Dubai Turları, Yaz Dönemi, Air Arabia Havayolları Tur Programı

YAZ DÖNEMİ

DUBAİ TURU

Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu Dahil!

Air Arabia Hava Yolları ile

08,15,29 Temmuz & 05,12,19,26 Ağustos & 02,09,16,23 Eylül Hareket
3 Gece Konaklama

 

Kalkış Yerleri: 21.30 - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: Dubai
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DUBAI

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Air Arabia Hava Yolları kontuarı önünde 21.30’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia  Hava Yollarının G9283 tarifeli seferi ile 00.20’de (Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece) Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 05:25’de Dubai Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile Öğle yemekli şehir turumuz başlıyor. Arap yarım adasında yedi emirlikten biri olan Dubai’yi yakından gözlemleyebileceğimiz turumuzda Abra adı verilen Dubai’nin geleneksel teknesine binip dünyaca ünlü markaların imitasyon ürünlerinin bulunduğu Dubai ‘deki ekonomik alışveriş bölgelerinden biri olan Altın ve Baharat çarşısına doğru yola çıkıyoruz. Ardından Sheikh Palace,Emirates Tower,Gökdelenler Caddesi,Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye adasını gezip bu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyoruz. Gezinin ardından öğle yemeğini alacağımız otele geçiyoruz. Öğle yemeğinin ardından otellere giriş işlemini tamamlıyoruz. Dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiğeği Burj Khaliha & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain show turuna katılabilirler.(40 Euro – Fiyata Burj Khalifa Giriş Ücreti Dahil Değildir) Bu turumuzda ilk olarak Madinat Jumeirah’a gidiyoruz. Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu çarşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz.İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki yada diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunumu düşüyorsunuz ? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Bu muhteşem mimarinin 124.katına kadar çıkp muhteşem Dubai manzarsını birkez de buradan izlemenizi kesinlikle öneririz. Turumuzda 3. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.



2 Gün: DUBAI

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World turuna katılabilirler. (55 Euro) Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Şeyh Zaid camisi ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi panaromik şehir turumuzla devam ediyoruz. Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Öğle yemeği molamızınardından dünyaca ünlü Ferrari dünyasında  fotoğraf molası vermemizin ardından Dubai’ye geri dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz Akşam Yemekli Tekne Dhow Cruise (Marina) turunakatılabilirler.(80 Euro) Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında hemen hemen tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turlarda genellikle şov yoktur, geleneksel ve modern Dubai değişimini bir arada yaşatmak amaçlanmıştır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.



3 Gün: DUBAI

Otelde alacağımız sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Saat 15.00 hareketle dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. (80 Euro) 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.



4 Gün: DUBAI - İSTANBUL

Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltıdan sonra, ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Dubai Eski Çarşılar turuna katılabilirler. (35 Euro) Turumuz, Ortadoğu’nun en modern kenti haline gelmiş Dubai'nin küçük bir balıkçı kasabası dönemine yolculukla başlıyor. Ülkenin kültürel dokusunu hissedeceğiniz geziye Abralara binerek başlıyoruz. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Çarşı’nın yanı sıra elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşılarını gezdikten sonra, rehberinizin belirteceği saatte kadar serbest zaman. Daha sonra havalimanına hareket. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9284 sefer sayılı uçuşu ile saat 20.00’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 23.30’da varış ve turumuzun sonu.

 

Avantajlı Ekstra Tur Paketi : 200 Euro yerine 180 Euro

Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiğeği Burj Khaliha & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show (40 Euro) + Akşam Yemekli Çöl Safari (80 Euro) + Akşam Yemekli Tekne (Dhow Cruise Marina) (80 Euro)  : 200 Euro yerine 180 Euro



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Air Arabia ile İstanbul (SAW) – Dubai (SHJ) – İstanbul (SAW) Arası Uçak Bileti,
  • Havalimanı Vergileri,
  • Alan – Otel – Alan Transferleri,
  • Seçilecek Kategori Otelde 3 Gece Oda – Kahvaltı Konaklama,
  • Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu
  • Türkçe Rehberlik Hizmetleri (Grup Sayısı 10’un Altında Kalması Durumunda İngilizce Rehberlik Verilecektir)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı: (50 TL)
  • Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)
  • Vize Ücreti (90 Euro) – Yeşil Pasaportlu Misafirlere Vize Uygulaması Yoktur.
  • Tourism Dirham / Otel Vergisi  Otel Kategorisine Göre Belirlenen Bu Vergi Konaklayan Misafir Tarafından Otel Resepsiyonuna Direkt Olarak Ödenecektir)(2 Ve 3 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 10 AED (Yaklaşık 3 Eur), 4 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 15 AED (Yaklaşık 4 Euro), 5 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 20 AED (Yaklaşık 5 EUR)'Dir.
  • Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar
  • İsteğe Bağlı Rehber ve Şöför Bahşişleri.


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Sabiha Gökçen Havalimanı (21:30)
Notlar

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Sharjah’a (SHJ) seyahat edecek yada transit geçecek bütün yolcuların uçuş kalkış öncesi numune veriliş tarihi 0-96 saat içerisinde alınmış negative PCR testi olması gerekmektedir.
  • PCR test İngilizce ya da Arapça dillerinde yazdırılmış olmalıdır ve el yazısı ile yazılmış PCR testler kabul edilmeyecektir.
  • Sharjah‘a (SHJ) turistik olarak seyahat edecek yolcuların sağlık sigortası olması gerekmektedir.
  • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
  • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.
  • Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Gençaystar Travel kesinlikle sorumlu değildir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
  • Gençaystar Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Gençaystar Travel dan tazminat hakkı yoktur.
  • Gençaystar Travel, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.
  • Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.
  • Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
  • Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Gençaystar Travel sorumlu tutulamaz.
  • Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Gençaystar Travel sorumlu değildir.
  • Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.
  • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Gençaystar Travel’ın sorumluluğunda değildir.
  • Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
  • Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
  • Ekstra turlar minimum 10 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Gençaystar Travel sorumlu tutulamaz.
  • Yol üzerindeki ekstra turlar gruptan en az 10 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
  • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Gençaystar Travel sorumlu tutulamaz.
  • Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.
  • Gençaystar Travel, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
  • 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır.
  • Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.
  • Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.
  • İptal ve değişiklik durumunda “Gençaystar Travel Hizmet Sözleşmesi” geçerlidir.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/dubai-3gece-yazdonem-airarabia
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 20:09 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.