İzmir`den Aktarmasız; Büyük Ukrayna Turu (Vizesiz, Kimlikle) Tur Programı

Vizesiz, Kimlikle geçiş imkanı ile Rüya gibi
bir yurtdışı tur deneyimi sizleri bekliyor...
Vize Prosedürü ve Masrafı Yok!

BÜYÜK UKRAYNA TURU

KIEV – ODESSA – UMAN – VINNITSA – LVIV – REVNE

Tüm Ekstra Turlar Fiyata Dahil,
Uçaktan İndikten Sonra Kiev'deki Otel'de Konaklaması İle...
2 Gece Kiev Konaklama Dahil

İzmir’den Aktarmasız Direkt Uçuş Konforu ile…
Vizesiz ve Kimlikle Geçiş İmkânı! Pasaport Yok! Vize Yok!
Tüm Ekstra Turlar Fiyata Dahil


PEGASUS HAVA YOLLARI İLE..
İzmir'den Aktarmasız Kiev gidiş, Kiev dönüş..

8 Gece 9 Gün (7 Gece Otel Konaklama)
26 Eylül-04 Ekim / 17-25 Ekim 2021

Kalkış Yerleri: 01.10 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: KIEV – ODESSA – UMAN – VINNITSA – LVIV – REVNE
PROGRAM
1 Gün: İzmir - Kiev (Aktarmasız Direkt Uçuş) - Cumartesi 'yi Pazar 'a bağlayan gece yarısı uçuşu

İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Dış Hatlar 'da 1 Gün evvelden SMS ile bildirilen saatte buluşuyoruz. Gerekli Check-In ve Bagaj işlemlerimizi tamamlayarak uçuşa katılıyoruz. 23.50 uçuşu ile Kiev 'e olan Direkt uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yerel saat ile 02.05 gibi varıyoruz ve rehberimiz ile buluşuyoruz. Araçtaki yerimizi aldıktan sonra başkent Kiev `deki otelimize yerleşiyoruz. Geceleme Kiev 'deki otelimizde.



2 Gün: Kiev

Sabah kahvaltımızı Kiev 'deki otelimizde aldıktan sonra Kiev Turumuz başlıyor. Dinyeper Kıyısına kurulan bu şehir ismini efsaneye göre Kiy, Şek ve Horiv adlı 3 kardeşin en büyüğü Kiy`den almıştır. Kiev`de panoramik şehir turuna başlıyoruz. Son yıllarda ihtilallerle dünya kamuoyunun gündemine gelen Kiev, aynı zamanda, Ruslar`ın tarihindeki ilk başkent olma özelliğine sahiptir. 1500 yıllık tarihi olan Kiev, ayrıca, Dünyanın en yeşil şehirlerinden biridir. Shevchenko Bölgesi`nde yer alan ve Kiev`in en merkezi ve işlek caddesi olan 1100 Metre uzunluğundaki ünlü Kreschatik caddesi, Europeiskaya ile Bessarabskaya Meydanlarını birbirine bağlayan eşsiz bir konuma sahip. Başbakanlık Parlemento Binası, Mihaylovski Klisesi, Prenses Olga Heykeli ve Bağımsızlık Anıtı`nı gördükten sonra, panoramik turumuzu, Kiev`in ana meydanları ile belli başlı tarihi binalarını görüp bitireceğiz. Turumuz sonrası serbest zaman. Geceleme Kiev 'deki otelimizde.



3 Gün: Kiev - Odessa

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Ukrayna’nın Odessa şehrine doğru yola çıkıyoruz. Varışımız sonrası panoramik şehir turu. Karadeniz’in en önemli şehirlerinden Odessa bir zamanlar Tatarlar’ın ve Osmanlılar’ın en kilit konumdaki Hacıbey Kalesi’nin bulunduğu yerde Ruslar, 1700’lerin sonlarında Odessa kentini kurmuşlar ve bu kent, 1800’lü yıllarda, St. Petersburg ve Moskova’dan sonra, Rusya’nın üçüncü büyük kenti haline gelmişti. Günümüzde Karadeniz’in İbiza’sı olarak adlandırılan ve Ukrayna’nın üçüncü büyük kenti olan Odessa, Ruslar’dan kalan tarihi binaları ve şehir yapısı, yemyeşil sokakları, geniş parkları ve sahil şeridiyle, sadece Karadeniz’in değil, Doğu Avrupa’nın da en güzel şehirlerinden biridir. Bu turda, Odessa Opera Binası, Çariçe 2. Katerina Anıtı, dünyaca ünlü Potemkin Merdivenlerinin yansıra, eşsiz mimari örneklerini göreceğiz. Turumuzun ardından, otelimize yerleşiyoruz. Dileyen konuklarımız, kentin araç trafiğine kapalı, cıvıl cıvıl sokaklarında renkli bir akşamın tadını çıkartabilirler. Geceleme Odessa 'daki otelimizde.



4 Gün: Odessa

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Katakomplar turu için otelimizden hareket ediyoruz. Bu turumuzda sizi, şehrin geniş alanına uzanan bir yeraltı labirenti olan Katakompları gezmeye davet ediyoruz. 200 yıl önce inşa edilmiş olan bu yeraltı tünelinin toplam uzunluğu yaklaşık olarak 3500 kilometredir. Bu tüneller, Odesa’nın İkinci Dünya Savaşı’nda Nazi Almanya’sının işgaline uğradığı üç yıl boyunca, yerel direnişçiler (partizanlar) tarafından kullanılmış ve direnişçiler, bu süre boyunca yaşamlarını, bu yeraltı labirentlerinde geçirmişlerdir. Turumuzda, o dönemin orijinal eşyalarını görerek, yeraltı labirentlerinde üç yıl yaşayan insanların direnişi ve yaşantısına tanıklık edeceğiz. Turumuz sonrası Gece hayatıyla meşhur ve ünlü plajları ile bilinen Arcadia bölgesine hareket ediyoruz. Varışımız sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Odessa plajlarını, Meçhul Bahriyeli Anıtını ve Arcadia Bölgesini tamamen görebileceğimiz tekne turuna katılabilirler. (20 EUR). Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Odessa – Uman – Vinnitsa

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Ukrayna’nın Vinnitsa şehrine doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde Uman şehrine giriyoruz. Uman Eski Podolya eyaletinin başkenti olup içerisinde büyük bir tarih barındırmaktadır. Uman Yahudiler için en önemli liderlerden Breslovlu Rabbi Nachman’ın kabrine ev sahipliği yapıyor. Nazi Almanya’sının zulmünde yiten Yahudileri anmak ve hacı mertebesine ulaşmak için her sene binlerce Yahudi dünyanın çeşitli yerlerinden burayı ziyaret etmek için gelir. Uman gezimizin ardından akşama doğru Vinnitsa’ya varıyoruz. Panoramik şehir turunun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Vinnitsa – Ternopol – Lviv

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Lviv’e doğru yola koyuluyoruz. Yol üzerinde Ternopol şehrini göreceğiz. Öğleden sonra Lviv’e varıyoruz. Merkeze varışımızı takiben yürüyerek şehir turumuzu yapıyoruz. II. Dünya savaşında zarar görmemiş ender şehirlerinden biri olan Lviv, trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile UNESCO listesindeki şehirlerden bir tanesidir. Yüz yıldan fazla süre Avusturya-Macaristan İmparatorluğu’nun yönetiminde kalan Lviv, o dönemde yapılmış ve bugühemen hemen tamamı korunmuş olan binalarıyla, şirin bir Orta Avrupa şehridir. Rus yönetiminde hemen hiç kalmamış olan bu şehir, Ukrayna’nın bambaşka bir yüzünü oluşturur. Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, en eski katedral ve kiliselerin yer aldığı Svobada Meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından serbest zaman. Geceleme otelimizde. 



7 Gün: Lviv

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Şatolar turu için otelimizden hareket ediyoruz. Lviv şehrinin dışında kurulmuş birçok şato bulunmaktadır. Gezimiz sırasında da bunlardan 2 tanesini göreceğiz. Orijinal halleri XVIII ve XIX yy.’dan günümüze kadar korunmuş olan bu şatolarda adeta geçmişe, şövalye dönemine bir yolculuk yaşayacaksınız. Şatolar turumuz sonrası Eczacılık müzesi & Çikolata Fabrikası Satış Mağazası & Ünlü Ermeni Kilisesi&Arsenal turu için hareket ediyoruz. Yüzlerce yıl önce insanların hastalılarına nasıl şifa bulunduğunun gösterildiği Eczacılık Müzesi’ni, eski cağlara ait silahları, şövalye zırhlarını göreceğiz göreceğiz. Ardından Kars’ta bulunan Ünlü Ani Ermeni Kilisesinin bir eşi olan Lviv Ermeni Kilisesini ziyaret edeceğiz. Muhteşem freskleri ile bu kilise bizleri bekliyor. Daha sonra dünyaca ünlü Lviv çikolatalarının satıldığı fabrika satış mağaza zincirlerinin en ünlü ve 4 katlı satış merkezinde kahve molası ve serbest zaman. Daha sonrasında bu eşsiz Orta Avrupa şehrinin tadını çıkartmaya devam edebilirsiniz.  Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam ise eğlenceye Lviv’in en eğlenceli mekanlarında güne devam edebilirsiniz. Geceleme otelimizde.  



8 Gün: Lviv – Lutsk – Klevan – Rivne – Kiev

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Lutsk`a hareket ediyoruz. Modern mimarisi ile bilinen Polonya, Litvanya ve Rus eserlerinin çok bulunduğu Lutsk şehrine ulaşıyoruz. Lubart Kalesi , Teslis Katedrali , Heykel evi panoramik turumuzda görülecek yerlerden bazılarıdır. Lutsk gezisi ve serbest zaman sonrası, Ülke`nin en popüler noktalarından biri olan tek yönlü tren hattı üzerinde bulunan Aşk Tüneli ile bilinen Klevan`a varıyoruz. Tünelde verilecek fotoğraf molası sonrası Rivne`ye ulaşıyoruz. Rivne`de panoramik görülüp Başkent Kiev`e hareket ediyoruz. Kiev`e varışımız sonrası uçuş saatine kadar serbest zaman. Uçuş saatine kadar Ukrayna `nın hem başkenti hemde en renkli şehirlerinden birisinde doyasıya serbest zamanımız olacak. Rehberimizin belirleyeceği yer ve saatte buluşarak alana transfer oluyoruz.



9 Gün: Kiev - İzmir (Aktarmasız Uçuş) - Pazar 'ı Pazartesi 'ye bağlayan gece yarısı uçuşu

Gece Yarısı 02.45 uçuşu ile Kiev 'den İzmir `e olan aktarmasız direkt uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. İzmir yerel saati ile 05.00 `de iniyoruz ve giriş işlemlerimizi tamamlıyoruz. Bir başka yolculuğumuzda güzel anılar paylaşmak dileği ile vedalaşıyoruz. Hoşça kalın.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı & PASAPORT ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.

Bu program tamamen Gençaystar Travel tarafından operasyonu gerçekleştirilmektedir.
 

26 Eylül-04 Ekim Tarihli Uçuş Planı

26/09/2021 Paz PC1551 Izmir - Kiev 23:50 02:05
04/10/2021 Pzt PC1552 Kiev - Izmir 02:45 05:00
 

17-25 Ekim Tarihli Uçuş Planı

17/10/2021 Paz PC1551 Izmir - Kiev 23:50 02:05
25/10/2021 Pzt PC1552 Kiev - Izmir 02:45 05:00


DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • İzmir ‘den Aktarmasız Direkt Gidiş Ve Dönüş (Kiev) Ekonomi Bilet
  • Yerel Ulaşım Hizmetleri,
  • Yerel Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri,
  • 3 Ve 4* Otellerde 2 Gece Kiev, 2 Gece Odessa, 1 Gece Vinnitsa, 2 Gece Lviv Olmak Üzere Toplam 7 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama,
  • Kiev, Odessa, Uman, Vinnitsa, Lviv, Ternopol, Lutsk, Klevan, Rivne Şehir Turları,
  • Katakomblar Turu,
  • Arcadia Turu,
  • Şatolar Turu,
  • Eczacılık Müzesi Ve Çikolata Fabrikası Turu,
  • Ünlü Ermeni Klisesi Ve Arsenal Turu,
  • Klevan Aşk Tüneli Turu,
  • Bazı Şehirlerde Alınan Mecburi Yerel Rehberlik Hizmetleri,
  • Tüm Otoban Check-Point Ve Otopark Ücretleri,
  • Şehir Vergileri,
  • Gümrük Vergileri,
  • Programda Belirtilen Panoramik Şehir Turları,
  • Zorunlu Mesleki Zorunluluk Sigortası (+65 Yaş üzeri 15 € ilave alınmaktadır.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri,
  • Otelde Alınan Ekstralar ve Tüm Kişisel Harcamalar,
  • Öğle ve Akşam Yemekleri,
  • Şöför ve Rehber Bahşişleri,
  • Yurtdışı Çıkış Harcı,
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 €
  • (65 – 80 Yaş 30 € olarak hesaplanır.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (01:15)
Notlar
  • Bu program için Yeni Tip Nüfus Cüzdanı veya Geçerli Süreli Pasaport yeterlidir.
  • Covid-19 ve Pandemi kuralları gereğince tüm tedbirler alınacaktır. Yetkili kurumlarca esnemeler oldukça turumuza yansıyacaktır.
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak , programda belirtilen heryeri göstermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce acenta tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenta tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin  genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından acenta sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan acenta sorumlu tutulamaz. 
  • Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
  • Tura katılım için acenta tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden acenta sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
  • Acenta, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Viyatravel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
  • Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir. 
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

 


İptal Şartları
https://www.gencaystar.com.tr/buyuk-ukrayna-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 11:06 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.