İzmir`den Aktarmasız; Güney Fransa & İspanya Turları Tur Programı

İzmir’den Aktarmasız Direkt gidiş ve dönüş konforu ile…
SunExpress Hava Yolları ile Marsilya gidiş, Marsilya dönüş

GÜNEY FRANSA – İSPANYA TURU

Zorunlu Ekstra Yok! Yol Üzeri Ekstra Yok! Tüm Şehir Turları Dahil!

Marsilya – Montpellier – Girona – Barselona – Valencia – Madrid – Bilbao – Tou Louse

7 Gece 8 Gün

Tur Çıkış Tarihleri: 22-29 Haziran / 27 Temmuz-03 Ağustos (Bayram) / 24-31 Ağustos

(ilave çıkış seçeneklerimizi web sitemizden veya acentamızdan öğrenebilirsiniz.)

 

Kalkış Yerleri: 07.35 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: Marsilya – Montpellier – Girona – Barselona – Valencia – Madrid – Bilbao – Tou Louse
PROGRAM
1 Gün: İzmir – Marsilya – Montpellier – Girona (Figueras) – Barselona

Sabah erken saatlerde Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşuyoruz. Check-In, bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamladıktan sonra İZMİR’DEN AKTARMASIZ DİREKT olarak SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ922 sefer sayılı Saat: 07.35 uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Marsilya Havalimanı varışımız sonrası özel otobüslerimiz ile Montpellier ’e hareket ediyoruz. Enfes Fransa sahillerine paralel yapacağımız yolculuk sonrası Montpellier’e varışımızı gerçekleştiriyoruz. Varışımızın ardından Montpellier panoramik şehir gezisi. Görülecek yerler arasında Komedi Meydanı, Botanik Bahçesi ve Peyrou Kraliyet Meydanı. Turumuzun ardından Girona ’ya hareket. Orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Girona şehrinde, Büyük Katedrali ve Yahudi Mahallesi, Ünlü Ressam Dali ’nin doğduğu Figueras Kasabası, Dali Müzesi ‘ni görüyoruz. Sonrasında İspanya ‘nın en turist bölgelerinden birisi olan Barselona’ya hareket ediyoruz. Varışımız sonrası otelimize transfer. Geceleme Barselona ‘daki otelimizde.



2 Gün: Barselona (Tam Gün Barselona Şehir Turu)

Sabah kahvaltısı sonrası panoramik şehir turu için hareket ediyoruz. Turumuz esnasında; Marina, Colombus Sokağı, Ünlü Batllo Evi ve Mila Ev Yapıları, La Sagrada Familia, Olimpiyat Stadı, Eski Boğa Güreş Arenası, Sant Jordi Spor Salonu, İspanya ve Catalunya Meydanı, La Ramblas Caddesi ve Calatrava Kulesi görülecek yerler arasındadır. Serbest zaman ardından otele transfer oluyoruz. Geceleme Barselona ‘daki otelimizde.



3 Gün: Barselona (Park Guell, El Born, Gotik Mahalle Turu)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Park Güell, El Born ve Gotik Mahalle turuna katılabilirler. (65 EUR) La Sagrada Familia' nın mimarı Gaudi' nin en önemli eserlerinden biri olan Park Güell' i gezerken Gaudi' nin dehasına bir kez daha hayran kalacaksınız. İspanya' nın 17 farklı bölgesinin ev mimarilerinin, karma bir köy şeklinde bir araya getirildiği Pueblo Espanyol' da ise küçük bir İspanya turu yaparak gördükleriniz ve göreceklerinizin bir özetini yaşayarak bu evlerin altındaki hediyelik eşya dükkanlarından alışveriş yapmanın keyfine varacaksınız. Ardından Barselona' nın en mistik bölgesine Barri Gotic' e gidiyoruz. Gotik mimarinin en güzel örneklerini bir bütün halinde görebileceğiz bölge Barselona' nın en eski şehir merkezlerinden biridir. Turumuz Sonrası otelimize hareket. Geceleme Barselona ‘daki otelimizde.



4 Gün: Barselona – Valencia – Madrid

Sabah kahvaltısı sonrası Valencia’ya hareket ediyoruz. Varışımızla birlikte yapacağımız panoramik şehir gezimizde; Turya nehri üzerindeki turunç ağaçları, Gotik Katedrali, şehrin sembolü olan Micalet Çan Kulesi, 15. Yüzyıl'da takasla alışveriş yapılan Lonja Market ve Eski Market alanı göreceğimiz yerler arasında. Turumuz ve serbest zaman sonrası başkent Madrid’e hareket ediyoruz. Varışımız sonrası otelimize transfer. Geceleme Madrid ‘deki otelimizde.



5 Gün: Madrid – Bilbao

Sabah kahvaltısı sonrası Madrid Şehir Turu için otelimizden hareket ediyoruz. Yapacağımız panoramik şehir gezimizde; Kraliyet Sarayı, Plaza Espania, Cervantes Anıtı, Puerta Del Sol Alanı, Alcala Kapısı, Cibeles Çeşmesi göreceğimiz yerler arasında. Şehir gezimiz ve serbest zaman sonrası Bilbao’ya hareket ediyoruz. Varışımız sonrası otelimize hareket. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Bilbao – Tou Louse

Sabah kahvaltısı sonrası Bilbao şehir turu için otelimizden hareket ediyoruz. Yapacağımız panoramik şehir turunda, Hükümet Konağı, Belediye Binası, Bilbao Güzel Sanatlar Müzesi, San Anton Kilisesi, Santiago Katedrali ve Guggenheim Müzesi göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz ve serbest zaman sonrası Tou Louse’a hareket ediyoruz. Toulouse’a varış ve panoramik şehir turu. Tou Louse şehir turumuzda; St. Sernin Bazilikası, Capitole Meydanı, Jacobins Manastırı, St. Etienne Katedrali ve Augustins Müzesi göreceğimiz yerler arasındadır. Otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Tou Louse – Marsilya

Sabah kahvaltısı sonrası Marsilya’ya hareket ediyoruz.Varışımızın ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Turumuz sırasında, İyonların MÖ.600’lerde Foça’dan buraya gelip ilk yerleşimi kurdukları Eski Liman (Vieux Port), La Canebiere bulvarı, St. Charles Garı, Panier bölgesi, Notre Dame de la Garde Bazilikası, St. Marie Katedrali, St Jean Kalesi, Cantini Çeşmesi ve Longchamp Sarayı görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Turumuz sonrası otelimize transfer . Geceleme otelimizde.



8 Gün: Marsilya – İzmir

Sabah kahvaltısı sonrası otelimizden hareket ediyor ve Marsilya Havalimanı ‘na transfer oluyoruz. SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ923 sefer sayılı 10.55 uçağı ile AKTARMASIZ DİREKT OLARAK İZMİR ‘e olan uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Bir başka yolculuğumuzda tekrar yolumuzun kesişmesi dileği ile vedalaşıyoruz.

Bu program tamamen Gençaystar Travel tarafından operasyonu gerçekleştirilmektedir.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SunExpress ile İzmir ‘den Aktarmasız Direkt gidiş, Direkt dönüş Ekonomi Uçak Bileti (Marsilya)
  • Özel Araçlarla Ulaşımlar ve Programdaki Belirtilen Turlar
  • Şehirler Arası Ulaşımlar
  • Konaklama Vergileri
  • Otoban ve Geçiş Ücretleri
  • Gençaystar Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • 3 Gece Barselona, 1 Gece Madrid, 1 Gece Bilboa, 1 Gece Toulouse, 1 Gece Marsilya olmak üzere 7 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Barselona Şehir Turu
  • Madrid Şehir Turu
  • Bilboa Şehir Turu
  • Tolulouse Şehir Turu
  • Marsilya Şehir Turu
  • Valencia Şehir Turu
  • Girona & Figueras Şehir Turları
  • Montpellier Şehir Turu
  • Gençaystar Güvencesi
  • Mesleki Zorunluluk Sigortası (+65 Yaş Üzeri 15 € Surprim. Öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Rehber ve Kaptan Bahşişleri
  • Barselona ‘da İsteğe Bağlı; Park Guell, El Born, Gotik Mahalle Turu
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 65 Yaş Üzeri: 30 €
  • Schengen Vize ve Hizmet Bedeli: 140 €
  • Yurtdışı Çıkış Fonu


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (07:35)
Notlar

TUR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

  • Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi (Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
  • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
  • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol- sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg 
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri göstermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Gençaystar tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Gençaystar tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gençaystar sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Gençaystar sorumlu tutulamaz.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Gençaystar tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/guney-fransa-ispanya-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 25.04.2024 02:35 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.