Şok Bahar Promosyonu, Batı Karadeniz ve Yedigöller Turları Tur Programı

Şok Bahar Promosyonu ile Bahar'ın Güzelliklerini
ve Renklerini Keşfetmeye Hazır mısınız?

BATI KARADENİZ Yedigöller

HILTON KONAKLAMA MİSAFİRPERVERLİĞİ
SAFRANBOLU ATMOSFERİNDE

HILTON GARDEN INN HOTEL, SAFRANBOLU

Bolu, Abant Gölü, Safranbolu, Hıdırlık Tepesi, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Amasra, Bakacak Tepesi, Amasra Kalesi, Yedigöller, Sapanca Gölü, Maşukiye, Ormanya (Hobbit Evleri)

Tur Hareket Tarihleri (2 Gece 2 Gün) 1 Gece Otel Konaklamalı
1.Tur:
28-30 Ekim, 2.Tur: 12-14 Kasım (Sömestr Tatili), 3.Tur: 17-19 Kasım (Sömestr Tatili),
4.Tur: 18-20 Kasım (Sömestr Tatili), 5.Tur: 25-27 Kasım

Kalkış Yerleri: Saat: 21.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.25 ’de BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 21.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 22.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 22.30 ’da BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)
Gezilecek Yerler: Bolu, Abant Gölü, Safranbolu, Hıdırlık Tepesi, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Amasra, Bakacak Tepesi, Amasra Kalesi, Yedigöller, Sapanca Gölü, Maşukiye, Ormanya (Hobbit Evleri)
PROGRAM
1 Gün: 1.GECE: İzmir`den Çıkış ve Yolculuk - 1.GÜN: Bolu, Abant Gölü, Amasra, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Safranbolu

1.GECE: İzmir’den Çıkış ve Yolculuk

Saat: 21.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.25 ’de BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 21.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 22.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 22.30 ’da BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü) ’den siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. BALIKESİR, SUSURLUK, BURSA üzerinden yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

1.GÜN: Bolu, Abant Gölü, Amasra, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Safranbolu

Sabah erken saatlerde (ekstra) kahvaltı molamızı bir tesiste verdikten sonra, Çam ve köknar ağaçlarının baskın olduğu bir Tabiat Parkı içinde, yaklaşık 1350 metre yükseklikte ve alanı 125 hektarı bulan bir heyelan set gölü olarak bilinen ABANT GÖLÜ ’ne gidiyoruz. Göl kenarında yürüyüş yapıp, imkân dâhilinde köylü tezgâhlarından alışveriş yapma şansı buluyoruz ve AMASRA ’ya doğru yola çıkıyoruz. Anadolu’da başka bir örneği olmayan KUŞKAYASI YOL ANITI ’nı görüntülüyor, ESKİ ROMA YOLU ’nun o zamanki halini gözümüzde canlandırıyor ve Kitabelerini gözlemliyoruz. Ardından zamanı biraz daha ilerletiyor bu kez de BAKACAK TEPESİ ’nde; Fatih‘in ilk gördüğünde "Lala! Lala! Çeşm-i Cihan bu mu ola?" (Dünyanın gözleri) dediği anı düşünüyor, o halini hayal ediyor ve bizde anlarımızı fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyoruz. KÜÇÜK LİMAN ‘da TARİHİ ROMA KÖPRÜSÜ ‘nü ve TAVŞAN ADASI ‘nı gördükten sonra AMASRA KALESİ ‘ni, ÇEKİCİLER ÇARŞISI ’nı geziyor ve BÜYÜK LİMAN ‘da serbest zaman molası veriyoruz. Amastris ’in güzel şehrinden ve Karadeniz gezimizin son durağından güzel anılarla ayrılıyoruz. Ardından AMASRA ’ya veda ediyor ve TOKATLI KANYONU ’na gidiyoruz. Roketatar mermisiyle dahi kırılmayan KRİSTAL TERAS ’ın üzerinden kanyonun vahşi manzarasını izledikten sonra, sonrasında Müzekent ismiyle yıl boyunca binlerce turist ağırlayan SAFRANBOLU ‘ya gidiyoruz. İlk olarak SAFRANBOLU ‘da İMREN LOKUMLARI ’nda izleyeceğimiz “Safranbolu Tanıtım Sunumu” nun ardından alışveriş için serbest zaman kullanıyor ve ardından sunumda izlediğimiz eserleri görmek üzere tarih kokan sokaklarında gezmeye başlıyoruz. CİNCİ HANI, HAMAMI, KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA CAMİİ, GÜNEŞ SAATİ, AKÇASI KANYONU ‘nu, DEMİRCİLER ÇARŞISI ’nı, ARASTASI ’nı, SAFRANBOLU EVLERİ ’ni görüyoruz. Daha sonra HIDIRLIK TEPESİ ’ne gidiyor ve bu kez de kuşbakışı izliyoruz. Akşam yemeği ve konaklama SAFRANBOLU 'daki otelimizde.



2 Gün: Bolu, Yedigöller, Sapanca Gölü, Maşukiye, Ormanya (Hobbit Köyü), İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra erken saatlerde otelimizden ayrılıyoruz. Minibüsler eşliğinde (Ekstra) YEDİGÖLLER ’e doğru yola çıkıyoruz. Büyük Göl, Küçük Göl, Derin Göl, Serin Göl, Nazlı Göl, Sazlı Göl ve İnce Göl isimli birbirinden harika yedi gölden oluşan, YEDİGÖLLER ’de öğle yemeği molamızı (ekstra) aldıktan sonra, bu doğa harikası yerde yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte minibüslerle merkeze geri dönerek, otobüsteki yerimizi alıyoruz. Bolu’ya veda ederek SAPANCA GÖLÜ ’nün güzel manzaraları eşliğinde KOCAELİ ’ne ulaşıyoruz. 4000 dönümlük alanı ile Dünya’nın 3., Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı olan ORMANYA ’ya gidiyoruz. Ünlü film kahramanı Hobbit ’lerin yaşadığı evlerin benzerlerine ev sahipliği yapan HOBBİT KÖYÜ ’nde fotoğraflarımızı çektikten sonra MAŞUKİYE ’ye ulaşıyoruz. Aşık ile Maşuk’un hikayesinde olduğu gibi; aşık olunan (Maşuk) yerlerden MAŞUKIYE ’de son dönemlerin en popüler aktivitelerinden ATV İLE JEEP SAFARİ ve ZİPLİNE gibi adrenalin dolu aktivitelerle tatilin tadını çıkarıyoruz. (Hava şartlarına bağlı olarak ekstra aktivitelerdir.) Geçireceğimiz macera dolu dakikalar sonrasında İzmir’e doğru hareket ediyoruz ve gece yarısı saatlerinde ulaşıyoruz. Bir dahaki GENÇAY STAR TRAVEL organizasyonunda buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Yol yoğunluğu, trafik, sis ve hava şartlarına bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 1 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (1), Akşam Yemekleri (1)
  • Hilton Hotels Konaklama Ayrıcalığı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri Misafirlerimiz 20 TL fark ödemektedir.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Yolda Alınan Yemekler ve Öğle Yemekleri
  • Yedigöller Minibüs Ücreti ve Mangal Aktivitesi
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 20,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 40,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (21:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (21:15)
  • Bostanlı İskele Önü (21:25)
  • Ksk Anıt (21:30)
  • Lozan Meydanı (21:45)
  • Üçyol Meydanı (22:00)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (22:30)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • BOLU – HAMPTON BY HILTON HOTEL (1 GECE)
  • Detaylı Bilgi: https://hamptoninn3.hilton.com 
  • Önemli Not: Otelle olan anlaşmamızda tüm oda tipleri Standart Oda olup odaya konulan 3.Yatak her zaman ilave veya açılır kapanır yataktır. 3 Yatağın orjinal sözü verilememektedir. 3 Kişilik odalar 2 Orjinal yatak 1 ilave yatak veya 1 Tane 2 Kişilik Geniş Yatak +1 İlave yataktır. 4 Kişi için 1 odada kalmak mümkün olmayıp sıkışıklığı kabul etmeniz dahilinde mümkün olmaktadır. Tur anında 3 Kişilik odayı 1 DBL 1 SNGL şeklinde ayırmak mümkün değildir.
 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/sok-bahar-promosyonu-bati-karadeniz-yedigoller-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 16:51 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.