Kasım Sömestr, Doya Doya, Uçakla Kapadokya, Kayseri Turu Tur Programı

UÇAKLA & SUNEXPRESS (SÖMESTR TATİLİ ÖZEL)

DOYA DOYA UÇAKLI KAPADOKYA & KAYSERİ TURU

YILLARIN DEĞİŞMEYEN KALİTESİ İLE BÖLGE ‘NİN EN İYİ OTEL GRUBU
5*DİNLER HOTELS, ÜRGÜP KONAKLAMA KALİTESİYLE…

Kayseri, Uçhisar, Uçhisar Kalesi, Ürgüp, Derinkuyu, Ihlara Vadisi, Turasan Şarap Fabrikası, Kızılvadi Gün Batımı Seyri, Göreme, Göreme Açık Hava Tiyatrosu, O Ağacın Altı, Zelve, Paşabağı, Devrent, Üç Güzeller, Asmalı Konak, Avanos, Hacı Bektaş

TEK TARİH, KISITLI KONTENJAN! – 18-21 KASIM 2021 3 GECE 4 GÜN

SUNEXPRESS HAVA YOLLARI İLE KAYSERİ GİDİŞ & DÖNÜŞ
ERKEN GİDİŞ VE GEÇ DÖNÜŞ SEÇENEĞİ İLE VAKİT & YOL KAYBI YOK!

12 Ay Boyunca Diğer Kapadokya Tur Seçeneklerimizi listelemek için tıklayınız...

Kalkış Yerleri: 05.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Kayseri, Uçhisar, Uçhisar Kalesi, Ürgüp, Derinkuyu, Ihlara Vadisi, Turasan Şarap Fabrikası, Kızılvadi Gün Batımı Seyri, Göreme, Göreme Açık Hava Tiyatrosu, O Ağacın Altı, Zelve, Paşabağı, Devrent, Üç Güzeller, Asmalı Konak, Avanos, Hacı Bektaş
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Kayseri, Uçhisar, Uçhisar Kalesi, Ürgüp

Sabah Erken Saat: 05.00 ’de İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz için SUNEXPRESS HAVA YOLLARI check in kontuarına gidiyoruz. TC Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İzmir’den XQ9038 sefer sayılı saat: 06.35 uçağı ile KAYSERİ ’ye uçuyoruz. 1,5 saate yakın süren uçuş sonrasında, KAYSERİ ’ye iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve KAYSERİ ’ye merhaba diyoruz. Anadolu’nun ticaret hayatının başlangıcı sayılan kentlerinden birisi olan KAYSERİ ’nin köklü tarihini tanıma fırsatı bulacağımız gezimizi, dönüş gününe bırakarak KAPADOKYA ’nın çatısı UÇHİSAR ’a doğru yola çıkıyoruz. UÇHİSAR KALESİ ’ni görüntüleyebileceğimiz 2 ayrı noktada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından serbest zaman kullanıyoruz. Dileyen misafirlerimiz bu süre içerisinde hediyelik eşya tezgâhlarından yöresel ürünlerden satın alabilir ve kahve molası verebilir. Dileyen misafirlerimiz de kaleye çıkabilirler. Serbest zaman sonrası araçtaki yerimizi alarak ÜRGÜP ’e doğru yol alıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Derinkuyu, Ihlara Vadisi, Turasan Şarap Fabrikası, Kızılvadi `de Gün Batımı Seyri

*** Gün doğumunu ihtişamıyla seyretmek için yapacağımız BALON TURU (ekstra) ‘na katılacak konuklarımızla erken kalkıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. *** (Hava şartları uygun olduğu takdirde gerçekleşmektedir.)

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra ayrılarak DERİNKUYU ’ya gidiyoruz. Bölge tarihi ve o devirdeki sosyal yapıyı, yaşam tarzını gösteren yöredeki yeraltı şehirlerinin en büyüğü olan DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ ’ni rehberimiz eşliğinde ziyaret ediyoruz. Bu farklı deneyimin ardından yolumuza devam ediyor ve İç Anadolu'nun en yüksek dağlarından biri olan Hasan Dağı 'nın eteklerindeki içerisinde 105 tane kilise barındıran IHLARA VADİSİ ’ne ulaşıyoruz. Doğa ve tarihin el ele verdiği, rüzgâr ve yağmurun katkılarıyla görsel şölene dönüşen vadide AĞAÇALTI, SÜMBÜLLÜ ve YILANLI KİLİSE ’lerini ziyaret ediyoruz. Anılarımıza aldığımız fotoğraf kareleri ve yürüyüşün verdiği keyifle aracımıza geçerek, volkanik arazinin armağanlarından Kapadokya ’nın o güzel üzümlerinin, şarapla biten hikâyesini TURASAN ŞARAP FABRİKASI ’nda dinliyoruz. Bölge’ye has şarap alışverişimizi tamamladıktan sonra gün batımını izlemek üzere KIZILVADİ ’ye gidiyoruz. Dileyen konuklarımız gün batarken şaraplarını yudumlarken güneşin peribacalarının üzerinde yaptığı oyuna şahitlik ediyor ve günü böylece bitirerek otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Göreme, O Ağacın Altı, Zelve, Paşabağı, Devrent, Üç Güzeller, Ürgüp, Asmalı Konak

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, her bölgesinin bir masalı olan Kapadokya’daki turumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bölgenin en etkileyici ve peribacalarının en güzel örneklerinin bulunduğu GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Kaya içine oyulmuş manastırlar, kiliseler, şapeller, yemekhaneler, mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşan bu açık hava müzesini keyifle gezdikten sonra vadi manzarası eşliğinde kahve molası için O AĞACIN ALTINDA ’ya gidiyoruz. Ardından ZELVE ’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ ’nin eşsiz güzelliklerine, hayal gücümüzün de katkılarıyla tanıklık ediyor ve ONYX ATÖLYESİ ’ne gidiyoruz. Bölgenin ünlü taşlarının sunumunun ardından alışveriş için zaman alıyor ve sonrasında araçtaki yerimizi alıyoruz. Günün son fotoğraf molasını vereceğimiz ÜÇ GÜZELLER ve ardından bir zamanların izlenme rekoru kıran, Kapadokya’nın ününe ün katan ASMALI KONAK ’a gidiyoruz. Sonrasında otelimize dönerek akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde.

Akşam yemeği sonrası ekstra olarak Kapadokya bölgesi ile gelenekselleşen Türk Gecesi Eğlencesi ’ne gidiyoruz.



4 Gün: Avanos, Hacıbektaş, Kayseri, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra valizlerimizle ayrılarak AVANOS ’a gidiyoruz. Kızılırmak’ın hediyesi killerin Çanak Çömlek Atölyesi'ndeki çömlekçilik hikayesini dinledikten sonra alışveriş için zaman alıyoruz. Ardından, Kapadokya’nın önemli merkezlerinden KIRŞEHİR ’i NEVŞEHİR ’e bağlayan HACI BEKTAŞ ’a gidiyoruz. Hacı Bektaş-i Veli Türbesi, Külliyesi ve Balım Sultan Türbesi, Nadar, Dergâh ve Hazret Avluları ve yapılarını sırasıyla ziyaret ederek ayrılıyor ve başlangıç noktamız olan KAYSERİ ’ye gidiyoruz. Şehrin en görkemli yapılarından olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ ’ni, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvayi Milliye Binası olarak kullanılan SAAT KULESİ ’ni, KAYSERİ KALESİ ’ni görerek, şehrin ünlü PASTIRMACILAR ÇARŞISI ’nda alışveriş için serbest zaman kullanıyoruz. Akşam yemeğinde (ekstra) meşhur KAYSERİ MANTISI yedikten sonra, dönüş yolculuğumuz için Kayseri Hava Limanına gidiyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemlerinin ardından, SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ’na ait XQ9239 sefer sayılı Saat: 22.30 ’daki uçuş ile İZMİR ’e ulaşıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR TRAVEL seyahatinde tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. HOŞCA KALIN!  

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SUNEXPRESS ile Kayseri Gidiş Dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 3 Gece Belirtilen Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (3), Akşam Yemekleri (3)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri Misafirlerimiz 30 TL fark öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Geleneksel Türk Gecesi Eğlencesi
  • Balon Turu Etkinliği (Hava Şartları Dahilinde…)
  • Star İptal Güvence Paketi: 40 TL


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (05:00)
Notlar

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. 
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/kasim-somestr-doya-doya-ucakla-kapadokya-kayseri-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 15:57 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.