Cadılar Bayramı, Uçakla THY Bükreş, Transilvanya Turu Tur Programı

CADILAR BAYRAMI ÖZEL

BÜKREŞ TURU

TURK HAVA YOLLARI İLE İZMİR’DEN İZMİR’E…

“DRAKULA’NIN SARAYINDA CADILAR BAYRAMI PARTİSİ İMKANI”
2 GECE KONAKLAMA | ZORUNLU EKSTRA ÖDEME YOK

01-03 KASIM 2019 2 GECE 3 GÜN

 

Kalkış Yerleri: 03.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Bükreş, Transilvanya, Şatolar
PROGRAM
1 Gün: İzmir – Bükreş

İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali’nde 03.00 ‘de oluyoruz. Turk Hava Yolları check in kontuarından check in ve bagaj işlemlerimizi tamamlayarak Saat: 04.30 TK2305 sefer uçuşu ile önce İstanbul sonrasında ise Saat: 08.15 TK1043 sefer sayılı uçuşu ile Bükreş ‘e uçuşumuzu Turk Hava Yolları konforu ve ikram kalitesiyle gerçekleştiriyoruz. Yere Saat ile 08:40’da Bükreş’e varış. Turumuz için küçük Paris diye adlandırılan BÜKREŞ şehir merkezine hareket ediyoruz. BÜKREŞ, Tuna Nehri'nin Dimbovita kolu üzerinde, yaklaşık 2.5 milyon nüfuslu çok güzel bir kenttir. Tarihi eserlerin yanı sıra geniş bulvarları, caddeleri, meydanları ile modern yüzü de etkileyicidir. Panoramik şehir turumuzda göreceğimiz yerlerden bazıları; Bükreş'in en güzel ve en hareketli merkezi olan Cumhuriyet Meydanı, sütunlu cephesiyle dikkati çeken Romanya Büyük Kütüphanesi, Zafer Takı, Bükreş Üniversitesi Binası, Milli Tiyatro, Çavuşesku tarafından yaptırılan Parlamento Binası, Kraliyet Sarayı, Cretulescu Kilisesi, St. Stavropoleos Kilisesini sayabiliriz. Turumuz ve serbest zaman sonrası otelimize transfer. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Romanya’nın Köy değerlerinin sergilendiği Köy Müzesi Turuna katılabilirler. (25 EUR) Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Romen Gecesi turuna katılabilirler. (40 EUR) Konaklama Bükreş ’deki otelimizde.



2 Gün: Bükreş – Sinaia – Bran – Braşov

Sabah kahvaltısından sonra Romanya’nın önemli bir bölgesi olan Transilvanya’ya hareket ediyoruz. Turumuzda öncelikle Sinaia’ya hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz Peles Şatosu Turuna katılabilirler. (35 EUR) Daha sonra Drakula sarayının bulunduğu Bran kasabasını görüp, Braşov kentine geçiyoruz. Günümüzde hala Orta çağ görüntüsünü koruyan şehrin eski sokaklarında yürüyor, Piata Sfatului, Mureşelinor Evi Müzesi, Braşov Tarih Müzesi, Kara Kilise ve şehir surlarını panoramik olarak görüyoruz. Gezi bitimi Bran’a dönüşümüzü gerçekleştiriyoruz. Konaklama Bran, Raşnov, Braşov veya Çevresi. Dileyen misafirlerimiz Drakula’nın sarayında müze yönetimi tarafından gerçekleştirilecek olan Kostümlü Cadılar Bayramı partisine katılabilirler. (65EUR) Not: 18 yaşından küçüklerin partiye katılımı yasaktır.



3 Gün: Bükreş – İzmir

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası, odalarımızı boşaltmamız ardından otel önünden hareket edecek olan araçlarımızla Bükreş’e hareket. Uçuş saatine kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Mogosoaia Sarayı ve Fashion House Outlet turuna katılabililer. (35 EUR) Brancovenesc mimarisinin bütün özelliklerini taşıyan saray, tasarımı ile tamamıyla Romen tarzını yansıtmaktadır. Sarayda bulunan Brancovenesc müzesinde altın ve gümüşten yapılmış biblolar, nadir olarak bulunan kitaplar, el yazmaları, tablolar, tahta ve taştan yapılmış heykeller bulunmaktadır. Sarayın muhteşem yeşillikler içerisinde bahçesini de gezdikten sonra Fashion Outlet’e doğru yola çıkıyoruz. Outlet ziyareti sonrası havalimanına transfer. Buluşma sonrası Bükreş havaalanına transfer. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Türk Hava Yolları’nın TK1046 sefer sayılı uçağı ile saat 21:15’de İstanbul’a hareket. Saat 23:50’de İstanbul’a varış sonrası TK2354 sefer sayılı uçağı ile saat 02:00’da İzmir’e hareket. 03:25 de İzmir’e varış. Bir sonraki seyahatinizde görüşmek dileğiyle…



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turk Hava Yolları İzmir – Bükreş – İzmir Ekonomi Sınıf Uçak Biletleri
  • Turk Hava Yolları Uçuş Konforu, Uçuşlar Boyunca Uçak içi İkramlar
  • Yerel Ulaşım ve Transfer Hizmetleri
  • 4* Otellerde 2 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama
  • Bükreş Şehir Turu
  • Bazı Şehirlerde Alınan Mecburi Yerel Rehberlik Hizmetleri
  • Tüm Otoban Check-Point ve Otopark Ücretleri
  • Şehir Vergileri
  • Gümrük Vergileri
  • Programda Belirtilen Panoramik Şehir Turları
  • Havalimanı Vergileri ve Servis Bedelleri
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası (65 Yaş üçtü +10 € öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Kale ve Bazı Şehir Giriş Ücretleri
  • İsteğe Bağlı Ekstra Turlar
  • Otelde Alınan Ekstralar ve Tüm Kişisel Harcamalar 
  • Şöför ve Rehber Bahşişleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • SCHENGEN veya ROMANYA VİZESİ (YEŞİL PASAPORT SAHIPLERI VİZEDEN MUAFTIRLAR)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi 0-64 Yaş: 10 €
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi 65 Yaş ve Üzeri: 30 €


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (03:00)
Notlar

Vize / Tur Hakkında Bilgilendirmeler

  1. Vize işlemlerini tamamen kendi takip edecek misafirler için vize desteği & evrak & yolcu listesi & araç bilgisi paylaşılmaz.
  2. Alınamayan vize ücreti iade edilmez. Tur ücretinin iadesi ise tur sözleşme maddeleri ile bir bütündür.
  3. Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir.
  4. Ayrıca çok girişli Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  5. 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir.
  6. Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  7. Turlarımızda çok fazla sınır kapısı geçişi olduğu için programdaki yaşanacak yoğunluk nedeniyle tur programı rehber tarafından revize edilebilmektedir.
  8. Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  9. Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  10. Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  11. Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  12. GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  13. Gençaystar, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gençaystar, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almışlardır.
  14. Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/cadilar-bayrami-ucakla-thy-bukres-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 25.04.2024 19:44 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.