Doğu Ekspresi Rotası: Van, Karlar Altında İshakpaşa, Kars, Erzurum Palandöken Turu (4 Gece Otel) Tur Programı

2022-2023 Kışında En Çok Tercih Edilen
En Kapsamlı Doğu Rotası !

Van & Karlar Altında İshakpaşa
KARS & ERZURUM & ÇILDIR GÖLÜ

PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ

1 Gece Van - 2 Gece Kars - 1 Gece Erzurum
Konaklamalı En Kapsamlı Rota !

SunExpress Hava Yolları ile Van gidiş, Erzurum dönüş

Doğu 'nun Gizemli Sarayı Doğubeyazıt-İshakpaşa Sarayı,
Çıldır Gölü Üzerinde Kızak Keyfi,
Doğu'nun En Özel Kayak Merkezlerinden;
Palandöken Kayak Merkezi Bir Arada !
Doğu 'nun En Görkemli ve En Özel Yapılarından Katerina Av Köşkü Gezisi Dahil !

"Kafkas Halk Oyunları & Varil Ateşi Eşliğinde Akordiyon Partisi &
Kars Ozanları Eşliğinde Aşık Atışması Ayrıcalıklarıyla Dolu Kars Turu !"

Tur Hareket Tarihlerimiz - 4 Gece 5 Gün
1.Tur:
 20-24 Ocak, 2.Tur: 23-27 Ocak, 3.Tur: 27-31 Ocak, 4.Tur: 06-10 Şubat, 5.Tur: 13-17 Şubat,
6.Tur: 20-24 Şubat, 7.Tur: 27 Şubat-02 Mart, 8.Tur: 05-09 Mart

 
Bu turda Erken Rezervasyon indirimimiz bulunmaktadır. Erken Rezervasyon indirimi acenta tarafından belirlenmiş kontenjan için geçerli olup, bu kontenjan bittiğinde fiyatlarımız kademeli olarak artış gösterecektir. Erken Ödeme için herhangi bir tarih bulunmayıp sadece belirli kontenjan içindir. Erken Al, Karlı Çık!
Bu programımız size uymadıysa eğer DOĞU EKSPRESİ & KARS rotasındaki tüm turlarımızı listelemek için Tıklayınız...  
Kalkış Yerleri: 11.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Van, Gevaş, Akdamar Adası, Akdamar Kilisesi, Van Kedisi Evi, Arubani Bedesteni, Muradiye Şelalesi, Tendürek Geçidi, Doğu Beyazıt, İshakpaşa Sarayı, Kars, Ani Harabeleri, Tam Gün Kars Turu, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Tren Yolculuğu, Erzurum, Palandöken Kayak Merkezi
PROGRAM
1 Gün: İzmir-> Van Uçuşu, Van, Gevaş, Akdamar Adası, Akdamar Kilisesi, Van Konaklama

SunExpress Hava Yolları uçuş saatinden 1.5 – 2 Saat önce alanda olmayı önermektedir. Bu süreler harici havalimanında olan yolcularımız için check-in garantisi verilmemektedir. Tüm sorumluluk müşteriye aittir.

Acentamızın Turdan 1 Gün evvel Sms ile bildireceği saatte alanda oluyoruz. İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde uçuş işlemlerimiz için SUNEXPRESS HAVA YOLLARI check in kontuarına gidiyoruz. TC Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İzmir’den XQ9184 sefer sayılı saat: 10:50 uçağı ile VAN ‘a uçuyoruz. Dileyen konuklarımız (ekstra) olarak uçak içi kahvaltı seçeneklerinden faydalanabilirler. 2 saate yakın süren uçuş sonrasında, VAN 'a inişimiz gerçekleşiyor ve rehberimizin eşliğinde aracımıza yerleşiyoruz. Kısa bir yolcuğun ardından GEVAŞ ‘a ulaşıyoruz. İskeleden tekneye (ekstra tekne ücreti) binerek 25 dakikalık mavi yolculukla AKDAMAR ADASI ’na ulaşıyoruz. İncil ve Tevrat konulu kabartmalarıyla dikkat çeken KUTSAL HAÇ KİLİSESİ ‘ni olan AKDAMAR KİLİSESİ ‘ni geziyoruz. Muhteşem taş işçiliği örneklerini gözlemleyebileceğimiz AKDAMAR KİLİSESİ 'nin rehberimizin anlatımlarını dinliyoruz. Van'ın en önemli turizm noktası olan AKDAMAR ADASI 'nda geçirecek olduğumuz keyifli vakitlerin tekrar tekne ile dönüyor ve aracımıza yerleşiyoruz. Otelimize transfer olduktan sonra akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme VAN 'daki otelimizde.



2 Gün: Van, Van Kedisi Evi, Arubani Bedesteni, Muradiye Şelalesi, Tendürek Geçidi, Doğu Beyazıt, İshakpaşa Sarayı, Kars

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, rehberimizin belirleyeceği saatte aracımızda oluyoruz. Van’ın simgesi olan Van Kedilerini görmek üzere Van 100. Yıl Üniversitesi içerisinde yer alan VAN KEDİSİ EVİ ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Kedi evi gezimin ardından VAN ‘ın diğer bir simgesi olan VAN KALESİ ‘ni görme imkânı elde ediyoruz. Fotoğraf molası sonrasında Savat İşçiliği ‘nin en güzel örneklerine rastlayacağımız ve alışveriş yapma imkânı bulacağımız ARUBANİ BEDESTENİ ‘de alışveriş molası veriyoruz. VAN ‘a veda ederken sıradaki durağımız Doğa harikası MURADİYE ŞELALESİ. Fotoğraf molası verip suyun tabiattaki gücüne tanıklık ediyoruz. Şansımız var ise karlı görüntülere şahitlik edeceğiz. Ülkemizdeki en yüksek karayolu geçitlerinden birisi olan TENDÜREK DAĞI GEÇİDİ (2644 M.) ‘ni aşıyoruz. Tendürek volkanından çıkan lavların katılaşarak oluşturduğu ilginç görüntülere şahitlik ederken fotoğraflarımız çekiyor ve Yavuz Sultan Selim ile Şah İsmail arasında geçen Çaldıran Muharebesi’nin gerçekleştiği ovadan geçiyoruz. Daha sonra DOĞU BEYAZIT `a doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Yan yana sıralanmış pasajların oluşturduğu çarşıda pek çok farklı ürünü, normal fiyatlarından çok daha ucuza alma imkânı bulacağımız alışveriş molası sonrası İSHAK PAŞA SARAYI için hareket ediyoruz. İnşa edildiği tarihten bu yana Doğu Anadolu Bölgesi ’nin sembol yapısı olmayı başarmış, ovaya hâkim konumuyla görenleri kendine hayran bırakan birbirinden eşsiz taş işlemeleriyle bizi de büyüleyecek sarayı keşfe başlıyoruz. Şanslıysak karlı görüntüler altında sarayı fotoğraflama imkanına ulaşacağız. Dedenin başlayıp torunun tamamladığı hem kale hem külliye hem de sarayı keyifle geziyoruz. 7600 metrekarelik alan üzerine kurulu 116 odası ile Topkapı Sarayı’ndan sonra en büyük saray olma unvanını da elinde bulunduran muhteşem yapıdaki ziyaretimizi tamamladıktan sonra KARS ‘a olan yolculuğumuz sürüyor. Otelimize varışımızın ardından akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme KARS ‘daki otelimizde.



3 Gün: TAM GÜN KARS TURU: Kars, Ani Harabeleri, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra TAM GÜN KARS Turumuza başlıyoruz. İlk olarak tam Ermenistan sınırında yer alan ANİ HARABELERİ `ne gidiyoruz. 1000 yıl öncesinin bölgenin en büyük, en zengin şehri olan ANİ ’de; SURLARI, KAPILARI, RESİMLİ KİLİSE, TİGRAN HONEST KİLİSESİ, EBUL EL MENUÇEHR CAMİSİ, İPEKYOLU KÖPRÜSÜ gibi eserleri görerek 2 ülke arasında sınırı oluşturan Arpaçay`a tepeden bakarak bu unutulmaz geziyi tamamlayacağız. Turumuzun sonrasında ÇILDIR GÖLÜ ‘ne hareket ediyor olacağız. ÇILDIR GÖLÜ Kış mevsiminde buz tutmaktadır, şansımız var ise buzlu görüntülerine şahit olacağız. (Ekstra) Dileyenler kızak yapma imkânı bulurken, dileyen konuklarımız ise serbest zamanda keşfe çıkabilirler. Onlarca hikâyeye konu olan ÇILDIR GÖLÜ ‘nde kendimizi fotoğraf çekmekten alıkoyamayacağız. Rehberimizin belirleyeceği ve hava şartları müsaitliğine göre buradan ayrılıp KARS merkeze ulaşacağız. Hem doğulu hem batılı özellikleriyle çevresindeki Erzurum, Ağrı, Iğdır gibi illerden kültürel anlamda çok farklı, kıpır kıpır, sokakları hayat dolu bir şehir olan, 1877 yılından sonraki 40 yıl boyunca Rus işgalindeyken yeniden kurulan, Baltık mimarisinin ülkemizde en iyi izlenebileceği merkezlerden birisi olan KARS ’da turumuza başlıyoruz. Birbirini 90 derecelik açıyla kesen sokaklar, cepheleri süslü, kesme taş binaları ile KARS `ı çok sevecek ve KARS sokaklarında fotoğraf çekilmeye doyamayacaksınız. KARS Şehir turumuzda; FETHİYE CAMİİ (ALEKSANDER NEVSKY KATEDRALİ), TAŞ KÖPRÜ, EVLİYA CAMİİ, HARAKANİ TURBESİ, MAZLUM AĞA HAMAMI, NAMIK KEMAL EVİ, GAZİ MUHTAR PAŞA KONAĞI, KONSERVATUAR BİNASI, KARS SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI, RUS KONSERVE FABRİKASI, ESKİ VALİ KONAĞI BİNASI, DEFTERDARLIK BİNASI gibi yapıları görme imkânı elde ediyoruz. Sonrasında Kars şehir merkezine bir kartal yuvası gibi tepeden bakan KARS KALESİ, Katedral diye de bilinen 12 HAVARİLER KİLİSESİ gezilerini yaptıktan sonra serbest zamanda şehir sokaklarında dolaşabilirsiniz. KARS ‘a gelmişken KARS BALI, KARS GRAVYERİ ve KARS ‘a özgür YÖRESEL ÜRÜNLER alışverişi yapma imkânı buluyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama KARS ‘daki otelimizde.

Dileyen konuklarımız ile birlikte (ekstra aktivite) KAFKAS GECESİ ‘ne katılabiliriz. Geleneksel ezgileri ile bizleri hayran bırakacak. Canlı müzik ile unutulmaz bir akşam yaşayacağız. Bir KARS Turu ‘nun vazgeçilmezleri arasında bu programı öneriyoruz.



4 Gün: Kars `dan Doğu Ekspresi ile Erzurum `a Yolculuk, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi

Sabah kahvaltımızı erken saatlerde aldıktan sonra, Tur Rehberimiz eşliğinde KARS TREN GARI 'na gidiyoruz. Ardından Kars Tren Garı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Dileyen Misafirlerimiz ile birlikte gardan bilet alarak Kars 'dan Erzurum 'a Tren ile geçiyoruz. Tren'de müsaitlik yoksa aynı güzergahı tur aracımız ile daha kısa sürede gidebiliriz. Öğle saatlerinde sonlanacak olan yolculuğumuz sonrası, öğle yemeğimizi (ekstra) cağ kebabından yiyerek alabiliriz. TAŞHAN ‘da mola verip ERZURUM ‘a özgü oltu taşından hediyelik eşyalar, tesbih ve takı alışverişi yapabiliriz. Sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte araçta olup ERZURUM PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ ‘ne transfer oluyoruz. Dağ’daki kar ve kayak ile dolu bir gün bizleri bekliyor olacak. Akşam saatlerine kadar otelimizin keyfini çıkarabiliriz. Dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir, dileyen misafirlerimiz telesiyejleri kullanarak karlı manzaraların tadını çıkarabilirler. Rehberimiz ile birlikte hatıra bir kardan adam yapmayı da ihmal etmiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ERZURUM 'daki otelimizde.

Neden Tren Opsiyonu Var? - Geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerimiz gösterdi ki TCDD Seyahat Acentalarında Önceden Rezervasyon ve bilet satın alma imkanı vermemiştir. Hatta önceden satın aldığımız biletlerin GAR 'a gittiğimizde iptal edildiği gibi kötü tecrübelerle karşılaştırmıştır. O nedenle Tren Bileti ve Tren Yolculuğu tur programımıza dahil edilememiştir. Ancak Gardan aynı gün satış mümkündür. Tren yolculuğunu yapamazsak eğer Tren 'in gittiği güzergahı tur aracımız ile daha kısa sürede tamamlıyor ve Erzurum 'a daha erken ulaşmaktayız.



5 Gün: Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, Erzurum, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde erken saatlerde aldıktan sonra, otelimizden ayrılarak; Doğu Anadolu`nun en büyük şehirlerinden ve aynı zamanda 1900 m. yüksekliğiyle ülkemizin en yüksekteki şehir merkezi ve eski eserlerinin neredeyse tamamı, volkanik, bazaltik kara taştan olan, ERZURUM MERKEZ ‘e doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. İlk durağımız çok daha eskilere gidip Kırlangıç Kubbeli ULU CAMİİ ’yi ve ERZURUM ’un sembolü haline gelen; usta ile çırağın söylencesine konu olan ÇIFTE MINARELİ MEDRESE ’yi görüyoruz. Şehrim görkemli yapılarından ÜÇ KÜMBETLER ’i de gördükten sonra, ERZURUM ‘daki havalimanına gidiyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ‘na ait XQ9295 sefer sayılı tarihe göre farklılık gösteren dönüş uçuş saati ile İZMİR uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 2 saat süren yolculuk sonrasında İZMİR ‘e iniyor ve vedalaşıyoruz. Eşi benzeri bulunmayan bu Anadolu Toprakları ‘nda yeniden birlikte keşfetmek ve yolumuzun kesişmesi dileğiyle… HOŞCA KALINIZ… 

ÖNEMLİ UYARI: Kar, yağış, tipi gibi olağanüstü şartlar nedeniyle tur programında birkaç ziyaret noktası veya tamamı rehber insiyatifiyle iptal edilerek programda değişikliğe gidilebilir. Tüm misafirlerimiz koşulsuz bu şartı kabul etmiş sayılır.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.


Uçuş Bilgileri

20-24 Ocak 
XQ 9184 İzmir Van 20/01/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 24/01/2024 12:15 14:30
 
23-27 Ocak 
XQ 9184 İzmir Van 23/01/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 27/01/2024 18:25 20:40
 
27-31 Ocak 
XQ 9184 İzmir Van 27/01/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 31/01/2024 12:15 14:30
 
06-10 Şubat
XQ 9184 İzmir Van 06/02/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 10/02/2024 18:25 20:40
 
13-17 Şubat
XQ 9184 İzmir Van 13/02/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 17/02/2024 18:25 20:40
 
20-24 Şubat
XQ 9184 İzmir Van 20/02/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 24/02/2024 18:25 20:40
 
27 Şubat-02 Mart
XQ 9184 İzmir Van 27/02/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 02/03/2024 18:25 20:40
 
05-09 Mart
XQ 9184 İzmir Van 05/03/2024 10:50 13:00
XQ 9295 Erzurum İzmir 09/03/2024 18:25 20:40


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ile İzmir-> Van | Erzurum -> İzmir Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Turizm Belgeli Araçlarla Transferler ve Tüm Turlar
  • 1 Gece Van, 2 Gece Kars, 1 Gece Erzurum 'da Belirtilen Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (4), Akşam Yemekleri (4)
  • Erzurum 'da Wyndham Hotel Grubu Misafirperverliği
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası (+65 Yaş üzeri +50 TL fark öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Akşam Yemeği Sonrası Kars Eğlencesi Aktivitesi
  • Doğu Ekspresi Treni ile Kars ‘dan Erzurum ‘a Tren Yolculuğu Tren Bileti (Pullman Koltuk)
  • Çıldır Gölü Üzerinde Kızak Keyfi (Hava ve İklim Şartları Dahilinde.)
  • Star İptal Güvence Paketi (Uçak Biletini Kapsamaz)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (11:00)
Notlar

OTEL HAKKINDA BİLGİ

  • Van - 
  • Kars – 4* Simer Hotel v.b.- http://www.simerhotel.com/kars.html (2 Gece)
  • Erzurum – 4* Ramada By Wyndham Hotel v.b. - http://www.ramadaerzurum.com (1 Gece)
  • NOT: Otellerimiz kalite ve standartı korumak kaydı ile değişkenlik gösterebilir. Güncel otel listemize web sayfalarımızdan veya acentalarımızdan ulaşabilirsiniz.
     

DOĞU EKSPRESİ TREN BİLETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

  • Geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerimiz gösterdi ki TCDD Seyahat Acentalarında Önceden Rezervasyon ve bilet satın alma imkanı vermemiştir. Hatta önceden satın aldığımız biletlerin GAR 'a gittiğimizde iptal edildiği gibi kötü tecrübelerle karşılaştırmıştır. O nedenle Tren Bileti ve Tren Yolculuğu tur programımıza dahil edilememiştir. Ancak Gardan aynı gün satış mümkündür. Tren yolculuğunu yapamazsak eğer Tren 'in gittiği güzergahı tur aracımız ile daha kısa sürede tamamlıyor ve Erzurum 'a daha erken ulaşmaktayız. Bu tur için Acentamız "Kesinlikle TREN Yolculuğu yapacaksınız" garantisi verememektedir. Bu nedenden dolayı Tur İptal & İade ve Değişiklik hakkı bulunmamakta olup Acentamızın Hizmet Sözleşmesi maddeleri geçerlidir.
     

TUR HAKKINDA NOTLAR & TAVSİYELER & UYARILAR

  • Tur programımızın fiyatlandırılması 20.01.2023 Tarihinde yapılmış olup, güne ait kur, mazot ve kdv değerleri göze alınarak yapılmıştır. Sezon içerisinde ön görülemeyen zamların artışları rakamlara yansıtılabilir.
  • Turlarımızda Odalar Standart olarak anlaşma sağlanmış olup Maksimum (2 Yetişkin + 1 Çocuk) için müsait odalardır. 3. Konulan Yatak her zaman Ek Yatakdır veya açılır kapanır bazalı kanepedir. Eğer ki 1 odada belirtilenden fazla konaklamayı kabul ediyorsanız, sıkışıklığı kabul ediyorsunuz demektir.
  • Tur anında 3 Kişilik veya 2 Kişilik odaları ayırmak mümkün değildir. Acentamızın bu konuda bir değişiklik esnekliği bulunmamaktadır.
  • Tur Rehberinin Whatsapp Grubu Kurmak veya benzer bilgilendirme yöntemlerini kullanması zorunluluğu olmayıp, tamamen Tur Rehberi insiyatifindedir.
  • Tur için 1 Gün evvel SMS ile bilgilendirileceksiniz. Harici bir Arama yapılmayacaktır.
  • Uçak Bileti Dahil tur paketlerimizde Uçak Bileti İadesi Hava Yollarının iade - iptal şartları geçerli olacaktır.
  • Tur Otobüsü ile yaptığımız turlarda yolcularımızı aldığımız durağa bırakıyoruz. Harici bir duraklama yapılmayacaktır. Ayrıca turda başlangıçta aldığımız durak sıralaması, Şöfor-Rehber insiyatifinde değiştirilebilir.
  • Özellikle Karadeniz & Gap ve Doğu rotasında uzak bir otobüslü tura çıkıyorsanız dönüş günü eve ulaşım konularınızı lütfen ayarlayınız. Ayrıca farklı bir şehre dönecekseniz biletinizi 1 Sonra ki güne göre planlamanızı mağdur olmamanız açısından öneriyoruz.
  • Otobüslü Turlarımızda her yolcumuz için 1 Parça hakkı olup, Uçaklı turlarımızda havayolunun ön gördüğünü 1 Parça (15 kg) ve 1 Kabin boy hakkınız bulunmaktadır.
  • Otobüslü Turlarımızda önemli olacağını düşündüğünüz tüm eşyalarınızı lütfen yanınıza alınız. Otobüste yolculuk esnasında veya dinlenme tesislerinde bagajlar açılmayacaktır.
  • 1618 Nolu Kanun Kapsamında Fiyata Dahil Sigortanın Kapsamı; Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır ve tur fiyatına dahil değildir.
  • Rehberimiz Hava Şartları, Sis, Trafik Yoğunluğu, Polis-Jandarma 'nın müsaade etmediği ziyaretler, deprem veya sel gibi ön görülemeyen sebeplerde yaşadığını aksaklıklarda tur programından bazı ziyaret noktalarını iptal etme, gününü değiştirme veya farklı alternatif yaratmak gibi değişiklik haklarına sahiptir. Bu durumda misafirin tazminat hakkı bulunmamaktadır.
  • Covid-19 veya benzer bir salgından ötürü Karantina altındaysanız Turunuzu İptal hakkınız bulunmamaktadır. Söz konusu tur için farklı bir isim verebilirsiniz.
  • Otellere yeni yönetmeliklere göre gelen Vergiler, Şehir Vergileri, Turist Vergileri Fiyatlarımıza dahil olmayıp, Misafirden talep edilecektir. Acentamız bilgilendirme yapmakla yükümlüdür.
  • Uçaklı Turlarımızda Kabin Boy valizinize izin verilenin dışında Sıvı ve Akışkan formda malzeme bulundurmayınız.
  • Bazı nadir destinasyonlarımızda veya yoğun dönemlerde bölgeden rehber almaktayız. Böyle bir durumda rehberimiz bölgede karşılayıp, tur bitiminde bölgede kalacaktır.
  • Turlarımızda 17 / 27 / 35 / 46 / 50 Kişilik Turizm Belgeli araçlar tercih edilmektedir.
  • Tur programımız Acentamızın WebSitesinde kayıtlı Hizmet Sözleşmesi ile bir bütündür. Ayrı ayrı düşünülemez.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/van-kars-dogu-ekspresi-erzurum-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 02:26 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.