Ana Sayfa Turlar Cruise Msc Euribia İle Norveç Fiyortları 13 Ekim 2024
Kesin Kalkışlı Tur Tur Kodu: Gnctoch08

Msc Euribia İle Norveç Fiyortları 13 Ekim 2024

***KUZEY IŞIKLARINI GÖRME FIRSATI***

Kopenhag - Hellesylt / Geiranger - Alesund - Flaam - Kiel Uçak 6 Kalkış Yeri: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Schengen
899,00 EUR den başlayan fiyatlar
Tur Programını Yazdır Sizi Arayalım

Tur Programı

1. Gün
1. Gün
ISTANBUL - KOPHENHAG

UÇUŞ BİLGİLERİ

13.10.2024 SAW CPH 09:40 – 12:00 – PC1071

19.10.2024 HAM SAW 17:35 – 21:45 – PC1046

 

Rehberimiz ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında uçuştan 3 saat önce buluşma ve check-in işlemlerimizin ardından Kopenhag uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Kopenhag’a inişimizin ardından özel aracımız ile 5* MSC Euribia’ya transferimiz gerçekleşiyor.

2. Gün
2. Gün
DENIZDE SEYIR

Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem rehberimizin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz rehberimizin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

3. Gün
3. Gün
HELLESYLT / GEIRANGER |HORNINDAL GOLU & DALSNIBBA MILLI PARKI

Norveç’in en güzel fiyortlarından birine geldik. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Hornindal Gölü & Dalsnibba Milli Parkı turuna katılabilirler. Muhteşem güzellikte doğa, şelale ve fiyort manzaralarının eşlik edeceği turumuz sabah erken saatlerde Hellesylt’den başlıyor. Avrupa’nın en derin dağ gölü olan Hornindal ve harika güzellikte dağ köyleri ve buzul gölleri eşliğinde Geiranger Fiyortuna yaklaşıyoruz. UNESCO Dünya Doğal Koruma Mirası kapsamında olan ve zirvesi yaklaşık 1500 metre yükseklikte olan Dalsnibba Milli Parkına yolculuk ediyoruz. Zirveye ulaştığımızda hava şartları elverişli olduğu taktirde eşsiz güzellikteki manzaranın tadını çıkarıyoruz. Ardından dünyaca ünlü Kartal Yolu yamacından tırmanıp bambaşka bir manzaraya seyahat ediyor, Geiranger fiyordunun başka güzelliklerine tanık oluyor ve fiyorttaki yamacın öte tarafındaki dağ gölüne bir fotoğraf ziyareti gerçekleştiriyoruz. Geiranger’de bizi bekleyen gemimizde gezi sona eriyor. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

4. Gün
4. Gün
ALESUND | TROLLSTIEGEN SEYTAN YOLU

Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği “Trollstiegen Şeytan Yolu” turuna katılabilirler. Şüphesiz Norveç’te Flamve Geiranger / Hellesyltile birlikte en görülmesi gereken turdur. Alesund ;40.000 yaklaşık nüfusa sahip üç ada üzerine kurulmuş geri planda “Sunnmore” dağlarının yer aldığı çekici bir şehirdir. Şehrin ana geçim kaynağını balıkçılık oluşturur. Gezimizde “Borgundfjord“ boyunca sevimli banliyö evleri ve bakımlı bahçelerini göreceğiz. Daha sonra Storfjord (büyük fiyort) takip ederek “Sjoholt” kasabasını göreceğiz. Burada fiyorta bağlı olarak güneye Stordal körfezine yöneleceğiz.”Stordal” kasabası mobilya imalatı ile ünlü bir kasabadır. Sonrasında çilek üretimi ile meşhur Valldal vadisine ulaşacağız. Vadinin yukarı kısmına yönelerek deniz seviyesinden 850 metre yukarıda Trollstiegen’e ulaşacağız. 1939 yılında açılmış Trollyolunu takip ederek vadinin aşağı bölümüne yönelip Stigerora şelalesinde fotoğraf molası vereceğiz. Sonrasında yukarı Trollveggen e ulaşıp Avrupa’nın meşhur 1000 metre yüksekliğindeki kaya duvarlarını “Troll Wall” manzaralarını seyredeceğiz. Dünya’nın tüm bölgelerinden dağcılar buraya tepeye ulaşacak değişik yolları keşfetmek için geliyorlar. Alesund’a dönüş yolumuzda Romdalsfjord boyunca ahşap oymacılığı ve gül boyama, gemi ve tekne imalatı ile meşhur küçük şirin kasabalar göreceğiz. Alesund sakinleri tarafından da popular olan “Orskog” dağ platosunu geçerek fiyort boyunca yolumuza devam edip Alesund limana gemimize geri dönüyoruz. Zamanımıza bağlı olarak tüm Alesund’u kuşbakışı fotoğraflayabileceğiniz Aksla tepesinde fotoğraf molamız olacak. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

5. Gün
5. Gün
FLAAM | MUHTESEM FLAAM FIYORTU & GUDVANGEN & TVINDE SELALESI

Gemide alacağımız kahvaltının ardından Manzara kartpostalları içerisinde gezdiğinizi düşüneceğiniz bu turumuzda ilk olarak Norveç’in en ünlü şelalerinden biri olan, “ikiz şelale” olarak Türkçe’ye çevirebileceğimiz Tvindefossen’i ziyaret ediyoruz. Daha sonraki ziyaretlerimiz ise “tanrıların buluşma yeri” anlamına gelen Gudvangen, keyifli yolu ve muhteşem manzarası ile Stegastein manzara noktası olacak. Yine çok keyifli bir başka manzara sunan farklı bir bölgedeki Grimsetelvi’deki molamızda muhteşem doğayı fotoğraflayıp Flam’a dönüyoruz. Tur bitiminde, Norveç’teki son limanımızdan ayrılmadan önce, vergi iadesi de alabileceğiniz, çok hafif kaz tüyü ünlü Norveç montları, Omega-3 gibi balık yağları ve çok çeşitli diğer hediyelik eşyaları bulabileceğiniz mağazalarda bol bol alışveriş yapabilmek için vaktiniz olacak. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

6. Gün
6. Gün
DENIZDE SEYIR

Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem rehberimizin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz rehberimizin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

7. Gün
7. Gün
KIEL - ISTANBUL | HAMBURG SEHIR TURU

Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından Hamburg Havalimanına transferimiz sağlanıyor. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Hamburg Şehir Turuna katılabilirler.

Ekstra Tur Seçenekleri


Yardımcı Olabilir miyiz?

Aradığınız tatili bulamadınız mı? Bizi arayın veya aranma talebi bırakın yardımcı olalım

Türkiye'nin Her Yerinden
08504412525
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Pegasus Havayolları ile İstanbul Sabiha Gökçen – Kopenhag – İstanbul Sabiha Gökçen arası ekonomi sınıfı uçuşlar.
  • KİŞİ SAYISI GÖZETMEKSİZİN TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ.
  • Havalimanı – Liman – Havalimanı transferler.
  • Havalimanı ve liman vergileri. (420€)
  • Tercih edilen kategoride tur süresince konaklama.
  • Gemide sabah, öğle, akşam yemekleri ve ara ikramlar.
  • Açık büfe ve rehberimizin çeşitli alanlarında bulunan otomatlardan alınan içecekler.
  • Gemideki eğlence ve şovlar.
  • Fitness & Spor salonu kullanımı.
  • Seyahat süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası. 70 yaş ve üzeri 20€ %100 surprim uygulanır. Paketin ayrılmaz bir parçasıdır. Çıkarılamaz, iptal edilemez.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İptal teminatını ve vize reddi teminatını kapsayan seyahat sağlık sigortası 70€. 70 yaş ve üzeri %100 surprim uygulanır.
  • Servis ücretleri. Günlük kişi başı 12€. Zorunludur. Rezervasyon esnasında ödenmesi gerekmektedir. 84€. 12 yaş altı
  • çocuklar 42€ öder.
  • Sağlık hizmetleri.
  • Kara turları.
  • Kişisel Harcamalar.
  • İç hat bağlantı uçuşları.
  • Gerekli vize ücreti. Çok girişli Schengen vizesi.
  • Gemide bar ve restoranlarda alınan tüm içecekler.
  • Yurtdışı çıkış harcı.

Fiyatlar

13.10.2024 Tarihli Tur İçin Fiyatlar

  • Tarih Seçeneklerİki Kişilik Odada
    Kişi Başı
    Tek KişiEk Yatak1. Çocuk2. Çocuk
    13.10.2024 - 19.10.2024PROMO İÇ BELLA KABİN1.123,75 EUR
    899,00 EUR
    ----
     İÇ FANTASTİCA KABİN1.248,75 EUR
    999,00 EUR
    ----
     PROMO DIŞ BELLA KABİN(KISMİ GÖRÜŞ ENGELLİ )1.623,75 EUR
    1.299,00 EUR
    ----
     PROMO BALKONLU BELLA KABİN(KISMİ GÖRÜŞ ENGELİ)1.748,75 EUR
    1.399,00 EUR
    ----
     Balkonlu Bella 1.836,25 EUR
    1.469,00 EUR
    ----

Promosyon, erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur.
Bonuscard, Shop & Miles, Maximum, Cardfinans, Worldcard, Bankkart Combo, Parafcard özellikli kredi kartları geçerlidir.

Yorumlar


Msc Euribia İle Norveç Fiyortları 13 Ekim 2024 Hakkındaki Düşünceleriniz

Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?

Ad Soyad

Tur Hakkındaki Yorumunuz

Tur Hakkında Genel Bilgilendirme

Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30 / 89-60

gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100

UÇAK BİLETLERİ REZERVASYON ESNASINDA KESİLECEĞİNDEN %100 CEZAYA TABİİDİR.


İptal Şartları


İptal iade şartları Gençaystar Travel kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür. Promosyon, erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur. http://www.gencaystar.com.tr/iptal-iade-sartlari adresinden inceleyebilirsiniz.

Vize Bilgileri


Msc Euribia Hakkında

Gemi Görselleri

Kabinler

Yeme ve İçme

Sosyal Aktiviteler

Eğlenceler

Limanlar

Bu tur için uğranılacak limanlar seçilmemiş.

GRUP REZERVASYON (+15 şeklindeki taleplerinizi iletmeniz ricadır.)

Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez
(Cookie) Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.