS GECESİ ‘ne gidiyoruz. Geleneksel menüsü ile bizleri hayran bırakacak (Çorba, Turşu, Salata, Kaz Eti, Hangel, Kavurma, Sarma, Kete, Çay ve ikramlar) canlı müzik ile unutulmaz bir akşam yaşayacağız. Geceleme KARS ‘daki otelimizde.



3 Gün: Kars, Erzurum, Erzurum Şehir Turu, Erzurum İzmir Uçuşu, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra erken saatlerde otelimizden ayrılıyoruz. KARS ’a veda ediyor, Doğu Anadolu`nun en büyük şehirlerinden ve aynı zamanda 1900 m. yüksekliğiyle ülkemizin en yüksekteki şehir merkezi ve eski eserlerinin neredeyse tamamı, volkanik, bazaltik kara taştan olan, ERZURUM ‘a doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. İlk durağımız Cumhuriyete giden yolda ERZURUM KONGRESİ ’ne ev sahipliği yapan KONGRE BİNASI ‘nı görmek oluyor. Ardından çok daha eskilere gidip Kırlangıç Kubbeli ULU CAMİİ ’yi ve ERZURUM ’un sembolü haline gelen; usta ile çırağın söylencesine konu olan ÇIFTE MINARELİ MEDRESE ’yi görüyoruz. Şehrim görkemli yapılarından ÜÇ KÜMBETLER ’i de gördükten sonra, ERZURUM HAVALİMANI ‘na transfer oluyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ‘na ait XQ9295 sefer sayılı Saat: 12.30 ‘da uçuş ile İZMİR uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 2 saat süren yolculuk sonrasında İZMİR ‘e iniyor ve vedalaşıyoruz. Eşi benzeri bulunmayan bu Anadolu Toprakları ‘nda yeniden birlikte keşfetmek ve yolumuzun kesişmesi dileğiyle… HOŞCA KALINIZ…

 

ÖNEMLİ UYARI: Kar, yağış, tipi gibi olağanüstü şartlar nedeniyle tur programında birkaç ziyaret noktası veya tamamı rehber insiyatifiyle iptal edilerek programda değişikliğe gidilebilir. Tüm misafirlerimiz koşulsuz bu şartı kabul etmiş sayılır.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ile Kars Gidiş Erzurum Dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • Lüks Araçlarla Transferler ve Turlar
  • 2 Gece Belirtilen Otellerde Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (1)
  • Kars ‘da Yöresel Menü ile Kafkas Gecesi Eşliğinde Akşam Yemeği (1)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Çıldır Gölü Kızak Aktiviteleri (Hava şartları dahilinde…)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (05:45)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • Kars – 4* Simer Hotel v.b.- http://www.simerhotel.com/kars.html (2 Gece)
  • NOT: Otellerimiz kalite ve standartı korumak kaydı ile değişkenlik gösterebilir. Güncel otel listemize web sayfalarımızdan veya acentalarımızdan ulaşabilirsiniz.

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Bazı değişiklik ve iptal kuralları için havayolu kuralları dikkate alınarak hareket edilir. Erken rezervasyon indirimi yapılan programlarımızda iptal & değişiklik hakkı bulunmamakta olup, havayolu kuralına göre isim değişikliğine 1 kez izin verilir.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır.
  • Bu tur programımız katılıma bağlı olarak 17 – 27 ve 46 Kişilik araçlarla gerçekleştirilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir. 1 yetişkin 1 Çocuk için 2 Yetişkin fiyatı uygulanmaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/ucakla-butik-kars-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 11:56 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.