Göbeklitepe Yılına Özel Urfa`ya Ayrıcalıklı Rota, Turk Hava Yolları Tur Programı

ERKEN REZERVASYON İNDİRİMLİ
HER TARİH İÇİN KISITLI KONTENJAN

2019 GÖBEKLİTEPE YILINA ÖZEL
ŞANLIURFA’YA AYRICALIKLI ROTA

İZMİR’DEN İLK DEFA AKTARMASIZ
TURK HAVA YOLLARI & ANADOLUJET
UÇUŞ KONFORU İLE DİREKT ŞANLIURFA GİDİŞ VE DÖNÜŞ

Uçakla 2 Gece 3 Gün
Butik ŞANLIURFA & HALFETİ

Şanlıurfa, Şanlıurfa Şehir Turu, Balıklıgöl, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Sıra Gecesi, Göbeklitepe, Harran, Harran Evleri, Halfeti, Halfeti Tekne Turu, Siyah Gül Seraları

TUR HAREKET TARİHLERİ (2 GECE 3 GÜN)
1.Tur:
12/14 Eylül, 2.Tur: 19/21 Eylül, 3.Tur: 26/28 Eylül,
4.Tur: 03/05 Ekim, 5.Tur: 10/12 Ekim, 6.Tur: 24/26 Ekim

Kalkış Yerleri: 12.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Şanlıurfa, Şanlıurfa Şehir Turu, Balıklıgöl, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Sıra Gecesi, Göbeklitepe, Harran, Harran Evleri, Halfeti, Halfeti Tekne Turu, Siyah Gül Seraları
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Şanlıurfa, Şanlıurfa Şehir Turu, Balıklıgöl, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Sıra Gecesi

Öğlen 12:00 ‘da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar Terminalinde oluyor ve TC kimliklerimiz ile birlikte TURK HAVA YOLLARI & ANADOLUJET ‘nın kontuarlarından check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. TURK HAVA YOLLARI & ANADOLUJET ‘na ait TK7582 sefer sayılı Saat: 13:20 uçuşu ile Peygamberler Şehri olarak anılan ŞANLIURFA ‘ya uçuşumuzu TURK HAVA YOLLARI konforu ile gerçekleştiriyoruz. 2 saate yakın süren yolcuğumuz sonrasında havalimanına iniyor, rehber ve aracımız ile buluşuyoruz. Rehberimizin yönlendirmesiyle aracımızdaki yerlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Turumuzda öncelike URFA Turumuzu gerçekleştiriyoruz. BALIKLI GÖL (Aynzeliha ve Halil-ür Rahman Gölleri), RIZVANİYE CAMİ (Zulümiye Cami), MEVLİD İ HALİL KÜLLİYESİ VE HZ. İBRAHİM MAĞARASI, HALİ-ÜR RAHMAN CAMİ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından kentsel dönüşümler sırasında mozaiklere denk gelinmesi sırasında tespit edilmiş HALEPLİBAHÇE MOZAİK MÜZESİ ‘ni gezme imkanı elde ediyoruz. Çarşılarında yöresel ürünler ve hediyelik eşya almak için serbest zaman aldıktan sonra günü bitiriyoruz. ŞANLIURFA ‘daki otelimize yerleşiyor ve hazırlandıktan sonra (ekstra) SIRA GECESİ ‘ne katılan misafirlerimiz ile geleneksel restoranımıza gidiyoruz. Bu akşam otelde yemek almıyoruz, SIRA GECESİ tercih etmeyen misafirlerimiz ise URFA ‘nın geleneksel mutfaklarının, kebaplarının tadına bakma fırsatı yakalayabilirler. SIRA GECESİ Tercih eden misafirlerimiz ise; Ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği SIRA GECESİ ’ne gidiyoruz. Akşam yemeğimizi müzik eşliğinde keyifli bir biçimde tamamladıktan sonra, otelimize dönüyoruz. Konaklama ŞANLIURFA ‘daki otelimizde.



2 Gün: Şanlıurfa, Göbeklitepe, Harran, Harran Evleri, Halfeti

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra günümüzden yaklaşık 12.000 yıl öncesine doğru zaman tünelindeki yolculuğumuzun durağı olan GÖBEKLİTEPE ’ye giderek; heyecan veren bilinen ve bilinmeyenlerine birlikte yolculuk yapıyoruz. Şu ana kadar bilinen verilere göre; İnsanoğlu ‘nun gözlerini ilk kez dünyaya açtığı tahmin edilen ve Dünya’nın İlk Tapınağı olan, Dünya’nın nefesini tutarak gelişmelerini izlediği bu noktadaki ziyaretimizin ardından yolculuğumuza ediyoruz. Tevrat'ta Hârân olarak, İncil’de aynı adla anılan bir kent olarak geçen, İslam tarihçilerinin ise kentin kuruluşunu Nuh Peygamberin torunlarından Kaynana veya İbrahim Peygamberin kardeşi Aran'a (Haran) bağladıkları HARRAN ’a gidiyoruz. Bölgenin iklim ve doğasıyla uyumlu, kendine özgü HARRAN EVLERİ ’ni ziyaret ederken, HARRAN KALESİ ’ni SURLAR’ ını ve tarihin en eski İSLAM ÜNİVERSİTESİ ’ni görme imkânı elde ediyoruz. Öğle yemeği (ekstra) Harran Kubbeli Evlerde Yöresel Harran Mutfağı’nı tatma imkanı buluyoruz. Ardından; BAZDA MAĞARASI, HAN EL-BAR’UR KERVANSARAYI ve Peygamberin yaşadığı ve Hz. Musa ile buluştuğu Güneydoğu ‘nun Efesi sayılan ŞUAYİP ŞEHRİ ‘ni görüyor ve turumuzu tamamlıyoruz. Turumuzun bitiminde araçtaki yerimizi alıyor HALFETİ ‘deki otelimize doğru yola çıkıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama HALFETİ Mevkii’ndeki otelimizde.



3 Gün: Halfeti, Halfeti Tekne Turu, Siyah Gül Seraları, Şanlıurfa, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra HALFETİ ‘deki hüzünlü ve gizemli gezimize başlıyoruz. HALFETİ bizi bekler diyor ve yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Kaç kez gelirsek gelelim asla görmekten yorulmayacağımız FIRAT ’ın üzerinde yapacağımız tekne turu (ekstra) ile hüzünlü türküsünü dinlerken, zaman tünelinde bir başka yolculuğa çıkıyoruz. Barajın gelişiyle sular altında kalan evleri, yolları, okul ve camiyi gördükten sonra hikayesini rehberimizden dinleyerek turumuzu tamamlıyoruz. Sonrasında FIRAT ‘a adanmış olarak anılan SİYAH GÜL SERALARI ‘nı ziyaret etme fırsatına ulaşıyoruz. Sera ziyaretimiz sonrasında ŞANLIURFA alanına transfer oluyoruz. TURK HAVA YOLLARI & ANADOLUJET ‘nın kontuarlarından check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. TURK HAVA YOLLARI & ANADOLUJET ‘na ait TK7583 sefer sayılı Saat: 15:35 uçuşu ile İZMİR ‘e aktarmasız direkt uçuşumuzu gerçekleştiriyor ve İZMİR ‘e ulaşıyoruz. Bir başka Butik programımızda yeni keşiflere yol almak dileği ile vedalaşıyoruz. Hoşça kalınız…

Ziyaret Noktaları Hakkında Bilgi: Tur programları 2018 yılı istatistikleri baz alınarak hazırlanmış ve ziyaret noktaları yolcu istekleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Bazı ziyaret noktaları kapalı olma durumu, restorasyon, ziyarete kapatılma gibi gerekçelerle rehber insiyatifi ile iptal edilebilir veya değişikliğe uğrayabilir.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı & PASAPORT ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • TURK HAVA YOLLARI & ANADOLUJET ile Aktarmasız Direkt İzmir Şanlıurfa Gidiş, Şanlıurfa İzmir Dönüş
  • Uçuş Boyunca Ücretsiz İkramlar
  • Lüks Araçlarla Ulaşımlar ve Tüm Turlar
  • Belirtilen Oteller ’de 2 GECE Konaklama
  • Otel ’de 1 Akşam Akşam Yemeği (Halfeti ‘de…)
  • Otel ‘de 2 Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kaptan ve Rehber Bahşişleri
  • Geleneksel Urfa Sıra Gecesi (Akşam Yemekli, İkramlı)
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 10 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20 ₺ olarak hesaplanmaktadır…)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (12:00)
Notlar

TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/butik-urfa-gobeklitepe-halfeti-turu-x
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 18.04.2024 07:34 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.