Yılbaşı Özel, Uçakla Kapadokya & Erciyes Kayak Merkezi Turu Tur Programı

***** YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI *****

KONYA GİDİŞ ERKEN, KAYSERİ DÖNÜŞ GEÇ! GÜN KAYIPSIZ!
DOLU DOLU 2 GECE 3 GÜN.

Uçakla KAPADOKYA TURU

KAYSERİ & ERCİYES KAYAK MERKEZİ & HACIBEKTAŞ

5*DİNLER HOTELS, ÜRGÜP

Konya, Ihlara Vadisi, Narlıgöl, Derinkuyu Yer Altı Şehri, Ürgüp, Çavuşin, Çanak Çömlek Atölyesi, Asmalı Konak, Mustafa Paşa, Turasan Şarak Fabrikası, Göreme Açıkhava Müzesi, Zelve, Paşabağı, Peri Bacaları, Devrent Vadisi, Üç Güzeller, Hacı Bektaş, Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri
 

Yılbaşı Özel Tarihi: 31 Aralık-02 Ocak 2 Gece 3 Gün

Kalkış Yerleri: 06.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: https://www.gencaystar.com.tr/yilbasi-ozel-ucakla-kapadokya-erciyes-kayak-merkezi-turu
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Konya, Ihlara Vadisi, Narlıgöl, Derinkuyu Yer Altı Şehri, Ürgüp

SunExpress Hava Yolları uçuş saatinden 1.5 – 2 Saat önce alanda olmayı önermektedir. Bu süreler harici havalimanında olan yolcularımız için check-in garantisi verilmemektedir. Tüm sorumluluk müşteriye aittir

Sabah İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI- İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz için SUNEXPRESS HAVA YOLLARI check-in kontuarına gidiyoruz. T.C. Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamladıktan sonra, İzmir’den XQ9604 sefer sayılı Saat: 07.25 uçağı ile KONYA ’ya uçuyoruz. Yaklaşık 1 saatlik bir uçuşun ardından KONYA ’ya iniyor ve bizi bekleyen aracımıza geçerek, sabah kahvaltısını (ekstra) alacağımız noktaya gidiyoruz. Konya’da; Selimiye Camii, Alaaddin Tepesi, Alaaddin Camii, Karatay Müzesi, Şems-i Tebrizi Türbesi’ni görüyor, Mevlana Müzesi ve Türbesi ziyaretlerimizi tamamlayarak, Konya turumuzu bitiriyoruz. Güzel ve anlamlı Konya turumuz sonrasında, İç Anadolu'nun en yüksek dağlarından Hasan Dağı 'nın eteklerine gidiyoruz. İçerisinde 105 tane kilise barındıran IHLARA VADİSİ ’nde; AĞAÇALTI, YILANLI ve SÜMBÜLLÜ KİLİSE ’yi ziyaret ediyor ve melendiz çayı boyunca keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Ardından NARLIGÖL (ACI GÖL) KRATER GÖLÜ ’ne gidiyor ve anılarımızın arşivine yeni fotoğraflar ekliyoruz. Daha sonra bölge tarihi ve o devirdeki sosyal yapıyı, yaşam tarzını gösteren yöredeki yeraltı şehirlerinin en büyüğü DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ ’ni geziyoruz. Turumuzun bitiminde otelimize geçiyoruz. Dileyen misafirlerimizle Yılbaşına Özel Yemekli ve İçkili Türk Gecesi 'ne gidebiliriz. Geceleme otelimizde.



2 Gün: Çavuşin, Çanak Çömlek Atölyesi, Asmalı Konak, Mustafa Paşa, Turasan Şarak Fabrikası, Göreme Açıkhava Müzesi, Zelve, Paşabağı, Peri Bacaları, Devrent Vadisi, Üç Güzeller, Ürgüp

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, gizemli Kapadokya’da keşif dolu yolculuğa çıkıyoruz. Öncelikli olarak ÇAVUŞİN ’e gidiyoruz. ÇANAK ÇÖMLEK ATÖLYESİ 'nde çömlekçilik hakkında bilgi alıyor ve alışveriş yapma fırsatı buluyoruz. ASMALI KONAK DİZİSİ ’nin de ilk çekimlerine ev sahipliği yapan MUSTAFA PAŞA ’ya gidiyoruz. Panoramik olarak yapacağımız kısa turun ardından bölgenin en hareketli yerleşimi ÜRGÜP ’e dönüyor ve bu kez ikinci ASMALI KONAK EVİ ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından volkanik arazinin armağanlarından KAPADOKYA ’nın o güzel üzümlerinin şarapla biten hikâyesini TURASAN ŞARAP FABRİKASI ’nda dinliyoruz. Ve günü Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini birleştirerek ziyarete gelenlere doyumsuz zevk ile sunan GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ ’ni ziyaret ederek sonlandırıyoruz. Kaya içine oyulmuş Manastırlar, Kiliseler, Şapeller, Yemekhaneler, Mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşan bu açık hava müzesini geziyoruz. Kapadokya’nın güzel vadilerinin manzarası eşliğinde yolculuğumuzu sürdürüyoruz. ZELVE ’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ ‘nin eşsiz güzelliklerine hayal gücümüz ile tanıklık ediyor ve günün son fotoğraf molasını ÜÇ GÜZELLER ’de veriyoruz. Ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Ürgüp, Hacı Bektaş, Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri, İzmir

*** Gün doğumunu ihtişamıyla seyretmek için yapacağımız BALON TURU (ekstra) ‘na katılacak konuklarımızla erken kalkıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. *** (Hava şartları uygun olduğu takdirde gerçekleşmektedir.)

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra otelimizden ayrılarak, NEVŞEHİR ’i KIRŞEHİR ’e bağlayan HACI BEKTAŞ ’a doğru yola çıkıyoruz. Kapadokya’nın önemli merkezlerinden olan HACIBEKTAŞ ilçesine ulaşıyor ve HACI BEKTAŞ-I VELİ TÜRBESİ ve KÜLLİYESİ ’ni ziyaretimize başlıyoruz. ÇATAL KAPI ’dan geçerek NADAR AVLUSU, ÜÇLER ÇEŞMESİ ’ni gördükten sonra DERGAH AVLUSU ve avlunun etrafını çevreleyen yapılarını (Aslanlı Çeşme, Mihman Evi, Dergah, Kiler)’i ziyaret ederek 3. Avluya geçiyoruz ALTILAR KAPISI ’ndan geçtiğimiz külliyede BALIM SULTAN TÜRBESİ ve HACI BEKTAŞ-I VELİ TÜRBESİ ziyaretlerimizin ardından turumuzun başlangıç noktası olan KAYSERİ için hareket ediyoruz. Turumuzun son gününde ERCİYES KAYAK MERKEZİ 'ne çıkıyor ve serbest zaman veriyoruz. Karın hiç eksik olmadığı zirve Erciyes’te 3916 metre yükseklikte muhteşem manzaranın tadını çıkarmak üzere serbest zaman alıyoruz. Kar ve kayak keyfi bizi bekliyor. Dileyen konuklarımızda kafelerde muhteşem kayak manzaralarını seyredebilirler. Hatıra kardan adamımızı grup ile birlikte yapıp, önünde fotoğrafımızı da çektirdikten sonra, kış manzaraları seyri eşliğinde ERCİYES ’den ayrılıyoruz. Akşam yemeğini (ekstra) meşhur Kayseri mantısından yedikten sonra, masal tadındaki Kapadokya turumuzu KAYSERİ ERKİLET HAVA LİMANI ‘na ulaşarak sonlandırıyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemlerinin ardından, SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ’na ait XQ9239 sefer sayılı Saat: 22.15’deki uçuş ile İZMİR ’e ulaşıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR TRAVEL seyahatinde tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. HOŞCA KALIN!  

Ziyaret Noktaları Hakkında Bilgi: Tur programları 2020 yılı istatistikleri baz alınarak hazırlanmış ve ziyaret noktaları yolcu istekleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Bazı ziyaret noktaları kapalı olma durumu, restorasyon, ziyarete kapatılma gibi gerekçelerle rehber insiyatifi ile iptal edilebilir veya değişikliğe uğrayabilir.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı & PASAPORT ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • İzmir Konya Erken Gidiş, Kayseri İzmir Geç Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Turlar
  • Otel ‘de 2 GECE 1 Yarım Pansiyon 1 Oda Kahvaltı Konaklama
  • Dinler Hotels Grubu Konaklama Ayrıcalığı
  • Otel'de 1 Akşam Yemeği
  • Otel ‘de 2 Açık Büfe Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +20 TL Fark öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Balon Turu Aktivitesi (Hava Şartlarına Bağlı)
  • Yılbaşı Gecesi Aktivitesi (Detaylar Netleşince paylaşılacaktır.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (06:00)
Notlar

TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/yilbasi-ozel-ucakla-kapadokya-erciyes-kayak-merkezi-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 20:14 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.