Isparta Davraz Kayak Merkezi & Göller Bölgesi & Pamukkale Turu Tur Programı

ISPARTA DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

Göller Bölgesi & Pamukkale Bir Arada

Şehrin En İyi Tesisi Konaklama Ayrıcalığı & Hilton Misafirperverliği

HILTON GARDEN INN HOTEL

Salda Gölü, Burdur, Burdur Müzesi, Burdur Gölü, Isparta, Eğirdir, Eğirdir Gölü, Davraz Kayak Merkezi, Kar Keyfi, Kaklık Mağarası, Pamukkale, Travertenler, Denizli

1.tur: 29-31 Ocak 2021 (Sömestr Tatili) – 2.tur: 12-14 Şubat 2021 (Sevgililer Günü)

Kalkış Yerleri: Saat: 05.30 ’da GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 05.45 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park Önü), 06.00 ’da BOSTANLI (İskele önü durakları), 06.10 ’da KARŞIYAKA (Anıt önü), 06.30 ’da LOZAN (Atatürk Lisesi önü), 06.45 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri önü)
Gezilecek Yerler: Salda Gölü, Burdur, Burdur Müzesi, Burdur Gölü, Isparta, Eğirdir, Eğirdir Gölü, Davraz Kayak Merkezi, Kar Keyfi, Kaklık Mağarası, Pamukkale, Travertenler, Denizli
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Salda Gölü, Burdur, Burdur Müzesi, Burdur Gölü, Isparta

Saat: 05.30 ’da GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 05.45 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park Önü), 06.00 ’da BOSTANLI (İskele önü durakları), 06.10 ’da KARŞIYAKA (Anıt önü), 06.30 ’da LOZAN (Atatürk Lisesi önü), 06.45 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri önü) transfer noktalarından siz değerli konuklarımızı aldıktan sonra yola çıkıyoruz. (Ekstra) Yol üzerinde vereceğimiz kahvaltı ve ihtiyaç molası sonrasında ilk durağımız; Türkiye’nin Maldivler’i olarak geçen SALDA GÖLÜ ‘ne ulaşıyoruz. Turkuaz suyu ve bembeyaz kumsallarıyla görsel şölen sunan gölün, bizler de mavi ve yeşilin buluşmasına şahitlik ediyoruz. Hatıra fotoğrafı ve kahve molası sonrasında yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Öncelikli olarak; BURDUR ’a gidiyoruz. 2008 yılında “Gezilip Görülmeye Değer Müze” ödülünü alan BURDUR MÜZESİ ’ni ziyaret ettikten sonra sokaklarını keşfe çıkıyoruz şehrin. Yürüyerek; BURDUR ’un simgesi SAAT KULESİ ’ni, ULU CAMİ ’ni görüyor ve ardından 17.- 19.yy Osmanlı sivil mimarisinin güzel örnekleri konaklarının görsel şölenine şahit oluyoruz. TAŞ ODA KONAĞI, BAKİBEY KONAĞI, MISIRLILAR EVİ ve PİRİBAŞLAR EVİ ’ni görüntüledikten kentten ayrılıyoruz. Türkiye’nin 7.sıradaki gölü olan BURDUR GÖLÜ ‘nde Fotoğraf molasından sonra ISPARTA için hareket ediyoruz. Dünya gül yağı üretiminin büyük bir kısmını karşılayan GÜL’ün Başkenti ISPARTA ’ya ulaşıyor ve şehir merkezindeki otelimize yerleşiyoruz. Dileyen konuklarımız ISPARTA ’yı keşfe çıkabilir ve alışveriş yapma imkânı bulabilirler. Akşam yemeği ve konaklama ISPARTA ‘daki otelimizde.



2 Gün: Isparta, Eğirdir Gölü, Davraz Kayak Merkezi Kar Keyfi

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Türkiye’nin en büyük 2. tatlı su gölü EĞİRDİR GÖLÜ ’ne doğru yola çıkıyoruz. EĞİRDİR GÖLÜ ’ne uzanan yarımadaya ulaşıyor ve tarihe meydan okuyan EĞİRDİR KALESİ ’ni ve DÜNDAR BEY MEDRESESİ ’ni görürken çektiğimiz fotoğrafları da gezimizin anıları arasına yerleştiriyoruz. Dileyen konuklarımız rehberimizin belirleyeceği zamanda alışveriş yapabilir, dileyen misafirlerimiz ise kahvelerini EĞİRDİR GÖLÜ manzarası eşliğinde yudumlayabilirler. Doğasıyla ve tarihiyle büyülendiğimiz EĞİRDİR ’den sonrasında ayrılarak DAVRAZ KAYAK MERKEZİ ‘ne tırmanış başlıyor. Torosların Dağları’nın 2635 metrede tek zirveli dağı DAVRAZ ’a ulaşarak karın ve kayağın keyfini çıkarmaya başlıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatlere kadar DAVRAZ ‘dayız. Karın, kışın ve doğa ‘nın keyfini çıkarma zamanı. Gün bitiminde araçtaki yerimizi alarak ISPARTA ‘daki otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ISPARTA ‘daki otelimizde.



3 Gün: Isparta, Kaklık Mağarası, Pamukkale, Travertenler, Denizli, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra dönüş yoluna geçiyoruz. “Küçük Pamukkale” ya da “Mağara Pamukkale” olarak adlandırılan damlataş, sarkıt ve dikitleriyle ünlü olan KAKLIK MAĞARASI `na gidiyoruz. Keyif dolu ziyaretimiz sonrası “Toprağın Altındaki Pamukkale” den bu kez üstündeki PAMUKKALE `ye ulaşıyoruz. İlk olarak KIRMIZI SU `ya gidiyoruz. Sonrasında Dünyada tek olan kalsiyum, sülfür ve diğer minarellerin oluşturduğu UNESCO tarafından dünya mirası olarak kabul edilen TRAVERTENLER `e gidiyor ve üzerinde yürüyüş yapıyoruz. Sonrasında ise dileyen yolcularımız ile rehberimiz eşliğinde HİERAPOLİS ANTİK KENTİ `ni gezmeye başlıyoruz. DOMITIAN KAPISI (Frontinus Kapısı) ve CADDESİ, AGORA, GYMNASION, TRITONLU ÇEŞME, LATRİNA, APOLLON KUTSAL ALANI, SU KANALLARI ve NYMPHEUMLAR, PLUTONİUM, SURLAR, TİYATRO, AZİZ PHİLİPPUS KÖPRÜSÜ, HAMAM BAZİLİKA ve son olarak Anadolu`nun en büyük Roma NECROPOLİS `ini (mezarlık) görüyoruz. Ardından Pamukkale`ye veda ediyor ve DENİZLİ merkeze gidiyoruz. M.Ö. 6000`lerde Anadolu`da ilk ilmeklerin atıldığı, ilk dokuma tezgâhlarının kurulduğu dokuması ile ünlü kentte alışveriş için serbest zaman kullandıktan sonra İZMİR `e doğru yola çıkıyoruz.  Akşam geç saatlerde İZMİR `e ulaşıyor bir başka GENÇAYSTAR TRAVEL seyahatinde tekrar görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.

Not: Jandarma müdahalesi, sis, yoğunluk, trafik gibi ön görülemeyen sebeplerle kayak merkezi ve gezi noktalarının ziyaret süreleri değişebilir / iptale gidilebilir. Bu durumda acentanın bir yaptırım veya iade hakkı bulunmamaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel ’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • Hilton Grup Hotellerinde Konaklama Ayrıcalığı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri İçin 25 TL Fark Öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Yolda Alınan Kahvaltı ve Molalar
  • Kayak ve Kayak Hizmetleri Kiralama
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 25,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 50,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (05:30)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (05:45)
  • Bostanlı İskele Önü (06:00)
  • Ksk Anıt (06:10)
  • Lozan Meydanı (06:30)
  • Üçyol Meydanı (06:45)
Notlar

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Covid-19 Tedbirleri gereğince otellerde ve diğer tesislerde bazı alanlarda kısıtlamalar oluşu acentamızın insiyatifinde değildir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Tur anında odaları DBL SNGL şeklinde ayırmak veya değiştirmek mümkün değildir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir. 1 Oda da 2. Çocuk Tam ücret öder.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/davraz-kayak-merkezi-pamukkale-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 25.04.2024 01:57 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.