Likya & Marmaris-Datça Turları Tur Programı

TURKUAZ RENGİ EGE SAHİLLERİNDE SÜPER TATİL!

LİKYA & Marmaris Datça

FETHİYE & KAŞ & KALKAN & KEKOVA & ÜÇAĞIZ

GÖKOVA, AKYAKA, DALYAN, (DALYAN TEKNE TURU), İZTUZU PLAJI, SAKLIKENT, KAPUTAJ PLAJI, KAŞ, KEKOVA, (KEKOVA TEKNE TURU), MARMARİS, ESKİ DATÇA, DATÇA

Deluxe Hizmet Anlayışı ve 12 Ay Açık Olan Otel Konforu ile
4*OCEAN BLUE HIGH CLASS HOTEL

Ocean Blue High Class

Tur Hareket Tarihleri
1.tur: 21-23 Nisan, 2.tur: 26-28 Nisan, 3.tur: 17-19 Mayıs 2 Gece 3 Gün

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 07.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25 ’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00 ’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
Gezilecek Yerler: GÖKOVA, AKYAKA, DALYAN, (DALYAN TEKNE TURU), İZTUZU PLAJI, SAKLIKENT, KAPUTAJ PLAJI, KAŞ, KEKOVA, (KEKOVA TEKNE TURU), MARMARİS, ESKİ DATÇA, DATÇA
PROGRAM
1 Gün: İZMİR, GÖKOVA, AKYAKA, DALYAN, (DALYAN TEKNE TURU), İZTUZU PLAJI, FETHİYE

Sabah Saat: 07.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25 ’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00 ’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)’den yolcularımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yol üzerinde ekstra olarak dinlenme tesislerinde sabah kahvaltısı molası veriyoruz. Mola sonrasında GÖKOVA KÖRFEZİ ‘nde AKYAKA ‘nın güzelliklerini keşfediyoruz. Öğle saatlerinde DALYAN ‘a ulaşıyoruz. (EKSTRA TEKNE TURU-1) Teknelerle KÖYCEĞİZ ‘den başlayan ve İZTUZU PLAJI ‘nda sona eren doğal bir labirent olarak isimlendireceğimiz DALYAN KANAL ‘ında masalsı bir yolculuğa çıkıyoruz. Ülkemizin tanıtımlarında kullanılan DALYAN & KAUNOS TAPINAK TİPİ KRAL MEZARLARI ‘nın karşıdan görüntüsü bizleri büyüleyecek. Atlantik Okyanusu’ndan Anadolu sahillerine gelerek yumurtalarını bıraktıkları, altın renkli kumlarıyla ünlü İZTUZU PLAJI ’na varıyoruz. Dileyen müşterilerimiz 5 km uzunluğundaki plajdan yararlanabilir, kanal ağzında yüzmenin tadını çıkarabilirler. Molamızın ardından öğle yemeği için hareket ediyor, sonra teknelerle tekrardan Kaya mezarlarının asırlar öncesinden gelen mistik görüntüsüne şahit olup, kanallar arasındaki gezimizin ardından, FETHİYE ’ye hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE otelimizde.



2 Gün: FETHİYE, SAKLIKENT, KAPUTAJ PLAJI, KAŞ, KEKOVA, (KEKOVA TEKNE TURU), FETHİYE

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, bugün otelden erken saatlerde ayrılıyoruz. Ülkemizin en ünlü kanyonlarından biri olma özelliği taşıyan SAKLIKENT KANYONU ‘na gidiyoruz. Buz gibi suların ve eşsiz manzaraların arasında kanyonda keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Buradaki turumuzun sonunda deniz manzaraları eşliğinde turkuaz rengi suların görüntüleri arasında KAPUTAJ PLAJI ‘na ulaşıyoruz. Kısa bir fotoğraf molası verdikten sonra KAŞ ‘da mola veriyoruz. Kahvelerimizi Meis Adası ‘na karşı yudumladıktan sonra doğa ve kültürün bir arada harmanlandığı KEKOVA ‘nın olağanüstü, gözle görülür güzelliklerinin peşine düşüyoruz. ÜÇAĞIZ ‘dan teknelerle tura çıkma imkanı buluyoruz. (EKSTRA TEKNE TURU-2) KEKOVA TEKNE TURU ‘nda göreceğimiz yerler; BATIK ŞEHİR, KORSANLAR ADASI, GÖK KAYALAR koylarını kısa molalar vererek geziyoruz. Yüzme molaları ve keyifli tekne yolculuğu sonrasında bindiğimiz noktada tekneden iniyoruz. Tur aracımızdaki yerimizi aldıktan sonra FETHİYE ‘deki otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE ‘deki otelimizde.



3 Gün: FETHİYE, MARMARİS, DATÇA, İZMİR

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, en güzel mavi, en güzel yeşil ve en güzel tatilin adreslerinden MARMARİS ‘e doğru yol alıyoruz. Şehrin merkezinde yat limanında kahve molası verdikten sonra DATÇA ‘ya yolculuğa çıkıyoruz. Yarısı Ege Denizi’ne, yarısı Akdeniz’e bakan Ünlü Coğrafyacı Strabon’un da “Tanrı, çok sevdiği kulunun uzun ömürlü olmasını isterse, Datça’ya gönderir” diye tanımladığı yarımadayı keşfe çıkıyoruz. Otobüsümüzle karadan yapacağımız mavi yolculukla ülkemizin en güzel koylarını görerek ESKİ DATÇA ’ya ulaşıyor ve “Mekanım Datça olsun!..” diyen ünlü şairimiz Can Yücel’in evini ziyaret ediyoruz. Taş evlerini, sokaklarını dolaştıktan sonra Datça’nın merkezine giderek DATÇA ‘nın sokaklarında kayboluyoruz. Badem ve köy ürünlerinden satin alma fırsatı bulduktan sonra İZMİR ‘e doğru yola çıkıyoruz. Kısa molalar vererek akşam geç saatlerde İZMİR ‘e ulaşıyoruz. Bir başka seyahatimizde tekrar karşılaşmak üzere vedalaşıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Dönüş günü programının yoğunluğu ve dönüş yolundaki konvoy, trafik, sis gibi yol akışını etkileyecek sebepler nedeniyle İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
     
  • ! Önemli Not: Bütün odalar Standart Oda olup, hiçbir misafire manzara garantisi verilmemektedir. Otelde müsaitlik doğrultusunda rica edilmektedir. Giriş günü check-in esnasında dağıtılan konsepte dahil olunmaktadır. Otelde dahil-hariç hizmetler o konseptte yazmaktadır. Acentamızın özel bir konsepti bulunmamaktadır. Aile odası ve Deluxe gibi oda tipleri ek ücrete tabiidir.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İz tuzu Plaj Girişi
  • Yolda Alınan Yemek ve Molalar
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)
  • TEKNE-1 Dalyan Tekne Turu: 60 ₺ (Yemek Dahil)
  • TEKNE-2 Kekova Tekne Turu: 70 ₺ (Yemek Dahil)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (07:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (07:15)
  • Bostanlı İskele Önü (07:20)
  • Ksk Anıt (07:30)
  • Lozan Meydanı (07:45)
  • Üçyol Meydanı (08:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • 4*Ocean Blue High Class Hotel (Ölüdeniz, Hisarönü Mevkii) -> http://www.oceanbluehighclass.com (2 Gece)
  • Standart korunmak kaydı ile oteller değişiklik gösterebilmektedir. Tura çıkmadan turun otelini teyit edebilirsiniz.
 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda araç seçimi katılımcı sayısına bağlı olarak değişmektedir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/likya-marmaris-datca-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 20:57 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.