Otobüsle GAP & Doğu Akdeniz & Diyarbakır Turları Tur Programı

Tüm İndirimlere Ek Kişi Başı 1000 TL İndirim!

2022 Yılında En Çok Talep Tur Rotamız
Yenilenmiş Haliyle 2023 Yılında Tekrar Sizlerle
Otel Kalitesine Dikkat ! Tamamı 4*-5*Oteller !

GAP & Doğu Akdeniz & Diyarbakır Turları

6 Gece 7 Gün (5 Gece Otel)
Otel Kalitesine Dikkat! Tamamı 4*-5*Oteller!

Narlıkuyu, Kız Kalesi, Mersin, Tarsus Gezileri Ayrıcalığı ile…
Antakya’da Konaklama Farkı, Detaylı Tur Programı Ayrıcalığı.
Bölge’nin En İyi Tesislerinde Konaklamalı,
Profesyonel GAP Uzmanı Rehber Kadrosu Eşliğinde…

Doğu Akdeniz ‘in İncileri; MERSİN & TARSUS,
Çukurova’nın merkezinde, Seyhan ve Ceyhan’ın can verdiği, lezzet diyarı; ADANA,
Gastronomi ve Tarih’in En Önemli Merkezlerinden; HATAY,
Tarih ve Kültürel zenginlikleriyle kendisine hayran bırakan Gazi Şehrimiz; GAZİANTEP,
Güneydoğu'nun "saklı cenneti", sakin ve huzur veren özelliğiyle Cittaslow Kenti; HALFETİ,
Peygamberler Şehri, "Şanlı " unvanıyla onurlandırılan; ŞANLIURFA,
12.000 yıllık tarihi ile tarihin sıfır noktası GÖBEKLİTEPE,
Taşların dile geldiği Güneşin Ülkesi, Mezopotamya'nın denizi; MARDİN,
Farklı kültür ve inanca sahip farklı dilleri konuşan insanların hoşgörü içinde yaşadığı; MİDYAT,
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Surları, Nazlı Kızımız Dicle'nin kenarında çölün ortasında, vaha gibi duran Hevsel Bahçeleri ile tarihi ve kültürel değerleri ile görenleri şaşırtan, eskinin "Taşı Kara, Bahtı Kara "şehri; DİYARBAKIR,
Gökyüzüne yakın krallık Kommagene Krallığı'nın tahtı; NEMRUT DAĞI,
Tarih’in En Eski yerleşimlerinden ve ilk Üniversitesinin yer aldığı HARRAN,
Güneydoğu Anadolu ‘nun En Çok Merak Edilen Dondurması ile meşhur; KAHRAMANMARAŞ,
Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ‘nun En Popüler Turizm Merkezleri Bir Arada!
Tur Hareket Tarihlerimiz 6 Gece 7 Gün (5 Gece Otel)
1.Tur: 19-25 Nisan (Ramazan Bayramı), 2.Tur: 29 Nisan-05 Mayıs, 3.Tur: 06-12 Mayıs, 4.Tur: 13-19 Mayıs (iptal), 5.Tur: 20-26 Mayıs, 6.Tur: 27 Mayıs-02 Haziran, 7.Tur: 03-09 Haziran, 8.Tur: 24-30 Haziran (Kurban Bayramı), 9.Tur: 08-14 Temmuz, 10.Tur: 22-28 Temmuz, 11.Tur: 19-25 Ağustos, 12.Tur: 02-08 Eylül, 13.Tur: 09-15 Eylül, 14.Tur: 16-22 Eylül, 15.Tur: 23-29 Eylül, 16.Tur: 30 Eylül-06 Ekim, 17.Tur: 07-13 Ekim, 18.Tur: 14-20 Ekim, 19.Tur: 21-27 Ekim, 20.Tur: 28 Ekim-03 Kasım (Cumhuriyet Bayramı), 21.Tur: 04-10 Kasım, 22.Tur: 11-17 Kasım (Sömestr Tatili)
 
Kalkış Yerleri: Saat 18.00 ’da ÜÇKUYULAR (Benzin İstasyonları Karşısı), Saat: 18.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 18.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 19.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 19.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 19.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 19.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü), 20.00 ‘da BORNOVA (Ege Üniversitesi Eğitim Kampüsü Önü)
Gezilecek Yerler: Mersin, Tarsus, Narlıkuyu, Hatay, Kahmarammaraş, Adıyaman, Nemrut Dağı, Diyarbakır, Midyat, Mardin, Atatürk Barajı, Batman, Urfa, Göbeklitepe, Harran, Halfeti, Gaziantep, Adana
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Uşak, Afyonkarahisar, Konya, Adana (Yolculuk)

Saat 17.00 ’da ÜÇKUYULAR (Benzin İstasyonları Karşısı), Saat: 17.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 18.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 18.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü), 19.00 ‘da BORNOVA (Ege Üniversitesi Eğitim Kampüsü Önü) ‘den önünden siz değerli misafirlerimizi alarak Antakya’ya doğru yola çıkıyoruz. Uşak, Afyon, Konya, Adana üzerinden sabahın erken saatlerinde ADANA ’ya ulaşıyoruz. 



2 Gün: Adana, Antakya, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep

Yolumuz üzerinde alacağımız kahvaltı(ekstra) molası ardından ANTAKYA ’ya ulaşıyoruz. Lübnan Dağları’ndan doğup Samandağ’a doğru yoluna devam eden; tersine akıyormuş gibi göründüğü için de ASİ ismini alan ünlü nehrimizin kenarında kurulmuş ANTAKYA ’yı keşfe çıkıyoruz. Hz. İsa’ya inanlara ilk kez “Hristiyan” adının verildiği St.PIERRE KİLİSESİ ’ne gidiyor ve panoramik olarak da Antakya’yı görüntüleme fırsatı yakalıyoruz. Ardından ANTAKYA MOZAİK MÜZESİ ’ni ziyaret ediyor ve muhteşem eserlerine tanıklık ediyoruz. Sonrasında Güneydoğu Anadolu’nun en büyük, Türkiye’nin 8.il ive Milli Mücadelemiz sırasında destan yazan “Gazi” ünvanlı şehrimiz GAZİANTEP ’e ulaşıyoruz. İlk durağımız Dünyanın en büyük Mozaik Müzelerinden birisi olan; Birecik Barajı suları altında kalan Zeugma Antik Kenti’nin muhteşem mozaiklerinin de sergilendiği, dünya standartlarında müze olma özelliği ile de ön plana çıkan GAZİANTEP ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ oluyor. Keyif dolu ziyaret sonrası bu kez Gaziantep’in sokaklarında keşfe çıkıyoruz. Nuri Paşa Cami, Karagöz Cami, Gümrük Hanı, Zincirli Bedesten, Alaüddevle Cami, Almacı Pazarı’nı görerek, müdavimlerini; şairlerin, yazarların ve düşünürlerin oluşturduğu, Antep Harbi’nden Tasavvuf Söyleşilerine kadar pek çok sohbete tanıklık eden Türkiye’nin en eski kahvehanelerinden ünlü TARİHİ TAHMİS KAHVESİ ’ne gidiyoruz. Baklavacılar ve fıstıkçıların eşlik ettiği sokaklar boyunca yürüyerek otelimize ulaşıyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama GAZİANTEP ‘deki otelimizde.



3 Gün: Halfeti, Harran, Şanlıurfa, Sıra Gecesi

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra Gaziantep’e güzel anılarla veda ederek, bu kez de Fırat’ın suları altındaki Saklı Cennetin Kayıp Kenti HALFETİ ’yi keşfe gidiyoruz. Sakin (CITTASLOW) Kentimizin, geçmişten günümüze olan hikâyesini; BİRECİK BARAJI ’nda yapacağımız tekne turumuz(ekstra) sırasında dinliyoruz.  Sular altında kalan evlerini, ağaçlarını hatta camilerini izlerken hep birlikte bir zamanların Halfeti'sini hayal ediyoruz. Öykünün sonunda “Fırat’ın suyundan, Halfeti’nin havasından ve toprağından ayırmayın beni diyen!” Dünyaca ünlü SİYAH GÜL ’ün yetiştiği topraklardan ayrılarak, Tevrat`ta Hârân olarak, İncil’de aynı adla anılan bir kent olarak geçen, İslam tarihçilerinin ise kentin kuruluşunu Nuh Peygamberin torunlarından Kaynana veya İbrahim Peygamberin kardeşi Aran`a (Haran) bağladıkları adını sıcak havasından alan HARRAN ’a gidiyoruz. Bölgenin iklim ve doğasıyla uyumlu, kendine özgü HARRAN EVLERİ ’ni ziyaret ederken, HARRAN KALESİ’ni, SURLAR’ ını ve tarihin en eski İSLAM ÜNİVERSİTESİ ’ni görerek ziyaretimizi tamamlıyor ve ŞANLI şehrimiz ŞANLIURFA ’ya gidiyoruz. BALIKLI GÖL (Aynzeliha ve Halil-ür Rahman Gölleri), RIZVANİYE CAMİ (Zulümiye Cami), MEVLİD İ HALİL KÜLLİYESİ VE HZ.İBRAHİM MAĞARASIHALİ-ÜR RAHMAN CAMİ ziyaret ettikten sonra otelimize yerleşiyoruz. Hazırlandıktan sonra (ekstra) SIRA GECESİ ‘ne katılan misafirlerimiz ile geleneksel restoranımıza gidiyoruz. Bu akşam otelde yemek almıyoruz, SIRA GECESİ tercih etmeyen misafirlerimiz ise URFA ‘nın geleneksel mutfaklarının, kebaplarının tadına bakma fırsatı yakalayabilirler. SIRA GECESİ Tercih eden misafirlerimiz ise; Ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği SIRA GECESİ ’ne gidiyoruz. Akşam yemeğimizi müzik eşliğinde keyifli bir biçimde tamamladıktan sonra, otelimize dönüyoruz. Konaklama ŞANLIURFA ‘daki otelimizde.



4 Gün: Göbeklitepe, Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı, Mardin, Midyat

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, günümüzden yaklaşık 12.000 yıl öncesine gidiyoruz. GÖBEKLİTEPE ’nin heyecan veren, bilinen ve bilinmeyenlerine doğru zaman tünelinde birlikte yolculuk yapıyoruz. İnsanoğlu ’nun gözlerini ilk kez dünyaya açtığı tahmin edilen ve Dünya’nın İlk Tapınağı olan, Dünya’nın nefesini tutarak gelişmelerini izlediği bu noktadaki ziyaretimizin ardından bu kez de Taşların Dile Geldiği Güneş’in Ülkesi MARDİN için yola çıkıyoruz. Kente ulaştığımızda pek çok modacının gözde defile mekânı olarak seçtiği KASIMİYE MEDRESESİ ’ne gidiyoruz. Bir zamanların çok önemli eğitim merkezlerinden birisi olan medresenin, hüzünlü hikayesinin eşlik ettiği tasavvuf öğretisinin en güzel örneğine ev sahipliği yapan mekânı ziyaretimizin ardından öğle yemeğine gidiyoruz. Yöreye özgü lezzetlerin de tadına bakma fırsatı bulurken enerjimizi topluyor ve DEYRULZAFARAN MANASTIRI ’na gidiyoruz. Muhteşem mimarisi ile Süryani Kilisesi’nin önemli merkezi olan manastırı ziyaret ederken, Süryanileri de yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Sonrasında 1.Caddedeki yürüyüşümüze başlıyoruz. Yapacağımız panoramik yürüyüşümüz sırasında; ŞEYH ÇABUK CAMİİ ’ni, ESKİ SÜRYANİ KATOLİK PATRİKHANE BİNASI ’nı, CUMHURİYET MEYDANI ’nı, Mardin evlerini ve sokaklarını, çarşılarını, pasajlarını görerek ULU CAMİ ’ye gidiyor ve ziyaret ediyoruz. Dönüşümüzü 1. Cadde üzerinde gerçekleştirirken KASIM TUĞMANER CAMİ, TUĞHAN, ŞAHKULUBEY KONAĞI ’nı görerek merkezden ayrılıyor ve MİDYAT için hareket ediyoruz. “Sokaklarında yürümezseniz MİDYAT ’ı anlayamazsınız…” diyoruz ve yürüyerek DEVLET KONUKEVİ ’ne ziyaret ediyoruz. Dileyen yolcularımız burada; yakın zamanda çekilen “Hercai” ve “Sıla” filmiyle ününe ün katan konağı ziyaret edebilir, dileyen yolcularımız da gümüş alışverişi yapabilirler. Sonrasında otelimize yerleşiyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme MİDYAT ‘deki otelimizde.



5 Gün: Hasankeyf, Diyarbakır, Diyarbakır Surları, Ulu Camii, Atatürk Baraj Gölü, Nissibi Köprüsü, Kahta, Nemrut Dağı Milli Parkı, Adıyaman

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Siverek üzerinden DİYARBAKIR ’a doğru yola çıkıyoruz. Petrol kuyuları ile bize göz kırpmaya başlayan BATMAN ‘ı geçtikten sonra, Dicle Nehri’nin iki yakasını ayırdığı, Süryanice “KİFOS”, Osmanlıca “KAYALAR VE MAĞARALAR KENTİ” anlamındaki “HISN-I KEYFA” ya yani günümüzün HASANKEYF ’ine ulaşıyoruz. Ilısu Barajı’nı ve Hasankeyf’in son halini karelerimize aldıktan sonra, DİYARBAKIR ‘a doğru yol alıyoruz. Çin Seddi’nden sonra dünyada korunagelmiş en uzun 2.yapı olan DİYARBAKIR SURLARI ’nı görme fırsatı elde ediyoruz ve kenti gezmeye başlıyoruz. İhtişamı ile büyüleyecek bir başka önemli yapı ULU CAMİ ’ne gidiyoruz. El değiştiren sahiplerine ve onların dokunuşlarına şahitlik ettikten sonra CAHİT SITKI TARANCI MÜZESİ ’ni, minik bir çay kaçamağı yapacağımız TARİHİ HASAN PAŞA HANI ‘nında mola veriyor ve Siverek üzerinden ADIYAMAN ’a doğru yol alıyoruz. İki şehri birleştiren ATATÜRK BARAJ GÖLÜ üzerine kurulu gergin eğik askılı köprülerden NİSSİBİ KÖPRÜSÜ ’nde kısa bir fotoğraf molası sonrası efsanevi Yediyamanlar ’ın kenti ADIYAMAN ’a ulaşıyoruz. Bölgeye özgü lezzetlerin de tadına bakma fırsatı bulacağımız molanın ardından güzel ilçemiz KAHTA ’ya ulaşarak, dileyen konuklarımızla bizi bekleyen minibüslerdeki (ekstra) yerlerimizi alıyoruz. Bu kez NEMRUT DAĞI MİLLİ PARKI için hareket ediyoruz. Yaklaşık 2150 mt yüksekliği ile Dünyanın en yüksek Açıkhava Müzesi ve 8.Harikası’na ulaşıyor ve terasları sırası ile ziyaret ediyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Nemrut Dağı’nda yaklaşık 2000 yıldır güneşin doğuşu ve batışını bu yükseklikten izleyen dev heykelleri görüyor ve güneşin bizi ve dağı selamlamasına tanıklık ediyoruz. Antik dünyanın küçük ama inanç, kültür ve geleneklerinin bütünleştiği krallığı KOMMAGANE ’nin sırlarla dolu gizemli dünyasına olan yolculuğumuzu güneşin bize son göz kırpışları ile bitiriyoruz. Keyifli ve dingin bir GÜNBATIMI ’nın ardından otelimize doğru hareket ediyor ve yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ADIYAMAN otelimizde.

Nemrut Turu Önemli Bilgilendirme: Tüm koşullar eksiksiz sağlanmasına rağmen Günlerin Kısalması, Yol yoğunluğu ve ön görülemeyen sebeplerle Gün Batımı 'na yetişilemezse eğer Gün Doğumu olarak program revize edilebilir. Ayrıca bu tur yazın bile olsa Nemrut Dağı çok soğuk olacağından Atkı, Eldiven, Bere ve Mont almanızı öneriyoruz. 



6 Gün: Kahramanmaraş, Antakya, Harbiye

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, KAHRAMAN unvanıyla onurlandırılan kentimize doğru yola çıkıyoruz. Kahraman Maraşlıların canları pahasına kendilerini siper ederek, bu cennet vatanı bizlere emanet ederken yaptıklarını rehberimizden dinliyor ve bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Şehrin tam merkezinde en yüksek noktasına kurulan, tüm kente hâkim, Hititler ’den bu yana pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan KAHRAMANMARAŞ KALESİ ’nin eteklerine ulaşıyor, TAŞ MEDRESE ve ULU CAMİ ’yi görüyor ve şehrin ticari kalbinin attığı çarşıya giriyoruz. UZUN ÇARŞI, TAŞ HAN, BAKIRCILAR ÇARŞISI ’nı görüp, kentle özdeşleşmiş SÜTÇÜ İMAM ANITI ’nde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI ’nı yerinde yemek için YAŞAR PASTANESİ ’ne gidiyoruz. Sonrasında Hatay’a ulaşıyoruz. Öğle yemeğinde muhteşem ANTAKYA MUTFAĞI ’nın özgün yemeklerinin ve künefesinin tadına bakma fırsatı buluyoruz. Bir zamanların meşalelerle aydınlatılan sütunlu caddesini yani şimdiki ismiyle KURTULUŞ CADDESİ ’ni geçmeye başlıyoruz. Anadolu’nun en eski camilerimizden HABİB-İ NECCAR CAMİ ve TÜRBESİ ’ni ziyaretimiz sonrası, dinlerin buluştuğu kent Hatay’da, SARIMİYE (SERMAYE) CAMİ ile sırt sırta vermiş KATOLİK KİLİSESİ ’nin tarihten sayfalar anlatır gibi kardeşçe duruşlarını bizler de görerek, yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. Antakya’nın o kendine özgü daracık sokaklarında ilerlerken bir zamanki yaşantılarını hayal ediyor ve eski ismiyle ZENGİNLER MAHALLESİ evlerini fotoğraf karelerimize alıyoruz. Şelaleleriyle ünlü HARBİYE ise günümüzün son durağı oluyor. Yoğun ama keyifli geçen günün ardından otelimize yerleşiyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Dileyen misafirlerimiz yemek sonrası dilerlerse şelalelere gidebilir ve yemek sonrası keyif çayı içebilirler. Konaklama Antakya (Harbiye)’deki otelimizde.



7 Gün: Adana, Tarsus, Kız Kulesi, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, sabahın erken saatlerinde otelimizden ayrılarak, adını Uranos ’un oğlundan alan ADANA ‘ya doğru yol alıyoruz. Toros Dağları’nın güneyinde verimli Çukurova’nın toprakları üzerine kurulmuş, ülkemizin en büyük kentlerinden olan Adana’nın simge yapısı TAŞKÖPRÜ ‘ye giderek, mavi-yeşil rengiyle hayat ve can verdiği Seyhan Nehri’ni ve MERKEZ PARK ’ı görüntüledikten sonra, bizi heyecanlandıracak bir yapı ziyareti için tekrar aracımıza geçiyoruz. İhtişamı karşısında büyülendiğimiz; Türkiye’nin ve Orta Doğu’nun en büyük ibadet mekanına sahip camilerinden olan SABANCI MERKEZ CAMİ ’nin ardından TARSUS ’a doğru yol alıyoruz. Mısır Kraliçesi Kleopatra ’nın şehre gelişinde, giriş yaptığı kabul edilen KLEOPATRA KAPISI ’nı, Çanakkale Savaşlarının kahramanlarından NUSRAT MAYIN GEMİSİ ’ni görüntüledikten sonra, güzel şehrimiz MERSİN ‘e ulaşıyoruz. Sahili boyunca bir baştan başa geçtiğimiz Mersin için anılarımızda da bir sayfa açmak için fotoğraf molası verdikten sonra, turumuzun son fotoğraf karesini KIZ KALESİ ’nde veriyoruz. Akşamın ışıklarında efsanesine doğru yolculuk yaptıktan sonra İZMİR yolculuğumuz için hareket ediyoruz. Kısa molaların ardından gece geç saatlerde İZMİR ‘de yolcularımızı aldığımız duraklara tekrar bırakarak vedalaşıyoruz. Bir başka yolculuğunuzda tekrar bir araya gelmek dileği ile. 

ÖNEMLİ NOT: Dönüş yolundaki konvoy, trafik, sis gibi yol akışını etkileyecek sebepler nedeniyle İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.

Ziyaret Noktaları Hakkında Bilgi: Tur programları 2022 yılı istatistikleri baz alınarak hazırlanmış ve ziyaret noktaları yolcu istekleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Bazı ziyaret noktaları kapalı olma durumu, restorasyon, ziyarete kapatılma gibi gerekçelerle rehber insiyatifi ile iptal edilebilir veya değişikliğe uğrayabilir.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşımlar ve Tüm Turlar
  • Oteller ’de 4 GECE Yarım Pansiyon, 1 GECE Oda Kahvaltı (Urfa) Olmak Üzere 5 GECE Konaklama
  • Oteller ’de 4 Akşam Yemeği (Urfa Hariç)
  • Oteller ‘de 5 Sabah Kahvaltısı
  • Güneydoğu Anadolu & Doğu Akdeniz Turu Ayrıcalığı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +50 TL Fark ödemektedir.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri, Molalar
  • Nemrut Dağı ‘na Ulaşım (Minibüslerle…)
  • Geleneksel Urfa Sıra Gecesi (Akşam Yemekli, İkramlı)
  • Halfeti Tekne Turu Aktivitesi (İsteğe bağlı…)
  • Star İptal Güvence Paketi (Nedir?)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Salihli Civarı (00:00)
  • Üçkuyular Meydan (18:00)
  • Üçyol Meydanı (18:30)
  • Lozan Meydanı (18:45)
  • Bayraklı Üst Geçit (19:00)
  • Ksk Anıt (19:15)
  • Ksk Yunuslar (19:20)
  • Bostanlı İskele Önü (19:25)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (19:30)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (20:00)
Notlar

OTELLER HAKKINDA BİLGİ

  • 1.GECE: GAZİANTEP (4*Met Gold Hotel Gaziantep v.b.-)
  • 2.GECE: ŞANLIURFA (5*Elruha Hotel, Urfa v.b.-)
  • 3.GECE: MARDİN/MİDYAT (5*Matiat Hotel v.b.-)
  • 4.GECE: ADIYAMAN (4*Rabat Resort Hotel v.b.-)
  • 5.GECE: ANTAKYA (HATAY) (4*Grand Boğaziçi Hotel v.b.-) Bazı Dönemlerde aynı gruba ait Özcihan Hotel'de kalınabilir.
  • Veya ile belirtilen oteller dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Tur hareket tarihinden bir hafta önce otel isimlerini acentanızdan teyit edebilirsiniz.
     

TUR HAKKINDA NOTLAR & TAVSİYELER & UYARILAR

  • Tur programımızın fiyatlandırılması 31.01.2023 Tarihinde yapılmış olup, güne ait kur, mazot ve kdv değerleri göze alınarak yapılmıştır. Sezon içerisinde ön görülemeyen zamların artışları rakamlara yansıtılabilir.
  • Turlarımızda Odalar Standart olarak anlaşma sağlanmış olup Maksimum (2 Yetişkin + 1 Çocuk) için müsait odalardır. 3. Konulan Yatak her zaman Ek Yatakdır veya açılır kapanır bazalı kanepedir. Eğer ki 1 odada belirtilenden fazla konaklamayı kabul ediyorsanız, sıkışıklığı kabul ediyorsunuz demektir.
  • Tur anında 3 Kişilik veya 2 Kişilik odaları ayırmak mümkün değildir. Acentamızın bu konuda bir değişiklik esnekliği bulunmamaktadır.
  • Tur Rehberinin Whatsapp Grubu Kurmak veya benzer bilgilendirme yöntemlerini kullanması zorunluluğu olmayıp, tamamen Tur Rehberi insiyatifindedir.
  • Tur için 1 Gün evvel SMS ile bilgilendirileceksiniz. Harici bir Arama yapılmayacaktır.
  • Uçak Bileti Dahil tur paketlerimizde Uçak Bileti İadesi Hava Yollarının iade - iptal şartları geçerli olacaktır.
  • Tur Otobüsü ile yaptığımız turlarda yolcularımızı aldığımız durağa bırakıyoruz. Harici bir duraklama yapılmayacaktır. Ayrıca turda başlangıçta aldığımız durak sıralaması, Şöfor-Rehber insiyatifinde değiştirilebilir.
  • Özellikle Karadeniz & Gap ve Doğu rotasında uzak bir otobüslü tura çıkıyorsanız dönüş günü eve ulaşım konularınızı lütfen ayarlayınız. Ayrıca farklı bir şehre dönecekseniz biletinizi 1 Sonra ki güne göre planlamanızı mağdur olmamanız açısından öneriyoruz.
  • Otobüslü Turlarımızda her yolcumuz için 1 Parça hakkı olup, Uçaklı turlarımızda havayolunun ön gördüğünü 1 Parça (15 kg) ve 1 Kabin boy hakkınız bulunmaktadır.
  • Otobüslü Turlarımızda önemli olacağını düşündüğünüz tüm eşyalarınızı lütfen yanınıza alınız. Otobüste yolculuk esnasında veya dinlenme tesislerinde bagajlar açılmayacaktır.
  • 1618 Nolu Kanun Kapsamında Fiyata Dahil Sigortanın Kapsamı; Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır ve tur fiyatına dahil değildir.
  • Rehberimiz Hava Şartları, Sis, Trafik Yoğunluğu, Polis-Jandarma 'nın müsaade etmediği ziyaretler, deprem veya sel gibi ön görülemeyen sebeplerde yaşadığını aksaklıklarda tur programından bazı ziyaret noktalarını iptal etme, gününü değiştirme veya farklı alternatif yaratmak gibi değişiklik haklarına sahiptir. Bu durumda misafirin tazminat hakkı bulunmamaktadır.
  • Covid-19 veya benzer bir salgından ötürü Karantina altındaysanız Turunuzu İptal hakkınız bulunmamaktadır. Söz konusu tur için farklı bir isim verebilirsiniz.
  • Otellere yeni yönetmeliklere göre gelen Vergiler, Şehir Vergileri, Turist Vergileri Fiyatlarımıza dahil olmayıp, Misafirden talep edilecektir. Acentamız bilgilendirme yapmakla yükümlüdür.
  • Uçaklı Turlarımızda Kabin Boy valizinize izin verilenin dışında Sıvı ve Akışkan formda malzeme bulundurmayınız.
  • Bazı nadir destinasyonlarımızda veya yoğun dönemlerde bölgeden rehber almaktayız. Böyle bir durumda rehberimiz bölgede karşılayıp, tur bitiminde bölgede kalacaktır.
  • Turlarımızda 17 / 27 / 35 / 46 / 50 Kişilik Turizm Belgeli araçlar tercih edilmektedir.
  • Tur programımız Acentamızın WebSitesinde kayıtlı Hizmet Sözleşmesi ile bir bütündür. Ayrı ayrı düşünülemez.

İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/otobusle-gap-dogu-akdeniz-diyarbakir-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 12:37 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.